2014. október 9., csütörtök

Nyerd meg a kedvenceimet!

Hát szervusztok!
Mivel igencsak megnövekedett a létszám itt nálam, gondoltam megleplek titeket egy kis nyereményjátékkal :) Nagyon boldoggá tett, hogy mindenféle ok, egyéb játék nélkül is egyre többen iratkoztok fel hozzám, komolyan el nem tudjátok képzelni mit ujjongok itt a pasasnak, mikor látom, hogy megint eggyel többen lettünk :D Szóval tényleg nagyon sokat jelent ez nekem és irtó hálás vagyok mindazoknak, akik ennek a kutyulék blognak a részesei, ráadásul meg kell jegyeznem, hogy a kommentek is igen szép számban növekednek, ami szintén nagy öröm számomra. Persze elírogatok én itt magamnak is, hiszen magamból kiadni a gondolataimat jóleső érzés, de az, hogy ti erre még reagáltok is, megosztjátok velem a véleményeteket még különlegesebbé teszi az egészet. Azt vettem észre, hogy itt nálam mindenki meg tud nyílni és képes olyan dolgokat elmesélni magáról, amiket amúgy nem nagyon hangoztat mondjuk a saját blogján, mert az speciel nem személyes blog. De itt olyan sokan megnyíltatok nekem, és én úgy élvezem a veletek való beszélgetést :) Tényleg szavakkal nem lehet ezt megfelelően kifejezni. Mindenki, aki ír blogot tudja és átéli micsoda remek érzés, mikor megtaláljuk a közös hangot másokkal, mikor a munkánk - legyen akármilyen jellegű és akármilyen nagyságú - el van ismerve. Én mondjuk továbbra sem arra vágyom, hogy az egekig legyek magasztalva, sokkal inkább arra, amit én is nyújtok - legyünk itt nálam őszinték. Beszélgessünk, ismerkedjünk, csevegjünk olyan dolgokról, amik foglalkoztatnak, és közben ne féljünk vállalni önmagunkat. Szerencsére úgy tapasztalom, hogy nálam ez remekül működik, mindenki nagyon nyílt és kedves, és még akivel nem is vagyunk egy véleményen, azzal is kulturált módon tudunk társalogni. Nekem ez szuper érzés, és már ezért megéri csinálni ezt a blogot.
No nem is húzom tovább az időt, jöjjenek is a nyeremények ^^




Most csak egy csomagot lehet nyerni, de azt igyekeztem különlegesre összeállítani. Habár ősszel fog zajlani a dolog, én most még sem őszi témát választottam, hanem kiválogattam a kedvenc termékeimet, és ezekkel szeretnék egy szerencsés nyertest meglepni :) Lássuk is mit rejt pontosan a csomag, és hogy én miért szeretem őket annyira:

- Avon argánolajos kézkrém: nagyon szeretem az Avonos kézkrémeket, szinte csak olyanokat használok, és az, hogy argánolajat tartalmaz szerintem nagyon kecsegtető, főleg így a közeledő hűvös időkre. Én is betáraztam magamnak egyet belőle.
- Joanna Naturia feketeribizlis testradír: én imádom ezeket a testradírokat, az epres csodálatos volt, hamarosan pedig a vörösáfonyásat is kipróbálom. Isteni illatuk van és remekül radíroznak is, elég nagy szemcsék találhatóak benne, de én pont ezt szeretem.
- Himalaya Herbals neem scrub: ő egy picit kakukktojás, mert amikor a szokásos maszkomat akartam megvenni, véletlenül az arcradírt hoztam el helyette.Én abból Garniereset használok, viszont őt sem akartam veszni hagyni, remélem valaki örülni fog neki :) A neem maszkot imádom ettől a márkától és a radírjukról is sok jót olvastam, úgyhogy biztos jól fog vele járni a nyertes :)
- Avon Planet Spa shea vajas hajpakolás: A Hajpakolás. Nagyjából minden harmadik bejegyzésemben róla áradozok, nekem ez az etalon hajápoló termék, és szeretném, ha a csodás hatását más is megtapasztalhatná.
- Manhattan fekete homoklakk: imádom a homoklakkokat és a fekete színt, ezért esett a választásom erre a példányra. 
- Rimmel Cutting Edge rúzs: csodás őszi árnyalat, mivel rajongok az erősebb rúzsokért. Ez egy tipikus szilvalila árnyalat, ami annyira megtetszett, hogy pénteken a Glamour napokon meg is veszem magamnak :)
- Avon körömerősítő alapozó gél: ez a kis kence felelős a szépen növögető körmeimért, számomra nagyon bevált. Az előző üvegből már alig van, így a nyereménnyel együtt utánpótlást is rendeltem magamnak. A képen természetesen az én kicsomagolt példányomat láthatjátok, mert a nyertesé érintetlenül van a dobozában.
- Carmex ajakápoló: kell erről írni bármit is? Nekem ez a legjobb ajakápoló. Már most nagy hasznomra van, mert a hidegben folyton kiszárad a szám, és ez a kence szinte életet lehel a kicserepesedett ajkaimba.
- 2 db. lilaszőlős tea: mert imádok teázni és az egyik kedvenc ízem a lilaszőlő :)

