2014. október 24., péntek

Max Factor False Lash Effect: Fusion - Volume and Length szempillaspirál teszt

Soha életemben nem csináltam még szempillaspirálhoz tesztet, így ez tényleg új dolog számomra. Ezt a terméket még a Glamour napokon vásároltam és mivel többen kértétek, hogy legyen róla teszt, ezért most megpróbálkoznék vele.

Mikor elindultam a Glamour napokon szinte biztos voltam benne, hogy a Max Factor kuponomat egy spirálra fogom beváltani. Eddig Astort használtam, amikkel meg is voltam elégedve, de kíváncsi voltam, hogy egy drogériás viszonylatban minőségi márka spirálja mi mindent tudhat, s vajon érzékelek-e majd különbséget minőségében és használatában? Sokat nézelődtem a pult előtt, vonzott a sokak által kedvelt Clump Defy spirál is, de a keféje annyira nem tetszett. Tudni kell rólam, hogy én a buci keféjű spirálokat szeretem, amikkel kifejezettn dúsítani lehet. A pilláim hosszával meg vagyok elégedve, de a dússáguk, hát sajnos hagy némi kívánni valót maga után. Mindig olyan spirált választok, aminek a keféje elég buci, és ami dúsító hatást ígér. A Clump Defy nem igazán tetszett, de mikor megláttam ennek a spirálnak a teszterét, és hogy milyen jó kis vaskos keféje van, gondoltam ő az én emberem. Vagyis spirálom, értitek. A lila csomagolás csak hab volt a tortán, azonnal landolt a kosaramban és szinte égtem a vágytól, hogy végre kipróbálhassam.

A leírásból nem sok mindent láttam, pedig érdekeltek volna az összetevők és az ígért hatás is, ám sajnos mindegyikről vagy le volt kopva a felirat, vagy felismerhetetlenségig össze voltak mosódva. Ez egy kis mínusz pont nálam, mert szeretem elolvasni a matricákon, hogy mit ígér egy adott termék.

Mikor kipróbáltam rögtön az tűnt fel, hogy nem klasszikus sörtéjű keféje van, hanem szilikonos.


Az Astor spiráljaimnak még a régi megoldású keféje volt, így kissé szokatlan volt számomra a szilikonos verzió, de legnagyobb örömömre semmi nehézséget nem okozott a használata. Sajnos régebben volt egy olyan szilikonos keféjű spirálom, ami összetapasztotta a pilláimat, és én ezt a kefe rossz minőségének tudtam be, ezért elvből elutasítottam a szilikonos fajtákat. Nagyon örülök, hogy ez a spirál kicsit megnövelte a bizalmamat irántuk. Sokaknak vastag lehet ez a kefe, talán nehezen is bánnak vele, de mivel én évek óta csakis buci keféjű spirálokat használok, nem volt problémám a használatával. Nem kentem össze a szemhéjamat és nem volt nehéz kezelni, tökéletesen kézre áll.

Nevéből adódóan a spirál dússágot és hosszabb pillákat ígér - kíváncsi voltam, hogy mit fog kezdeni az én vékonyka szempilláimmal, amik ráadásul olyan szögegyenesek, hogy göndörítő nélkül egyik spirál sem tudott normális ívet kreálni neki. A képek készítésekor nem viseltem sminket, hogy a spirál hatását teljesen jól lehessen látni. Érdemes kinagyítani őket, úgy jobban látszik a hatás.


     

Itt teljesen natúr állapotukban láthatóak a pilláim - mint látjátok eléggé ritkásak és ív nélküliek.


     

Itt egy rétegben láthatjátok a spirált - már most nagyon tetszik az eredmény, mert szép, természetes hatású az összhatás és gyönyörűen szét is választja a pillákat. Én konkrétan nem tudtam úgy használni, hogy összetapadjanak a szempilláim.


