2014. október 18., szombat

Rimmel - Cuttin Edge rúzs teszt

A Glamour napok jóvoltából sikerült beszereznem magamnak a címben szereplő rúzst. A Duna partos bejegyzésnél már láthattátok rajtam, de azért jövök egy részletesebb teszttel is.



Habár a kép vakuval készült, a színt viszonylag jól átadja. 

Ez a rúzs egy tipikus meleg szilvalila szín, ami ősszel tökéletes viselet lehet. Én persze máskor is szívesen fogom hordani, de akik az évszakok szerint sminkelnek, azoknak ez a rúzs tökéletes választás lehet. 4 g terméket kapunk kb. 1300 Ft-ért, én mondjuk féláron vettem, de a teljes árat is hajlandó lettem volna kifizetni érte, annyira beleszerettem. Most le is lőttem a poént, de hát ez van, Szilvike lelkes :D



Egy gyors színminta - itt sokkal világosabbnak látszik, de az ajkakra felkerülve kifejezetten mél színe van.

Finishét tekintve én matt/félmattnak mondanám, talán inkább előbbi felé hajlik a mérleg. Egy picit fényes marad az ajkaim felülete használat után, de fél, egy óra elteltével jóformán teljesen matt lesz a rúzs. Nagyon tartós, kicsit sem mászkál, viszont nagyon igényli a szájkontúrt, mint minden sötét szín. A sétálós bejegyzésen egy egész délutánon alkalmam volt tesztelni és remekül teljesített, mert majdnem 5 órát bírt kopás és fakulás nélkül. Igaz, nem ettem és nem ittam közben, de azért nekem ez is eléggé meggyőző. Estefelé kezdett picit veszíteni az intenzitásából, de nagyon visszafogottan tűnik el az ajkakról. Nem hagy szörpös körvonalat, egyenletesen halványodik és a végére egy kissé málnás árnyalatba hajlik át. Ha nem is frissíti az ember, akkor sem kell nagyon aggódnia, mert tényleg szolidan tűnik el a szájról. Kellemes, kissé édes-gyümölcsös illata van, de nem zavaró. 

Összességében fantasztikus rúzsnak tartom, az egyik legjobb vételem volt, úgyhogy ha szeretitek a sötétebb színeket, akkor bátran ruházzatok be rá. Nálam most meg is nyerhetitek egy nyereményjáték keretein belül, itt olvashattok róla bővebben :)

Most pedig lássuk a vele készült sminket - ezt viseltem a séta alkalmával.









Egy közelebbi. Itt jóval világosabbnak látszik, mint élőben, de ezt a többi képen úgy is látjátok.


Ti szoktatok sötétebb rúzsokat viselni?


32 megjegyzés:

  1. Nagyon jó színe van, és nagyon jóláll neked!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szín és nagyon jól áll. Nekem kicsit erős lenne, de rajtad nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én jóformán szolid rúzsokkal meztelennek érzem magam, kell a szép, erős szín az ajkaimra.

      Törlés
  3. Tényleg nagyon jól áll - annyira nem is tűnik sötétnek, mint gondoltam, de azért drogériás viszonylatban még mindig elég különleges szín. Lehet, hogy mégis meg kellett volna vennem?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Azért a vaku sokat kiszív a színéből, a dunaparti sétás képeknél jobban lehet látni. De egyébként lehet ezt a rúzst rétegezni is, az elsővel nagyon halvány szilvalilát kapunk, de ha még párszor átkenjük kifejezetten mélylila lesz. Az eddigi legjobb rúzsom ^^ A megvétellel talán érdemes még várni, elvégre meg is nyerheted nálam :P

      Törlés
  4. Ez egy álom rúzs!
    Még mindig gyönyörű és meg mindig jol all!!!:D

    Ma pont egy világos rózsaszín rúzs van rajtam...de általában (főleg ősszel, nyáron inkabb a pirosas, élénkebb színeket szeretem) le nem lehet robbantani rólam a sötét bordokat...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bizony, egy álom! Köszönöm a bókot ^^
      Hű, világos rózsaszín engem nagyon sápítana - vicces, a sötét színekre mondják ezt, de én úgy érzem, hogy minél világosabb a rúzsom annál inkább egybeolvad a bőröm fehérségével és ettől vízihullának érzem magam :D Nyáron én nem sok mindent használok az ajkaimra, mert mindent leizzadok, de a maradék 3 évszakban minden jöhet a nagyon világos, nude színek kivételével.

      Törlés
  5. Nagyon Szilvis! :) Épp ezért baromi jól is áll. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon illik hozzád ez a szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is jól érzem magam a viselésekor :)

      Törlés
  7. :O Rettentően TE vagy ez a rúzs!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Az első körömlakkok meg vannak. Most már rúzsra gyúrok. Ezek után meg pláne. Eszméletlenül jól áll neked! Nagyon jó ez a szín!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Sok sikert a rúzsvadászathoz, biztos találni fogsz valami neked való kezdő árnyalatot :)

      Törlés
  9. Nagyon szép ez a szín, és nagyon jól áll. :) Úgy irigylem azt, aki tud rúzst hordani... Én képtelen vagyok rá. Bármit kenek a számra soknak érzem, és mire elindulok lenyalogatom a számról... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik és köszönöm a bókot ^^
      Ó, nekem a rúzs valahogy hozzátartozik az alap megjelenésemhez, nélküle valahogy nem én vagyok. A szájfényekkel más a helyzet, azokat nyilván nem lehet lebetonozni, szóval azokat sokszor én is lenyalom.

      Törlés
  10. Nagyon szép a rúzs és remekül áll. :)

    Én most kezdek belekóstolni a sötétebb rúzsokba és néha még mindig csak egy vékony réteget merek felvinni, hogy ne legyen annyira erős. De neked tényleg nagyon jól áll, nekem is bátorságot adtál, hogy tovább próbálkozzak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, ha tetszik :)
      Megértem, ha még nem akarsz nagyon erős, sötét színeket viselni, ez is egy folyamat, míg az ember hozzászokik magán az ilyen intenzív színekhez. Örülök, ha bátoríthattalak, tényleg érdemes néha kicsit merészebbnek lenni :)

      Törlés
  11. Gyönyörű ez a rúzs és nagyon jól áll neked!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik és köszönöm szépen a bókot ^^

      Törlés
  12. fúúú nagyon tuti ez a szín!!!

    VálaszTörlés
  13. Annyira tudok irigykedni, amikor olyan lányokat látok, mint például te, akinek baromi jól állnak a sötét rúzsok! Nagyon dögösen áll, nekem meg csak marad a sóhajtozás... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm szépen, de szerintem mindenkinek jól állnak a sötét rúzsok, csak meg kell találnia a hozzá illő árnyalatot :) Szerintem te is biztos találnál hozzád illőt :)

      Törlés