2014. november 11., kedd

Maybelline Color Tattoo - Metallic Pomegranate: teszt és smink

Még a Glamour napok alkalmával sikerült beszereznem ezt a Color Tattoo-t. Sokat vaciláltam az On and on bronz és eközött, de végül azért esett erre a választásom, mert úgy éreztem jobban ki tudnám használni ezt a szép rozsdás színvilágot, amit amúgy is nagyon szeretek.


Éljen a borús idő, amikor lehetetlen normális képeket készíteni - vakuval minden szín ki van hipózva, anélkül meg sötét. De azért valamit akartam mutatni. 



Maga a termék hozza a szokásos Color Tattoo külsőségeket - szép üveg tégelyben van a festék, csavarós kupakkal remekül záródik, a feliratok teljesen kivehetőek a csomagolásán. Az átlátszó tégelynek köszönhetően nem ér minket meglepetésként az árnyalat. Én a Glamour napok alkalmával alig ezer forintért vettem meg, de most a legtöbb helyen akcósan 2100 Ft-ért látom, szóval érdemes lecsapni néhány szép színre.
A használata rendkívül egyszerű - én egy lapos korrektorecsettel szoktam felvinni a szemhéjamra, ahol nagyon szépen el tudom dolgozni, a krém nem darabos, viszont hamar megszárad, szóval gyorsan kell dolgozni vele. Amin meglepődtem, az a szín intenzitása volt. Igazi mély, bronzos-burgundis árnyalatra számítottam, de helyette egy hétköznap is hordható bronzos-rezes csillogású szemfestéket kaptam, ami tökéletes az őszi időszakban. A kezdeti kis csalódottság után rájöttem, hogy ez a CT még így is szuper, és azóta bizony reggelente csak hozzá nyúlok (vagy a Pink Gold-hoz).
Tartósságát tekintve kicsit gyengébb, mint a Pink Gold, ugyanis az egy átdolgozott nap után is a helyén maradt, ez viszont estére azért becsíkozódott. Engem mondjuk ez csöppet sem zavar, hiszen azért 8 órát simán lehet viselni anélkül, hogy igazítani kellene, csak az eddigi CT-imhoz képest ez kicsit meglepetésként ért. Nem rónám föl hiányosságnak, mert a legtöbb krémes szemfestékhez képest még így is remekel.
Összességében szerintem nagyon jó kis termékről van szó a Metallic Pomegranate személyében. Kicsit más, mint az eddigi darabjaim a márkától tartósságát és színhűségét tekintve, de én még így is tudom ajánlani megvásárlásra, főleg az őszi időszakban.
Hoztam nektek egy sminket is vele:









Álmos rénszarvas fej befigyel XD




Remélem tetszik nektek a smink és a tesztet is hasznosnak találtátok :)

15 megjegyzés:

  1. De szép! :)
    Nekem is listán van, de Karácsony előtt nem koltekezek mar...csak amiket muszáj beszereznem...mondjuk az avonom pont megfutott most xD...de az mellékes...a lenyeg: nagyon szép termék es a smink is tetszik!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak ajánlani tudom, mert habár nem olyan erős fedésű, mint a tégelyben, de remekül lehet építeni. Karácsonyra lepd meg magad vele :)

      Törlés
  2. Szép vagy kedves álmos rénszarvas! Nagyon jól áll ez a szín is neked!!!! :D

    VálaszTörlés
  3. Olyan szép arcod van. :) Nagyon jól áll ez a szín. :) régóta gondolkozok ezen az árnyalaton, de mindig mikor kipróbálom, kicsit megrémisztenek a nagy csillámok. Használat közben is nagyon látszódnak? Vagy csak színmintán feltűnő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm szépen, nagyon kedves vagy ^^
      A csillámok miat ne aggódj - teszternél nálam is kijöttek, de élesben inkább csak diszkrét arany/bronz fényt adnak a szemsminkünknek.

      Törlés
  4. Nem is vagy te álmos rénszarvas! :P

    Nagyon megszerettem ezt a CT-t, bár én szoktam egy kicsit építeni egy hasonló bordó színnel. :) A smink nagyon jól áll neked, az ajakszín különösen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ezt akkor szoktam használni, mikor kicsit elbamuló fejet vágok, olyankor elég bárgyú pofám van :D
      Építeni valóban jó ötlet, én ezt az árnyalatot rétegezgetem, de a Vintage Romance színeivel is remekül építhető. Az ajkaimon amúgy a Miss Sporty bogyós-lilás rúzsceruzája van :)

      Törlés
  5. Nekem nem igazán jött be a MP, viszont meg kell jegyeznem, hogy gyönyörű vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, emlékszem, hogy neked gyenge volt a pigmentáltsága - ez nálam annyira nem jött elő, bár építgetni azért picit kell.
      A bókot pedig nagyon köszönöm ^^

      Törlés
  6. Magamon nem igazán tudnám elképzelni, de neked nagyon jól áll ez a szín, a rúzs pedig még inkább, szép vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves vagy :) Szerencsére elég sok CT kapható, mindenki talál benne neki valót. A Pink Gold pl. szerintem szinte mindenkinek jól áll :)

      Törlés