2015. január 31., szombat

Chick Movie Night - Bridget Jones naplója
Kicsit ritkulnak a bejegyzések nálam, ennek főleg a totális kimerültség az oka. Még szerencse, hogy kicsit előre dolgoztam és ez a manikűr már ott hevert a postolásra váró manikűrök mappájában.
Bevallom a kihívás indulásáig nem láttam ezt a filmet. Sosem vonzott, nem kapott meg a történet, egyszerűen nem éreztem semmilyen késztetést, hogy megnézzem. Ám mivel ez a kihívás arra is ösztönöz, hogy nézzük meg a számunkra ismeretlen csajos filmeket, múlt héten fogtam magam és meglestem. Hááát, én nem estem tőle hasra. Egyszer nézhetős. Nem tudtam azonosulni Bridget karakterével, mert láncdohányos, üvegszámra vedeli a vörösbort, eléggé szerencsétlen és kínos szituációkba keveri magát. Eleve nem bírom az olyan filmeket, ami tele van ciki jelenetekkel (olyankor befogom a fülem és hangosan énekelve várok, amíg túl leszünk a gáz dolgokon XD), és valahogy ez sem győzött meg túlságosan. Azért voltak benne jó jelenetek, főleg amik kicsit az érzelmekre fektették a hangsúlyt és nem a komikumra. És hát persze Darcy *.* Azért milyen jó már, hogy itt is Mr. Darcy volt, szegény Colin Firth már le nem mossa magáról ezt a karaktert :P
Mivel ez a film nem lett a kedvencem, elég nehéz is volt ihletődni általa. Sok jó lehetőség volt benne, ami alapján készíthettem volna manikűrt, de végül a legkézenfekvőbb megoldást választottam, Bridget nyuszis jelmezét.

Az ihletadó ruha:A ruha ihlette manikűr:Alapnak mindegyik körmömre felkentem a Flormar fekete lakkját, majd a mutató, a középső és a gyűrűs ujjamra a nyuszis ruha bizonyos kellékeit pingáltam az ezüst Moyra holo lakkommal. Ez lett a nyuszifüles hajpánt, a csokornyakkendő és az az amorf paca ott a végén egy nyuszipamacs farkinca akar lenni :D Nem bonyolítottam túl, de nekem azért tetszik, főleg hogy elég nehezen ihletődtem meg. 

Remélem tetszik nektek ez a manikűr :)
Kedvelitek a Bridget Jones naplóját? 

34 megjegyzés:

 1. Szép lett nagyon :)

  Viszont én imádom a filmet, kb. 10 éves korom óta minden évben 1x megnézem -de volt, amikor mély depresszióba estem és napi 1x volt az. Mindig anyával néztem, csak mivel ő tavaly meghalt, ezért 10 hónapig a közelébe se mentem a dvd-toknak. De most megnéztem a napokban, és jól esett :) Szóval lehet, hogy nálam az egész film érzelmi alapon működik, de minden hülyeségével és hibájával együtt imádom. Na meg Colin *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Vannak filmek, amiket én is érzelmi emlékek miatt szeretek és nézek meg, meg is értem, ha neked ez ilyen volt. Én csak most láttam, ezért nem váltott ki belőlem semmit igazából.

   Törlés
 2. A mutatóujjadon a nyuszis hajpánt nagyon tetszik, de az egész mani nagyon jó! :)
  Amúgy a Darcy névre pont az a magyarázat, hogy az írónő úgy alkotta meg a karaktert, hogy Colin Firth és Mr. Darcy járt a fejében... állítólag.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :)
   Ó, miket tudok meg így utólag, akkor már összeállt a kép :)

   Törlés
 3. Szuper lett a manikűr! :)
  És végre valaki, aki nincs oda Bridget Jones-ért! Pont azok miatt, amit Te is leírtál, nem tudok egy cseppet sem azonosulni én sem a filmmel...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Hát igen, ez nem lett a kedvenc filmem, de azért egyszer meg lehetett nézni.

   Törlés
 4. Én a könyvet olvastam először kb 11 éves koromban, na az zsaniális, sírva röhögős és tökéletes.
  A filmet is imádom, de tény hogy a könyv százszor jobb.
  A mani pedig szép lett, nagyon jól megfogtad a lényeget :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A könyv mindig jobb, de sajnos maga a sztori olyan, ami nem késztet olvasásra. Valahogy engem nem varázsolt el.

   Törlés
 5. Nagyon jópofa lett, látom a nyuszis jelmez sokakat megihletett! :-))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, a téma pedig eléggé adta magát :)

   Törlés
 6. Tök jó lett Szilvi, ügyes vagy! Nekem ez szadad kézzel soha az életben nem menne. :D
  A film nekem tetszett a könyv viszont nem, pedig mindig a könyvekhez húzok jobban. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, bár nekem sem ment, csak szerencsétlenkedtem :D

   Törlés
 7. Aranyos manikűr!!! Én viszont szeretem a filmet és sokszor làttam kár hogy nem készítettem róla manikűrt. Amiket leírtál, pont azok miatt szeretem a filmet meg ahogy alakul a történet, nekem bejön! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A film meg olyan, hogy van, akiben bejön, van, akinek nem, számomra nem jött be, de azért egyszer meg lehetett nézni :)

   Törlés
 8. Nagyon cuki és szép is! Remek ötlet! :)

  VálaszTörlés
 9. Végre valaki, aki nem tud azonosulni a bénázásokkal és a kínos szitukkal! Barátnőim a horrorfilmeket nézik gyomorgörccsel, én meg pont ezeket a jeleneteket. :D
  A mani nagyon baba lett, azt a nyuszifület imádom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az elismerést ^^
   Jaj, a kínos részeket mindig áttekerem, vagy befogom a fülem, én egyszerűen nem bírom őket megnézni, nem hogy nevetni rajtuk!

   Törlés
 10. Tetszik, nagyon jó lett! :)

  VálaszTörlés
 11. Most megkönnyebbültem, szerintem katasztrófa ez a film :D a manikűr viszont jó lett nagyon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A film szerintem is elég borzasztó, de azért voltak benne jó részek is.

   Törlés
 12. Nem csalódtam benned:D A mani szép lett, a filmet meg, lalala UTÁLOM:D pedig soha nem is láttam az egészet, de hát nem kínzom magam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, köszi :D Hát én végignéztem (na jó, néha belepörgettem), de többször nem fogom, az biztos.

   Törlés