2014. december 13., szombat

Mani-acs - Galaxis




Elérkezett egy újabb témakör, melyben galaxis ihlette manikűröket kellett alkotnunk. Én már nagyon vártam ezt a fordulót, mert imádom a galaxisokat, egész álló nap képes lennék ilyen képekben gyönyörködni :) Sajnos a fényviszonyok továbbra sem kedveznek nekem, ugyanis ismét csak este készült, vakus képeket tudok mutatni. A mai napon dolgoztuk le a 24-ét, és nekem még nem volt előre lefotózott manikűröm, így hazaérkezés után vágtam bele. Mire kész lettem az a kevés kis fény is elveszett, ami volt, ezért a képek nem is adják vissza azt a jó kis színorgiát, amit a körmeimre alkottam, pedig élőben jól nézett ki.
Alapnak a Picture Polish Time Warp-ját használtam, majd arra szivaccsal pacsmagoltam egy kis lila Adent, egy kis Essence Pink and Proud-ot, némi Avon Noir Emeraldot, majd megkoronáztam az egészet néhány fehér pöttyel és a NYC lila csillámos fedőjével.











Sajnálom, hogy csak ilyen vacak fotókat tudok nektek hozni, de szerintem fogok még ilyen manikűrt készíteni, úgyhogy lehet akkor jobb lesz az eredmény is. De az tuti tavasszal lesz, amikor van fény is :P

Azért remélem tűrhető lett :)

10 megjegyzés: