2014. december 21., vasárnap

Snow Queen

Habár az időjárás cseppet sem télies, mivel nem hogy hó nincs, de száz ágra sütött a nap egy kis széllel megkoronázva (tavaszodunk?), úgy gondoltam legalább egy kreatív smink erejéig becsempészem az igazi télies hangulatot az életembe. Már nagyon régóta terveztem hókirálynős sminket készíteni, de valahogy sosem volt merszem nekiállni. Szépet, jól felismerhetőt, jellegzeteset szerettem volna, és anno még nem voltak hozzá meg az eszközeim. Megjegyzem, most sincsenek, de a meglévő alapanyagaimból próbáltam a lehető legjobbat kihozni. Nem mondom, hogy tökéletes, de én azért elégedett vagyok a végeredménnyel. Kb. másfél óra alatt készítettem el. Főleg a fehér, az ezüst és a lila színeket szerettem volna kihangsúlyozni, illetve a csillogást, amit Ayumi Hamasaki Jewel klipje ihletett. Sajnos csak egy tört videót találtam, pedig annyira csodaszép ez a klip - mind a képi világa, mind a zene nagyon jó. Nagyon sok mindent használtam a smink elkészítéséhez, listát nem is írnék, mert már a felére sem elékszem, de a kis hókristályokat fürdősó darabokkal oldottam meg, és a szememnél direkt nem satíroztam el a lila vonalat, erősebb kontrasztot akartam hagyni. Ez lett a végeredmény:














Remélem tetszik nektek :)


20 megjegyzés:

  1. Úristen, de jól néz ki!!!! Igazi hókirálynős tényleg! :))))

    VálaszTörlés
  2. Wow, nagyon jó lett! Igazán "jeges" :D

    VálaszTörlés
  3. Báááárcsak esne a hó! Nagyon jó lett!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hóra meg sajnos még várni kell :(

      Törlés
  4. Nagyon szép és ötletes. :)

    VálaszTörlés
  5. Wow! :D
    (És ezt is rejtegette a blogger előlem...)
    Nagyon ötletes és szép lett! :D

    VálaszTörlés
  6. Húúúú mennyire jó lett. Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól néz ki!: Ügyes vagy:)

    VálaszTörlés
  8. Megnéztem a klippet, nagyon szép és a dal is tetszik, szóljon akármiről is :D Kiemelném belőle az énekesnő gyönyörű fehér kabátját :) Nagyon tetszik a sminked, igazán fagyos hercegkirálykisasszonyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a zene és a klip is, szerintem csodás mindkettő :) A kabát is mesés, na de az a sok csillogó szépség, hm.. :P A dicséretet pedig köszönöm ^^

      Törlés