Remélem tetszenek a nyeremények, most pedig nézzük miként is lehet a tietek ez a kis válogatás.

Feltételek:

- légy a blog feliratkozott olvasója!
- írd le, hogy milyen néven követed a blogomat és írd le az email címedet is, hogy ha nyersz, tudjalak értesíteni!
- rendelkezz magyarországi postacímmel! (továbbra is fennáll a lehetőség külföldön élőknek is játszani, amennyiben van egy rokon, aki rendelkezik magyarországi postacímmel, mert akkor oda küldöm a csomagot)

Plusz esélyek:

- Tedd ki a nyereményjáték képét a blogod oldalsávjába, vagy írj róla egy bejegyzést! (linket kérek!) +1
- Ha az elmúlt 2 hónapban kommenteltél nálam, linkeld be az egyik hozzászólásodat! +1
- Ha régi feliratkozóm vagy, automatikusan plusz eséllyel indulsz! Tehát a 226. olvasóig mindenkinek jár egy plusz esély. +1
- Ha van kedved oszd meg velem a gondolataidat a blogomról. Sok mindennel bővültem az utóbbi időkben, sok rovatot elindítottam és jól esik ilyen alkalmakkor visszajelzéseket kapni róluk. Külön hálás lennék, ha elmondanátok mely témákat kedvelitek különösen, főleg az újak közül, és mi az, ami annyira nem érdekel titeket. (Azt észrevettem, hogy a brutál metál zenéim nem a legnépszerűbbek, de ezen mondjuk úgy sem változtatok :P) Azért szeretném ezt a kis kuckót bizonyos mértékig úgy alakítani, hogy nektek is jó érzés legyen ide felnézni és olyasmikkel találkozhassatok, amikben örömötöket lelitek. +1

Tehát összesen 4 plusz esély szerezhető, kérlek titeket, hogy ezeket is írjátok le a kommentetekbe. 

A játék október 9-től november 9-ig tart, nyertest másnap sorsolok. 

Sok sikert kívánok mindenkinek! Hajrá-hajrá! ^^


48 megjegyzés:

  1. Nem fogod elhinni, de pont én is azon gondolkozom egy ideje, hogy a kedvenc termékeimből állítok össze egy csomagot egy őszi nyereményjáték céljából :D

    Erre a játékra most nem jelentkezem, mert csak egy kis részét tudnám kihasználni a nyereményeknek, a többieknek sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  2. Én szeretnék jelentkezni :)
    Azrail néven követlek, az e-mail címem tudod, azt nem írnám le, mert az a privát :)
    Itt kommenteltem például:
    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/ojtoberi-koromkihivas-halloween-telihold.html#comment-form
    Kiraktam oldalsávba a játék képét, linket:
    http://azrail5.blogspot.hu/
    Régi olvasód vagyok :)
    A smink téma, oké tudom régi, de nekem akkor is azok a kedvenceim, illetve a Viktor poénok :D Van hogy visszaolvasom, főleg ha rossz kedvem van. Bár én mindig azt mondom, hogy így jó a boldog ahogy van, új témákkal régiekkel.
    És tessék szépen körmözni továbbra is :)
    Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen a nyereményjátékot :) Nagyon szeretem a blogodat :)
    Mazsola néven követlek :)
    email címem : mazso.zsofi@gmail.com
    rendelkezek magyarországi postacímmel :)
    kitettem a blogom oldalsávjába a nyereményjáték képét: mazsolavilag.blogapot.hu
    Utoljára itt kommenteltem : http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/az-osz-szinei-koromlakkos-kihivas.html
    Nagyon szeretem a személyesebb bejegyzéseidet és a körmös bejegyzéseidet is :) Csodás manikűröket alkotsz :)
    Szép napot :) !!

    VálaszTörlés
  4. Én belátom, hogy nem tudnám kihasználni a nyereményeket, még ha nagyon szép a csomag és a teától csorog a nyálam :)

    Sok sikert a pályázóknak és csak így tovább, hidd el, nem véletlen, hogy csak úgy feliratkoznak rád - én sem unalmat ölni vagyok itt, hanem nagyon szimpatikusnak tartom a gondolkodásmódod, az elveid, azt, hogy ezeket közvetíted és amúgy is csak úgy jobb kedvem lesz, ha erre járok ^^

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)

    Imádom a blogodat olvasni. Nem tudok mindig kommentelni, de mindig elolvasom a posztokat, feltöltenek!
    Imádom az egyéniséged, gyönyörű sminkeket készítesz, remekül fogalmazol, irigyellek érte :D

    - Turcsek Gabriella néven vagyok feliratkozód
    - email: gabriella.turcsek@gmail.com

    - kitettem a blogomra a nyereményjátékot (lehet, hogy legalul fog még megjelenni)
    - nem emlékszem pontosan mikor írtam utoljára kommentet, így ezzel a plusz eséllyel most nem élnék
    - szerintem bőven benne vagyok a 226 emberben :D

    Köszönöm a lehetőséget, csudajó termékeket válogattál össze! :)

    A nyereményed pedig holnap fel is adom, végre el tudok jutni a postára is. ;)

    Sok puszi,

    Gabcsi

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretnék jelentkezni, de sajnos telefonról vagyok, így a linkelés és a megosztás is problémás...pedig amióta beteg vagyok egészen rendesen kommentelgetek (talán az "Első glamour napozasom" posztodnál kivántam legutóbb sok sikert a vadászathoz...).
    Na mindegy az biztos, hogy ezen a néven kovetlek, az e-mailem lajkolivia@hotmail.com

    A stílus utánzó sminkeket pl nagyon szeretem (meg az a fekete-piros halloween smink is nagyon wow...a szín a kivitelezés...minden...), de a lelkis/erkölcsi témákat is nagyon szívesen olvasgatom Nálad, ha nem is szólok hozzá...ja plusz a hastancos kellékes/beszerzos/fellepos dolgok is tok jok...Viszont mostanában hiányoznak V. "humorzsái" (de lehet csak a blogger nem jelzi ki nekem az ilyen posztokat, elég sok minden nem szokott mutatni, és facebookrol ertesulok, hogy uj poszt van...).
    Na mindenesetre köszönöm a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja es azt nem tudom, hogy külön kell írni vagy te mindenkit számon tartasz, de régóta olvaslak már. :)

      Törlés
  7. Én is szeretnék jelentkezni, Szilvi! :)

    Régi olvasó vagyok - ofcourse ;) - e-mail: kami.lla5553@gmail.com
    Szeretek hozzád kommentelni, mert mindig válaszolsz, legutóbb például ide írtam: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/vigyazz-kesz-posztolj-kedvenc-zenek.html#comment-form :)

    Nagyon tetszik a blogodban, hogy gyakran frissíted, mindenféléről szól, meg persze a személyes ismeretség is hozzátesz a dologhoz :)
    Köszönöm a lehetőséget, puszillak!

    VálaszTörlés
  8. Szia! :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra! :)

    - Betti névvel követlek ( e-mail cím: bettina006@citromail.hu )
    - régi követőd vagyok :)
    - a blogom oldalsávjába kitettem a játék képét :)
    - imádom a képes, inspirációs bejegyzéseid!
    - http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/09/onbizalom-trening-csinos-vagy.html ehhez a bejegyzésedhez írtam, és azóta minden ilyen posztod elolvasom, mert baromira jól megírod őket!

    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük a lehetőséget, csudijó dolgokat szedtél össze :) Bepróbálkozom, úgyis nyerő szériám van (holnap elviszem az euro jackpotot, figyeld majd meg :D)
    Panna néven követlek már egy ideje
    E-mail: sugarsnail.beauty@gmail.com
    Itt szóltam hozzá például: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/vigyazz-kesz-posztolj-kedvenc-zenek.html#comment-form
    Kiraktalak az oldalsávba

    És szeretem a blogodat, mert jó dolgokról írsz jól, és annak ellenére, hogy teljesen különbözőek vagyunk, nagyon kedvelem a világnézetedet és a személyiségedet. A blogod tényleg teljesen vegyes, de ez a jó benne, mert mindenki talál olyan írást vagy posztot, ami közel áll hozzá. Szóval ne hagyd abba még véletlenül se :)

    VálaszTörlés
  10. Szilvim,had ne linkeljem be a kommentemet- úgyis tel van vele a blogod ,te is tudod :D Az eleje óta követlek,nem kérdés és minden feltételt teljesítek,mert megígértem hogy erre most jelentkezem (: Hátha sikerül- most jól esne,hogy még jobb kedvem legyen (: Egyébként imádom az avonos termékeket,és az én Carmex ajakápolóm elveszett bontatlanul o.O Szóval ezer egy oka van :D
    A véleményemet tudod mindenről- szóval 20 centi esélyt kérek :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja igen,és most meg is osztottam most a blogomban ;)

      Törlés
  11. Szeretnék én is jelentkezni! :)

    zsoXcore néven vagyok feliratkozva :)
    zsoxcore@hotmail.com az e-mail címem :)

    Írtam hozzászólást is :)
    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/09/disney-hercegnos-kihivas-ii-elsa.html#comment-form


    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  12. Szia Szilvi!

    A 226 előtti időkből jelentkezem amikor még Molnár Évának hívtak, de hozzád már csak Lolli néven kommentelek, például a Glamour napos bejegyzésedhez is, ami itten leledzik, emerre e: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/elso-glamour-napozas.html
    A kis képecskét a rengeteg ajival kiettem a blogom oldalsávjába, hogy minden nap nézegethessem, és energiát fecskendezhessek bele, hogy ugyan majdan nem telepatikusan, de postázhatóan, erre lejthessenek egy leveledben.
    HUN vagyok a címemen, hun meg nem...
    Remélem ezzel a sok marhasággal, az arcodra örömöt csempésztem.
    Bár a nyereményjátéknak a verselés nem volt feltétele, ha megnyertem azért írj majd az e-mail címemre: eveartdesign@gmail.com
    :D

    VálaszTörlés
  13. szia! Judy,Szösz mösz néven követem a blogod,
    email címem, megírom az email címedre, itt nem szeretném leírni!
    tegnapi bejegyzéshez is kommenteltem: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/vigyazz-kesz-posztolj-kedvenc-zenek.html
    Magyarországi posta címmel rendelkezem.
    A blogom oldalsávjába kiraktam: http://judymuhely.blogspot.hu/
    Imádom a blogod, mostanság mindig elolvasom, amikor időm engedi, szeretem a személyes bejegyzéseid, meg mindent ahogy van. :) Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  14. Myrkky néven követlek, még a 226 előttről, bár nem túlzottan régóta.
    myrkkyneito@gmail.com az e-mail címem.
    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/goth-kihivas-2-14-kerdes.html?showComment=1412881309650#c8272102140869561628
    Pl. itt kommenteltem.
    Nagyon megszerettem a blogot! Talán mert zenében én is a keményebb műfajokat kedvelem, így ugye öltzködésben is szeretem et a stílust, bár nem goth vagyok, csak ilyen rockerféle. ((-: Sokáig nagy blackmetalos voltam, ma már ezt növögetem kifele. (-: Remélem, nem megyek az agyadra a sok hülye kommenttel, néha kicsit sokat írok. (-: A körmös dolgokat kedvelem még, a nail artban én is kezdő vagyok még, szeretem nézegetni mások munkáit, a Tieid is nagyon jók szoktak lenni!

