2015. február 7., szombat

Chick Movie Night - Egy boltkóros naplója




A csajos filmek kihívásának újabb fordulója is ma van, így a Mani-acs mellett még egy körmös bejegyzéssel jövök mára - mintha kicsit kezdenének túltengeni a manikűrös posztok :D (azért lesz majd ellensúlyozás ;) )
A boltkóros naplója szintén olyan film, amit nem tudok bármikor előkapni és megnézni, mert annyira imádom. Inkább úgy mondom, hogy vannak momentumai, amik megmosolyogtatnak, tetszenek, de az egész film inkább olyan szódával elmegy kategória számomra. Kicsit bajban is voltam az ihletődésnél, mert valami olyan elemet szerettem volna kiragadni, ami igazán rám jellemző és talán nem annyira ismert. Így esett a választásom a film vége felé látható fidres-fodros lila ruhára.



Ha a fodrok kicsit kisebbek lennének és a ruha alja némileg hosszabb, akár még én is viselném egy megfelelő alkalomkor. A gyűrűsujjamnál próbáltam ezt a V kivágást megvalósítani némi fodormintával és az övvel. Ehhez alapnak egy lila Aden lakkot használtam, arra jött V alakban a Picture Polish Grace, majd a fodormintát a Moyra Vamp kollekciós lakkjával próbáltam megalkotni. Az övhöz egy sima fekete Flormart használtam és egy csöppnyi Moyrát. A többi ujjamnál csak az Aden és a Moyra lakk látható, ott is a fodrokat próbáltam tovább gondolni, ez lett a végeredmény.








Ahhoz képest, hogy kb. most dobtam össze 10 perc alatt, egész tűrhető lett a végeredmény :P A fodrokat mondjuk szebben is ki lehetett volna dolgozni, de már nem volt rá ingerenciám. 

Azért remélem nektek is tetszeni fog :)


6 megjegyzés: