2014. november 4., kedd

Goth kihívás 2 - 21. kérdés

Mondj néhány szót az ékszereidről!



Na végre egy igazán nekem való téma :) Imádom a szép és kifinomult ékszereket! Lehet az akár nemesfém vagy bizsu, a lényeg az, hogy az összhatás stimmeljen és jól érezzem magam a viselésük közben.
A kedvenc ékszer típusom a fülbevalók. Rajongok a fülikért, elég szép számmal is találhatóak belőlük itthon. Főleg a nagy, lógós, indiai hatású, gyöngyös szépségeket szeretem, de a kisebb, szolidabb darabok is tetszenek hétköznapra. Ezen kívül nagyon szeretem a gyűrűimet, abból mindig azt az állandó négyet viselem, ami már évek óta rajtam van. Ezek közül 3 ezüst, egy pedig sárgaarany, utóbbi a karikagyűrűm.
Karkötők, karperecek terén már kicsit más a helyzet, mert ezeket a kiegészítőket gyakran elfelejtem. Persze mondjuk egy táncfellépésnél elengedhetetlen pár karperec, de hétköznap sokszor elfelejtek valamit feltenni a csuklómra is. A nyakláncok még jobban vannak mellőzve sajnos, pedig van néhány szép példányom. Egyszerűen akkora rohanásban vagyok néha reggelente, hogy örülök, ha kilátok a fejemből és nem szöget próbálok bedugni a fülembe fülbevaló gyanánt (megtörtént eset... ne is kérdezzétek XD). A nyakláncok valahogy elmaradnak, de ezen szeretnék változtatni, hiszen mire van a sok szép ékszer, ha sosem hordom őket? :) Szóval összességében imádok ékszereket hordani, de kicsit bővíteni szeretném a szokott rutinomat, a fülbevalók és gyűrűk mellé a szép karkötőket és nyakláncokat is tervezem bevezetni.

4 megjegyzés:

  1. Nem vagyok otthon a Goth dolgokban, de bizonyos ékszerek borzasztóan tetszenek, mint például ez is, amit kitetettél. Gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ilyen szépségem nincs, de szép, terebélyes, fekete gyöngyös nyakláncaim vannak és imádom őket ^^ Olyan elegánsak, nőiesek, kifinomultak.

      Törlés
  2. Ékszerfüggő vagyok, pont. Jöhet füli, gyűrű, karkötő, statement bármi csak nagy legyen és bizsu!!! A tárolásuk viszont egyre nagyobb fejtörést okoz, jelenleg is valami újításon töröm a fejem. Régen lakásdekorként is funkcionáltak nálam az ékszerek, de mára akkora a készlet hogy inkább fiókban tárolóm gondosan elcsomagolva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én függőnek nem mondanám magam, max. fülbevalók terén. Azért szívesen bővíteném a készletemet, csak félek, hogy lusta lennék hordani pl. nyakláncot.

      Törlés