    VálaszTörlés
  15. Szia! :)
    Én is jelentkeznék a játékodra :)
    Dóri (nail-maniacs) néven vagyok feliratkozva a blogodra,az email címem: dori98@freemail.hu és rendelkezem magyarországi postacímmel.Ehhez a posztodhoz írtam hozzászólást: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/ojtoberi-koromkihivas-halloween-telihold.html?showComment=1412784145609#c5952603667532468911
    Én is "régi" feliratkozód vagyok,még beleestem a 226-ba :D
    Nagyon szeretem a manikűrjeidet,szerintem nagyon tehetséges vagy ebben,és a gothos bejegyzéseid is érdekesek szoktak lenni,azokat is kedvelem. :)
    Köszönjük szépen a játékot!

    VálaszTörlés
  16. szia, nagyon köszönöm a játékot, szuper dolgokat válogattál össze ^^ Réka néven követem a blogod, már régóta (korábban Réka Réka P. néven), az e-mailem:preka87(kukac)gmail(pont)com. Kitettem a játékot a blogom oldalsávjába (rekablogol.blogspot.hu), kommentet pedig pl ide írtam :): http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/elso-glamour-napozas.html
    Amit nálad legjobban szeretek a(z) (on)látásmód-fejlesztő írásaid. Szeretem, mert úgy érzem hozzám, nekem szólnak és folyamatosan arra sarkallnak, hogy ne felejtsem el az értékeimet. köszönöm <3

    VálaszTörlés
  17. Szuper ez a játék, végre egy szép színes rúzs valahol:D (http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/elso-glamour-napozas.html?showComment=1412580081133#c7030978396582293660)
    Ezen a néven (murasakinoami) követlek, szerintem amióta csal létezik a blogom, ez volt a nevem. E-mail cím ami.chan27@gmail.com, de a hivatalos levelezésemhez van egy rendes is:D
    Kiraktam oldalsávba: http://murasakinoami.blogspot.hu/
    Tehát a 226. olvasóig mindenkinek jár egy plusz esély. +1

    Nem tudom, mint mondhatnék, én az egész blogot szeretem:D Főleg, hogy nincsenek szigorúan meghatározott bejegyzések, amiknek "meg kell lenniük", mindig van egy-kettő-sok, ami csak egy ötlet innen-onnan, szeretem ezt a személyes légkört. Ja, és abba ne hagyd a metálszámokat! Mindet hűségesen meghallgatom, még ha nem is kommentelek alá. De ha kell, ezentúl...:D

    U.i. ilyenkor mindig rájövök, mennyire szeretek ajándékozni, nekem mondjuk nincs elég olvasóm, meg soha nem is lesz, hogy ilyesmit csináljak, na de most már nincs messze a karácsony.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha nem, rájöttem, hogy néhány hete Ami-ra cseréltem mindenhol. Nem csak mások neveit, még a sajátomat se tudom megjegyezni-.-"

      Törlés
  18. Kedves Szilvi!
    Köszönöm szépen a nyereményjátékot! Nagyon különleges csomagot állítottál össze! :)

    Nagy Karolina néven vagyok feliratkozva nálad.
    Email címem: nagy.karolina.0723@gmail.com
    Magyar postacímem is van természetesen. :P

    Plusz 4 esélyért:
    - régebbi feliratkozó vagyok
    - írtam bejegyzést a játékról: http://chezkarolina.blogspot.hu/2014/10/nyeremenyjatek-szilvinel.html
    - kommentelek, amihez csak van mondandóm :P
    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/ojtoberi-koromkihivas-halloween-telihold.html
    - A blogoddal kapcsolatban csak annyit szeretnék, hogy a hosszabb cikkekbe tegyél tagolást ( bekezdést, sorkihagyást), mert nagyon nehezen olvasom és kifolyik a szemem. :D Máson ne merj változtatni! :)