   

Itt pedig már két rétegben látható, és számomra abszolút megvalósul a drámai műszempilla hatás. Továbbra is gyönyörűen szétválasztja a pilláimat, nem csomós, nem ragad össze, szépen ível és egész jól dúsít is. Azóta minden nap használom és elmondhatom, hogy nem pereg le, egész nap tartós és nem veszít az ívéből sem, remekül bevált ez a termék.

Összességében rendkívül elégedett vagyok ezzel a spirállal - esélyes, hogy ha elhasználom és később is lehet még kapni, akkor újraveszem. Igaz, az eredeti ára elég borsos, 3000 Ft fölött van (én a Glamour napok kedvezménye miatt féláron vettem meg), de annyira tetszik a hatása, hogy lehet nem fogok tudni ellenállni neki. 


Nektek hogy tetszik ez a spirál? 
Ti milyen spirált használtok jelenleg?


14 megjegyzés:

  1. hu de jó,hogy írtál erről.Pont ma akartam spirált venni.Ez lesz a befutó.Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosnak találtad a bejegyzést, remélem neked is be fog válni ez a spirál :) Szerintem fantasztikus ^^

      Törlés
  2. En szeretem a maxfactor spiralokat is de nagyin dragak...az abszolut szerelem viszont a maybelline rocket vizallo spiralja...en is most vettem...szamomra o tökéletes...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény és való, hogy nem túl olcsóak, de szerintem megérik. Én bizonyos termékeknél ragaszkodom egy adott márkához, spiráloknál eddig az Astor volt, most már szerintem a max factor lesz. Viszont az Astortól meg a fedőlakkot imádom :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a végeredmény, összességében gyönyörű szép pillákat varázsol, de kizárt, hogy teljes áron megvegyem. Talán ha látom leárazva, esetleg ajándékként kérve lehetne róla szó, mert tényleg nagyon meggyőző.
    Viszont meg kell jegyeznem, hogy csodaszépek a körmeid! :) ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg elég húzós az ára, de én valószínűnek tartom, hogy ha elfogy, teljes áron is megveszem, mert ilyen könnyen kezelhető, szuper eredményű spirálom még nem volt.
      A bókot pedig köszönöm a körmeimre, pont ma igazítottam kicsit rajtuk ^^

      Törlés
  4. Nagyon tetszik az eredmény, meg igazából maga a kefe fazonja is. Én is a hasonlóakat részesítem előnyben, valamiért nem csípem a csili-csálé fazonokat, azok mindig összemaszatolnak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik neked ez a spirál, szerintem is nagyon jó :) Sok érdekes formájú kefe van már a piacon, de én sem szeretem őket, mert nekem ezek a bumszlibb darabok váltak be remekül :)

      Törlés
  5. Nagyon klassz tényleg. Mennyire szép a szemed! Holnap megyünk Müllerbe valószínűleg és meg nézem, hátha itt is lesz! :)
    Nekem egyébként egy elég régi, oriflames, zöld tubusos spirálom van. Ritkán is használom, de ezt biztos szeretném! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Biztos kapható még, habár az ára sokakat elkedvetleníthet :P Nekem viszont így féláron megérte.
      Oriflame-től még nem is próbáltam spirált, tőlük az arclemosót szeretem.

      Törlés
    2. Meg néztem a kinti Müllerbe. Jelenleg 12 euró, így most nem vettem meg. De később lehet, gyűjtök rá! :)

      Törlés
    3. Érdemes, mert szuper termék :) Később nekem is gyűjtögetős lesz, mert alapjáraton elég drága, de ha egyszer megismerem a minőséget, nem könnyen mondok le róla.

      Törlés
  6. Két rétegben nagyon ütős! Én nagyon finnyás vagyok a spirálokban, még mindig nem találtam meg a tökéleteset, rajtam mintha minden máshogy reagálna :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez az első max factor spirálom, de nagyon jól jártam vele, mert minden használatkor tökéletesen szuperál :)

      Törlés