2014. december 14., vasárnap

December színei - Fehér




Ismét jövök a kihívás legújabb fordulójával, melyben ezúttal a fehér színnel kellett alkotnunk manikűrt. Bevallom ez a szín nagyon távol áll tőlem, teljesen fehérre sosem lakkozom a körmeimet, attól olyan érzésem támad, mintha belenyúltam volna a hibajavítóba. Így alternatív megoldás után kutattam és végül rátaláltam egy olyan kombinációra, amit még szívesen is hordanék hétköznapokon. Egy nagyon visszafogott, tőlem szokatlanul pasztelles manikűrt alkottam.








A hüvelyk, mutató és kisujjamra a Golden Rose Holiday kollekciójából kentem fel a fehér homoklakkot (70-es), ami a képeken valamilyen érthetetlen okból kifolyólag kicsit sárgásnak tűnik. Talán a fényviszonyok jobban kihozzák a benne lévő apró kis arany csillámokat, minden esetre élőben ez azért szép fehér volt. Sajnos a körömvégek átlátszanak, talán legközelebb 3 réteggel már nem lesz ilyen problémám. A középső és gyűrűs ujjamra egy pasztell rózsaszín lakkot kentem, majd a körmeim tövébe ment egy kevés a Golden Rose-ból és a Moyra ezüst holo-jával csináltam még rá pár csillagot. Mivel nekem nincs nyomdakészletem, se vékony ecsetem, nem tudok olyan szép hópihéket csinálni, mint mások, de nekem azért tetszett :) Ilyen szolid körmöket nagyon rég nem csináltam, de jól esett viselni, valószínűleg újraalkotom majd hétköznapokra is. 

Remélem tetszik nektek :)


10 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, szépen megalkottad. (-:

    VálaszTörlés
  2. Tetszetős mani lett. :) A GR fehér homoklakk valóban 3 réteges lakk. Sőt, nálam már megesett, hogy egy vékonyka negyediket is húztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt hiszem igényli akár a negyediket is. Én nem igazán szeretek ennyit rétegezni, de ez a szín annyira tetszik, hogy még ezt is megbocsátom neki :P

      Törlés
  3. Szép:),Nekem is meg van a fehér GR, de még nem próbáltam mert a Lovelyt Megkaptam anno ajándékba, és azt használom. Az is három réteges:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik ezekkel a fehér homoklakkokkal már csak ez az eljárás. De lehet hallgatok T. Andira eggyel lejjebb és kipróbálom fehér alapra kenve, hátha úgy jobban érvényesül.

      Törlés
  4. Nagyon szép lett! Ha fehér alapra kened a GR lakkot, akkor nem kell annyi réteg... :) én így használom a Lovely Snow dust lakkot is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) A tanácsodat pedig megfogadom, legközelebb fehér alappal fogom kipróbálni.

      Törlés