    VálaszTörlés
  19. Köszi a játékot!!! :) Liza Magyar néven követem a blogodat :) magyar.liza.ppke@gmail.com az e-mail címem.
    Kitettem a játékot a blogom oldalsávjába: http://lizalakkja.blogspot.hu/
    Óóóó, hát kommenteltem párat :D :D például itt: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/09/goth-kihivas-2-8-kerdes.html
    Nagyon-nagyon szeretem a blogodat. Szerintem igazán egyedi, nem sok blog van, ahol minden bejegyzést elolvasok, de a tiéd ilyen. Jó, hogy ennyire személyes, beleteszed magadat, és nagyon tetszenek a témák is. Kedvenceim az aranyköpések, amikor leírod a véleményed egy-egy dologról, a körmös bejegyzések. De igazából mindent szívesen olvasok, mert olyan embernek látlak a bejegyzéseid alapján, aki nekem nagyon szimpatikus, és érdekel az élete, a gondolatai. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra. Új rovatok közül szerintem nagyon jók az önbizalomnövelő bejegyzések, úgy gondolom, a legtöbb lány nincs tisztában önmagával, az értékeivel, így mindig jó ilyen írásokat látni. Remélem még nagyon sokáig folytatod a blogodat vagy inkább hogy sosem hagyod abba :)

    VálaszTörlés
  20. A technika ördöge megtréfál és már harmadjára próbálkozom írni neked, de nem adom fel és azért is írok ide!!!!!!!!!! :)
    Szóval: Jupii jupii jupii jövök én is ám!!
    Imádom a kutyulék blogodat és pont így a jó. Minden téma fellelhető, még akkor is ha nem minden mondjuk nekem szól. ;)
    Pancsi vagyok :P és az email címem: k.aniko.88@gmail.com
    Ide írtam hozzászólást többek között: http://megaera-magical-world.blogspot.de/2014/10/elso-glamour-napozas.html
    Ki tettem a blogomba is: http://pancsigyongyei.blogspot.de/2014/10/oszi-jatek-megaera-blogjan.html
    Jajjj, de jóó! :)
    Köszönöm ezt a lehetőséget! ;)

    VálaszTörlés
  21. Szia! :-) Szeretnék jelentkezni a játékra. Franciska Cseh néven követlek.E-mail: franciskacseh@freemail.hu . Köszi a lehetőséget. :-)

    VálaszTörlés
  22. Sziaa 
    Dalma ( : néven vagyok feliratkozva :D
    E-mail cimem: dalma.snt@gmail.com
    Kicsit tényleg sok a metal zene,de szerintem mi már igy fogadtunk el és szoktunk meg furcsa is lennél rózsaszines énnel :DD
    Köszii a lehetőséget 

    VálaszTörlés
  23. Szia!

    Köszönjük a lehetőséget! :)

    -Noémi M. néven követem a blogodat.
    -e-mail címem: missmacskusz@gmail.com
    -van magyarországi postacímem :)

    Plusz esélyeim:

    -kitettem a blogom oldalsávjába a nyereményjátékot: http://missmacskusz.blogspot.hu/
    -régi olvasód vagyok
    -augusztusban például itt kommenteltem: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/07/probalkozas-csikokkal.html

    Szeretem a körmös bejegyzéseidet és a személyesebbeket is, legyen szó a pároddal való kikapcsolódásokról, vagy az életmódváltásról, illetve az önbizalom növelő írásokról. :)

    VálaszTörlés
  24. Szia :)

    - Dream néven követlek
    - niki765@freemail.hu

    Plusz esélyek:

    - itt van egy augusztusi kommentem: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/08/evfordulos-unneples.html
    +1
    - régi olvasód vagyok +1
    - Én nagyjából mindent szeretek a blogodban de legjobban talán az inspirációdás,körmös +1

    Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
  25. Szia :)

    Először is köszi szépen a játékot!

    Feliratkozott olvasód vagyok, vivienne néven követlek, magyarországi lakcímem van, az e-mail címem pedig wwe_cmpunk@citromail.hu :)

    - a régi olvasóid közé tartozom +1
    - igazából nagyon bírom a blogodban a változatosságot és a lazaságot. tetszik benne, hogy nem érezteted azt, hogy kötelezően meg kell jelennie egy bejegyzésnek, hanem mindig változatosan, szabadon írsz arról amihez épp kedved van. nagyon szeretem a kajás, körmös, humoros bejegyzéseket, a napindító agyzsibbasztó képes posztokat amiktől könnyesre sírom magam. szeretem a haul és társai írásaidat is, de emellett szívesen olvasom a személyesebb hangvételű bejegyzéseidet is, vagy akár a sminkeseket. Egyszóval mindent nagyon szeretek nálad, szóvam maradhat minden és jöhet még sok minden más. A Te blogod az egyik kedvenc magyar blogom, annak ellenére is, hogy nincs beskatulyázva beauty blogként, mégis szuperül megállja minden téren a helyét! :) +1
    - sajnos nem vagyok a kommentelés bajnoka, így ez most kimarad, de ezentúl igyekezni fogok :P

    vivienne

    VálaszTörlés
  26. Szia!

