2015. február 21., szombat

Mani-acs - Csíkok




A Mani-acs keretein belül ezúttal a csíkok témakörét kaptuk. Bevallom eléggé kifogott rajtam ez a téma, ritkán készítek úgy igazán csíkos manikűröket, mivel alapjáraton nem igazán szeretem magamon ezt a mintát (a waterfall technika nem ér, az kivétel :P). Aztán eszembe jutott, hogy nem is csíkozom végig a körmeimet, hanem csak félig, és a következő csíkozás annak a vonalát fogja követni, csak kicsit elcsúszva, amolyan kihagyásos módszerrel. Na mivel ebből a leírásból én sem jöttem volna rá, hogy mégis miről beszélek, ezért jöjjenek inkább a képek :D

Természetes fényben




Vakuval






Alapnak a Picture Polish Monroe-ját használtam, majd arra szabad kézzel festettem csíkokat az A-England Princess Tears holo lakkjával. Nos, a csíkok túl vastagok lettek, mivel még mindig csak egy Avonos gagyi ecsetem van és nyomdázásra sincs lehetőségem, ezért valószínűleg nem ez életem legszebb manikűrje. Ennek ellenére úgy érzem kihoztam magamból a legtöbbet, amit ehhez a témához ki tudtam találni. 

Nézzétek meg a többiek alkotásait is :)


10 megjegyzés:

  1. A striping tape segít a csíkok kivitelezésében [fodrászkellékeseknél moyrát/crystal nailset lehet kapni elég olcsón, ha azonnal kell, ha nem, ebay], viszont az ötlet nagyon tetszik :D Van egy pici ocd-m, szóval nekem tuti full szabályosan kéne, de úgy nagyon *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ilyen csíkom nekem is, de olyan szinten nem volt vele kedvem macerázni, hogy el nem tudod hinni - betegen, lázasan minden vágyam az volt, hogy túl legyek a manikűrözésen, ez most látszik is, kapok egy IJ pólót :P Majd legközelebb, ha csíkos jellegű téma lesz precizebbet alkotok, de most ennyi tellett tőlem. Azért örülök, hogy az ötlet tetszik :)

      Törlés
    2. Remélem hamar meggyógyulsz majd! Nekem így is tetszik, csak magamon nem tudnám elképzelni - borzalmas egyébként, ha félrecsúszik valami minta, egész nap idegesít, mire inkább lekaparom :/ Avon pontozóm nekem is volt, úgy dobtam ki, hogy beleingott a kuka :D Pláne, miután találtam 20 darabos készletet ebayen ~700 forint körül :D Remélem tényleg hamar meggyógyulsz!

      Törlés
    3. Köszönöm, igyekszem :) Hát hordani én sem fogom, mert csak a kihívás miatt készítettem, hétköznapra amúgy is egyszerűbb manikűröket csinálok. Az Avonos pontozó meg mondjuk jó, mármint én a pontozó részét használom, de lehet kipróbálom most már az ebayt is, férjem kezd rábeszélni. Hátha rábukkanok ott én is valami jó kis szettre :)

      Törlés
  2. Egyből leesett, hogy milyen manikűrt készítettél a leírás alapján :D Szerintem jó lett, én is ilyen megoldást választottam volna, nem nagyon szeretek babrálni a ragasztóscsíkokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, akkor nem vagyok teljesen reménytelen leírások terén :D Köszi, örülök, hogy tetszik. Most nekem sem volt kedvem körülményeskedni, de nekem azért tetszik a szabálytalansága ellenére is :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem gyógyulni és örülök, hogy tetszik a manikűr :)

      Törlés
  4. Nem csodálom, hogy nem volt kedved a díszítőcsíkkal macerálni. :D Nekem is meggyűlt vele a bajom, volt néhány (na jó, elég sok) olyan pillanat, amikor legszívesebben az egész tekercset kivágtam volna a kukába. A manid így is szép lett, jól mutat együtt a két lakk. :) Jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszik, igazán jól mutat együtt a két lakk :)

    VálaszTörlés