2015. február 10., kedd

Goth kihívás 2 - 25.-26. kérdés

Most két kérdést hoztam ebből a méltánytalanul elhanyagolt kérdezz-felelek szériából, ugyanis a kettő külön nem érne meg igazán egy bejegyzést. Nézzük:

Mi alapján selejtezed a ruháidat?
Milyen pénztárcák tetszenek?



A ruháimat leginkább aszerint selejtezem, hogy mennyire használtam el őket. Nincs hatalmas ruhaarzenálom, nincs 5 szekrényem tele szebbnél szebb goth ruhakölteményekkel, igyekszem praktikusságra törekedni (bár azért 1-2 szép darabra el tudok csábulni, főleg ha megfizethető :P). Mivel nincs sok ruhám, ezért egy idő után bizonyos felsőim, nadrágjaim elhasználódnak, elvékonyodik az anyaguk és akkor kénytelen vagyok tőlük megválni. Ez elég nehéz feladat számomra, mert szeretem a ruháimat és a végtelenségig toldoznám-foltoznám őket, de sajnos néha eljön a pillanat, mikor meg kell tőlük válnom. Szerencsére mindig az örökükbe lép egy újabb szépség, a Háda pl. nagyon jó lelőhelynek bizonyul goth holmik terén ^^

A második kérdésnél kicsit pislogtam, mert hát a pénztárcák engem különösképpen nem vonzanak. Van egy ősrégi koromfekete tárcám, semmi nagy vaszisz. Nem díszes, nem csajos, sima, egyszerű fekete tárca, amiben elfér minden iratom, kütyüm, pénzem, kártyám, stb. Egyetlen kikötésem csak az, hogy fekete legyen és díszítés mentes, mert nem szeretem a csicsázást. Nem tudom, lehet másnak ez fontos kiegészítő, de engem nem igazán érdekel, hogy milyen a tárcám.


2 megjegyzés:

  1. Tudod, a megoldás a foldozott ruhákra az lenne, ha punk lennél inkább:D
    Én most akartam pénztárcát venni, gondoltam jó, legyen valami elfogadható minőség, de fast fashion boltokban egyszerűen MINDEN (fekete) pénztárcának aranyszínű zipzárja van. Ha nem, akkor meg annyiba kerül, mint egy táska. Hát, anyukádat. Szóval megsértődtem, el fogok menni és veszek valami kínait.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát öhm, a punk meg én nem illik túl jól össze :D
      Ne is mondd, ráadásul az a rikító sárga-arany, nem az a pezsgőszínű, amire még rá bír nézni az ember. Nekem pl. Deichmannból van a pénztárcám, sima fekete és a zipzárja is fekete, jól sikerült kifogni :)

      Törlés