    Régi követőd vagyok, Ágnes Horváth néven követem a blogod:)
    E-mail:horvatha88@gmail.com
    Magyarországi postacímmel rendelkezem
    Tetszik a blogod hangulata, az írásaid stílusa a képeid és nekem pedig a zenéidről és stílusodról pont az a véleményem, hogy végre-végre ilyen stílusú lány is ebben a blog szcénában, így bevallom sokkal közelebb áll hozzám a blogod világa, a gondolkodásmódod és ízlésed, mint a többi beauty blognál. Szóval csak így tovább!:) Köszönjük a nyereményjátékot!:)

    VálaszTörlés
  27. Egy olyan változtatást eszközölnék, hogy az előzőleg leírt e-mail címem megszűnt, így az új: kohalmivivien@citromail.hu :)

    köszi ^^

    VálaszTörlés
  28. Szeretnék jelentkezni, viszont nyerés esetén követelem a személyes átvételt, mert hiányzol! :-D djkatybeauty néven követlek, az e-mailcímem pedig djkatybeauty@gmail.com. :-)

    Régi feliratkozó vagyok, és kommentelek, amikor csak időm engedi, mondhatni, ha kell, ha nem :-D Legutóbb pl. itt:

    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/halloween-re-hangolodva-demon-smink.html

    A blogodat pedig azért szeretem, mert nagyon érződik a személyiséged benne, ami jó dolog, hiszen nagyon értékes emberkének tartalak :-)

    VálaszTörlés
  29. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra új olvasódként mert én még csak most jutottam el hozzád :)
    Nixon néven vagyok feliratkozott olvasód.
    Email: yarrick@citromail.hu
    +1 a játékfelhívást megosztottam a blogom oldalsávjában itt:
    http://bizsumania.blogspot.hu/

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  30. aztaaa mennyi szépség, jóság *-*
    szeretnék én is jelentkezni erre a fantasztikus járékra : ))

    feliratkozó vagyok már egy ideje : ))
    az e-mailcímem roppant meglepő: worldofbree@gmail.com : DD
    kitettem az oldalsávba a játékot: http://worldofbree.blogspot.hu/
    kommenteltem egy jó pár helyen, legutoljára a manivadásznál:http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/manikurvadasz-12-fordulo.html?showComment=1413825292390#c2155089972464357151

    nagyon szeretem a blogodat mert őszinte! teljesen te vagy és nem egy megjátszott dolog. szeretem a sminkes bejegyzéseket, a képválogatásokat, Viktor humormorzsáit!! : DD azok kegyetlen jók! de csak egy sima "nehéz napi bejegyzést" vagy valamilyen beszámolót is nagyon szívesen olvasok. : )

    VálaszTörlés
  31. Hú mennyi szépség! *.* Köszi a lehetőséget.

    - Moon Angel névn követlek már nagyon régóta.
    - Email: Ms.Stargate@vipmail.hu
    - Komment: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/09/jung-fele-szemelyisegteszt.html
    - Én nagyon szeretem a blogodat így ahogy van, a bejegyzések változatosak, szóval szerintem bőven elég ha ezen a vonalon mozogsz tovább. :)
    - Régi olvasód vagyok, bár ezt úgyis tudod. :)

    VálaszTörlés
  32. Szia! Szeretnék jelentkezni.
    Név: Krisztinka
    Email cimem: kkrisztina86@freemail.hu

    VálaszTörlés
  33. Szia!

