2014. november 4., kedd

Néhány manikűr

Ismét néhány lakkozási próbálkozást hoztam nektek, amiknek egyenként egy külön bejegyzést nem szántam volna, de így egyben azért szívesen megmutatom nektek őket.



Ez a legelső water marble próbálkozásom volt, amit a gyűrűsujjamon "láthattok" - azaz nem látjátok, mert nagyon nem sikerült jól, de legalább a színkombináció kellemes volt :P



Tobzódás a piros csillámokban. A középső és gyűrűsujjamra egy Vivien lakk került alapnak, amit a Golden Rose Jolly Jewels 121-es lakkjával turbóztam fel, a többi körmömön pedig a Picture Polish Dorothy-ja látható. Nekem nagyon tetszett ez az árnyalatnyi különbség a piros árnyalatok között, mert míg a Vivien egy mély tónusú piros, addig a Dorothy az ezüst csillámaival kicsit világosabb árnyalat.



Úgy néz ki a waterfall technikával kötöttem a legszorosabb barátságot, nagyon szeretek ilyen manikűröket alkotni. Ezúttal a fekete alapra kék és arany csíkokat húztam, nekem nagyon tetszett. A vakuért pedig elnézést, de nagyon gyatra fények voltak, mikor ezt a manikűrt viseltem.



Utolsónak pedig egy kis rózsaszín púderfelhőt hoztam. Alapnak a Picture Polish Grace-t választottam, majd arra random sávokat festettem az Essence Pink and Proud lakkjával, végül pedig a Catrice Kitch me if you can fedőjével koronáztam meg az egészet. Nekem nagyon tetszett, ahogy a két hasonlóan világos rózsaszín harmonizál egymással, még ha két nagyon különböző árkategóriáról van is szó. 


Van olyan, amelyik tetszik nektek? :)

12 megjegyzés:

  1. A piros és a rózsaszín :)
    A másik kettő nem az én színem, de azok is szép manik, és látom mindig a fejlődést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy, próbálkozom :) És örülök, hogy tetszettek neked a manikűrök :)

      Törlés
  2. Az utolsó kettő a kedvencem O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, köszönöm ^^ Örülök, hogy tetszenek :)

      Törlés
  3. A rózsaszín, imádom az ilyen párosításokat, a homoklakkokat is már csak ilyen sávnak használom Szuper lett a két lakk! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, mert fejben ez a manikűr sokkal jobban tetszett, mint élőben, de még fogom ezt a két lakkot párosítani.

      Törlés
  4. Nagyon szépek! A 2. és a 3. a kedvencem. :) A piros mani rám hozta a karácsonyi hangulatot.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé, nem is gondoltam, hogy karácsonyos lenne, de most, hogy mondod :P

      Törlés
  5. Ezt a bejegyzést hogy nem vettem észre hamarabb. o.O
    A blogger nem mutatta (mondjuk nem értem, mit csodálkozok, elég gyakori...xD), pedig milyen sok szép mani! :o
    A kedvencem a piros, de amúgy az összes tetszik, csak a harmadik színvilága annyira nem...(nem szeretem a kéket, de a technika az nagyon jó!!!)
    Amúgy amíg nem írtad az elsőhöz, hogy hogy készült (vagyis amikor kinagyítottam a képet és még nem olvastam a bejegyzést), azt hittem, hogy ombre körmök...vagyis, hogy annak csináltad őket, egy kis csavarral a gyűrűsujjon...:D
    De az is nagyon szép, tisztára illik a blog hátteréhez, és itt még a kék(es szín) is tetszik, csodás kombináció! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja bocsi...újra megnéztem, és az a kékes szín inkább türkizes szín...xD (színek vs Lívia 1:0...fáradt vagyok, túl sokat tanulok már megártott...xD)

      Törlés
  6. Azok a pirosak... :) Szép mind a két árnyalt. :)

    VálaszTörlés