2014. november 14., péntek

Picture Polish - Attitude



Ezúttal egy csodás körömlakk tesztjét hoztam nektek, amit Renitől kaptam ajándékba. Ő úgy gondolta, hogy ez a lakk olyan Szilvis, és tényleg igaza is lett, mert nagyon magamhoz illőnek találom.
Egy igazán szép, mélylila árnyalatról van szó az Attitude személyében, ami telis tele van holografikus mikrocsillámokkal, amik mnitha szikrázó szilánkokként ülnének a lakkban. Maga a lakk kicsit zselés, kicsit krémes állagú, olyan kettő közötti, én nem is tudom behatárolni - talán inkább a jelly felé billen a mérleg. Nagyon mély, kékes tónusú, hideg lila színe van, amit imádok, mert a lila árnyalatokból is a hűvösebbek tetszenek igazán.
Nagyon könnyű volt kezelni az ecsetet, mint minden PP lakkomnál, egyedül a mennyiséggel bajlódtam kicsit, mivel már megint túl hosszúak a körmeim és ilyenkor sosem tudom, hogy mennyi lakkot vegyek fel. Azért megoldottam a problémát (megelőzés gyanánt hamarosan lejjebb is reszelem a karmaimat) és egy teljes hétig gyönyörködhettem ebben a lila mámorban. Vasárnapi napon kentem fel és rá következő hét vasárnapjára adta meg magát. Addigra mondjuk már rendesen lepattogzott, de nagytakarítottam és vendégekre főztem, szóval igénybe voltak véve a kacsóim. Szerintem a minősége kifogástalan, a színe egy az egyben telitalálat, és sajnos szörnyen vonzotta a tekintetemet, állandóan a körmeimet bámultam, amíg ezt viseltem :) Én megszokásból tettem rá fedőlakkot is, de szerintem egy PP lakk azért anélkül is a helyén marad jó pár napig, és a fényével sem volt önmagában probléma, szimplán nekem a plusz réteg ad biztonság érzetet. Száradási ideje is szuper, mert pár perc alatt koppra szárad.
Hát Reni ismét telibe találtál nálam, nagyon szépen köszönöm a kis szépséget, imádom! ^^







Nektek hogy tetszik ez a lakk? 
Van olyan PP lakk, amire most vágytok? 
(nekem még mindig a Monroe a szívem leghőbb vágya, remélem egyszer őt is felkerül a blogra )

32 megjegyzés:

  1. Szép kis lakk ez! :)
    Nekem tegnapelőtt érkezett meg a Bridget és az Eyre. Tegnap kentem fel a Bridget-et és azóta szájtátva bámulom a körmeimet...elképesztő! *-*
    Legközelebb karácsony előtt adok le újabb PP rendelést, mert múltkor a Grace-t rendeltem meg China Glaze-el és Moyou-val szóval le kéne állni, de képtelenség! :/ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Az Eyre nekem is tetszik, a Bridget még nem dobogtatta meg a szívemet annyira. De tény, hogy eddig minden PP lakkban találtam valami szépséget, ez a márka elronthatatlan színeket alkot :)

      Törlés
  2. Ja igen utólag is boldog névnapot! ^^

    VálaszTörlés
  3. Istenke életessen névnapod alkalmából! :)))
    Nagyon szívesen, használd egészséggel! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, Renim ^^
      Imádom ezt a lakkot (is), eddig minden, amit adtál maga volt a főnyeremény - jól ráérzel a stílusomra, no :P

      Törlés
  4. Gyönyörű *-* Én a képekről alig tudtam levenni a szemem, hát még ha ezt a csodát élőben láttam volna :D PP lakkok közül nekem még a mindig a Cosmosra fáj a fogam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És bár egy napot megkésve, de Nagyon Boldog Névnapot! :))

      Törlés
    2. Köszönöm ^^ Igen, én is egész nap csak a körmeimet bámulom ilyenkor :D Elég gáz XD
      A Cosmos is szép, bár ha már kék, akkor Hope :P

      Törlés
    3. És köszönöm a névnapi jókívánságot ^^

      Törlés
  5. AJJ de rohadt szép!!! Lassan be kell fektetnem egy PP lakkba, nem fogok tudni ellenálni a kísértésnek:( Eddig biztos voltam benne, hogy a cosmos lenne az első, de ez a lila, ajaj...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? ^^ Reni beletrafált az ízlésembe, de ezt már megszoktam tőle :)
      Érdemes néhány PP lakkot beszerezni még a borsos áruk ellenére is, mert tényleg csodásak, semmi máshoz nem fogható a szépségük.

      Törlés
  6. Nagyon szép ez a lakk és jól is áll neked Szilvi, de magamon egyáltalán nem tudom elképzelni. Viszont ha ránézek, rögtön a galaxis jut eszembe, annyira vad és titkokkal teli :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is nagyon közel érzem magamhoz, hozzám nagyon illik :) Igazából a hátteremben is találhatok ilyesmi színt, szóval tényleg galaxis :)

      Törlés
  7. Nagyon tetszik képeken, rajtad is! Eddig kimaradtam a PP őrületből, ki tudja lehet lassan beadom a derekam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Érdemes egyszer kipróbálni a lakkjaikat (bár utána nincs megállás), mert tényleg különleges élmény viselni őket.

      Törlés
  8. Mint egy gyönyörű csillámos/csillagos lila égbolt! *_*

    VálaszTörlés
  9. Imádom az Attitude-ot, kár, hogy megszűnő szín. Aki akar ilyet, az tankoljon fel belőle!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megszűnő? Hű, még szerencse, hogy időben hozzájutottam (Reni, ismét köszi :D)

      Törlés
  10. Gyönyörű, jól áll neked, utólag boldog névnapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet és a névnapi köszöntést is :)

      Törlés
  11. Nagyon szépek a PP lakkok, mindig irigykedve nézem őket, de őszinte leszek, én ennyi pénzt sajnálok értük kiadni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény és való, hogy nem olcsóak, de ilyen szépségeket én még olcsóbb verziókban nem láttam. Egyébként eddig kettőt vettem csak a PP lakkjaim közül, hármat ajándékba kaptam (mert ilyen bőkezű barátnőim vannak ^^), de van még néhány kívánságlistás lakkom, amiket muszáj beszereznem tőlük.

      Törlés
  12. Valahogy nem tudom elképzelni magamon ezeket a különleges lakkokat, olyan lehetetlennek tűnnek nekem :D A holo dolog is eddig ilyennek tűnt, de napokban beszereztem egyet, és meglepetésemre nálam is működik a csoda.
    Hátha egyszer én is szert teszek egy PP-re :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen élmény kipróbálni egy ilyen holo pelyhes PP lakkot, csak sajnos onnantól kezdve semmi mást nem fogsz tudni nézni, csak a körmeidet :P

      Törlés
  13. Ez tényleg nagyon Szilvis lakk :-) Egyébként pedig elnézésedet kérem, de naptár nélkül élek, és nem tudtam, hogy névnapod volt, úgyhogy utólag is boldog névnapot kívánok <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? ^^
      Ó, semmi gond, én mindig azon lepődök meg, ha valaki észben tartja, mert néha nekem sem sikerül :D Azért köszönöm a jókívánságot és a felköszöntést ^^

      Törlés