    Szeretnék jelentkezni, köszi a játékot! :)
    Barbi (Beauty & Glamour Blog) néven vagyok feliratkozva, email címem: sz.barbara0429@gmail.com

    Én azért szeretem leginkább a blogod, mert annyira kellemes hangvételűek a bejegyzéseid, és mert itt nem a legtöbb oldalon már megszokott bejegyzések születnek. :)

    VálaszTörlés
  34. Szia! Én is szeretnék jelentkezni, Emőke Szekrényes néven követlek pár hónapja :) e-mail címem: emoke-0323@freemail.hu

    VálaszTörlés
  35. Köszönöm a lehetőséget, csodásak a nyeremények :)
    Mesy néven követlek.
    e-mail címem: darai.mesy@gmail.com
    Itt kommenteltem, de szerintem azóta még írtam valahová, csak nem emlékszem pontosan :) http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2014/10/vigyazz-kesz-posztolj-kedvenc-zenek.html
    Én így szeretem a blogodat, ahogy van :)
    Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  36. Szia!

    Köszi a játékot :)

    hajnoca3 néven követem a blogod!
    E-mail elérhetőségem: hajnoca3@freemail.hu
    Itt most akkor kommentelek, de fogok még visszamenőleg is szerintem :)
    Akkor találtam rá a blogodra, mikor egy éve pont Te lettél a karácsonyi Kis angyalkám,és bár tudom, hogy nem nagyon kommenteltem ( mert nem nagyon szoktam sehol, de majd igyekszem változtatni ezen) , mégis figyeltem és tetszett. Szóval hajrá, csak így tovább! És köszönöm,hogy Te is olvasol engem és mindig van pár kedves szavad hozzám <3

    VálaszTörlés
  37. Szia!

    Klaudia Orbán névvel követlek, már elég régóta :]
    Mail cím: orban.klaudia@gmailcom

    Köszönöm a lehetőséget és szép estét!

    VálaszTörlés
  38. Szia Szilvi!
    Köszönöm a lehetőséget! :)
    Nagy Szidi néven követlek, e-mail: sedeey.nagy@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Szia! A blog feliratkozott olvasója vagyok GFC-n és Bloglovin'-on Zita Nagy néven, az e-mail címem fairyfelicita5@gmail.com, magyarországi postacímmel rendelkezem.

    Nekem nagyon tetszenek a blog régi és új témái, ha valami nem áll annyira közel hozzám, azt is elolvasom, mert érdekel :D

    Nagyon tetszenek a manikűrök, a smink tesztek, nagyon könnyed hangvételű a blog és ez tetszik!

    VálaszTörlés
  40. Szia!
    Köszönöm a játékot ezért a csodás csomagért!
    Friss feliratkozód vagyok, ezért még nincs kiforott véleményem a blogról, de ami eddig nagyon megfogott, az az írói stílusod és a személyes posztjaid hangvétele( nem mintha a többi bejedzésedben lenne valami kivetnivaló!!!)
    Adrienn Simon néven követlek, az e-mail címem: sadry007@freemail.hu
    További sok sikert és lelkes olvasókat kívánok! :)

    VálaszTörlés
  41. Szia!:)
    DreamyGirl néven követem a blogodat, email címem: vajdakitti1999@gmail.com
    Mostanában találtam rá a blogodra, de azt el kell mondanom, hogy az írásmódod egyből megfogott. Tetszik, hogy nem rakod tele mosolygós fejekkel a bejegyzésed, és hogy ilyen szépen fogalmazol! Az ember mindig szívesebben olvas ilyen szépen megírt szöveget. :)

    VálaszTörlés
  42. Szia! Köszi a lehetőséget! :)
    Tóth Csilla néven követlek :)) (és rendelkezem magyarországi lakcímmel:))

    VálaszTörlés
  43. Szia,
    Patrícia Kutasi néven követlek. És igaz, hogy régi olvasód vagyok, nm szoktam kommentelni. Viszont nagyon szeretem a filmes, könyves posztjaidat is :)
    Csodaszép estét kívánok és mindenkinek sok szerencsét!

    VálaszTörlés
  44. szia!
    szeretnék jelentkezni, anna néven követlek.
    van címem :)
    szép napot!

    VálaszTörlés
  45. Szia! Köszi a nyereményjátékot:)
    Csillaa Turi néven követlek, az e-mailem pedig csilluciii7@gmail.com :)

    VálaszTörlés