2014. november 26., szerda

Régi kedvenc muzsika



Imádtam és imádom ezt a Guano Apes nótát. Annyira egyben van, annyira dinamikus, hogy évek távlatából sem untam rá. A zene szuper, Sandra Nasic mély, karcos, határozott hangja számomra fenomenális, a klip pedig groteszkül tetszetős. 





2 megjegyzés:

  1. Nem rossz:D Az öscém egy időben teljesen rájuk volt kattanva, nekem kicsit fura ez a keverék műfaj, de ez tetszik (főleg a break). Plusz annyira fura és enyhén értelmetlen ez a videó:D
    Azon sokszor gondolkoztam már, hogy a metálzenekarok nagy része miért csinál nagyon gáz klipeket, persze első helyen nyilván a pénzhiány van. Erről jut eszembe (kicsit off), hogy néha nem jövök rá, mennyire nagyságrendekkel kisebb a közönsége a metálzenekaroknak. A Nightwish a második legtöbbet eladott előadó Finnországban, kicsivel több mint 900k eladással összesen(!). Ehhez képest Taylor Swift egy albumjával két hét alatt több, mint egymilliót(!!!) hoz... Na ezért fogok legalább 1-1 albumot megvenni a kedvenc zenekaraimtól, idővel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kedvelem a modern metal zenéket is, hiába fujjolnak sokan a nu metalra. Bár Guano-ék nem tudom milyen kategóriába sorolandók, minden esetre számomra ez a zene és a klip zseniális :)
      Eléggé elszomorító amúgy, hogy pont a mtal zenekaroknak nincs elég nézettsége, amikor - véleményem szerit - sokkal igényesebb és értelmesebb zenéket csinálnak, mint a populáris előadók. A metal zenészek maguk írják a számaikat, a szövegeik elgondolkodtatóak, és mégis ők vannak háttérbe szorulva. Elgondolkodtatott, amit írtál a lemezvásárlásról. Ki tudja, talán ha egyszer sikerül összespórolnom valamennyit, én is veszek majd egy eredeti albumot, elvégre ezeket a tehetséges zenészeket támogatni kell.

      Törlés