2014. október 6., hétfő

Első Glamour napozás

Mivel nem vagyok beauty blogger, nekem eddig a Glamour napok totálisan kimaradtak az életemből. Nézegettem persze a többi blogon a csodás, irgalmatlan méretű és terjedelmű zsákmányokat, de úgy nem vonzott ez az egész annyira, hogy jobban is belemélyedjek. Na ez sajnos idáig tartott. Mert bizony pénteken meló után az első utam a Camponában vezet, és ha a sáskahad még nem pusztított le mindent előttem, akkor én is szépen beszerzek egy csomó, rég áhított terméket :) Írtam egy képzeletbeli kívánságlistát, aztán majd meglátjuk ebből mennyi fog megvalósulni. Én főleg dm-es kedvezményekre hajtok, mert az van a Camponában és oda tudok leghamarabb eljutni (meg lusta vagyok máshová elmászkálni :P).

Dove: imádom a kenős dezodorjaikat és már jócskán fogyóban van a mostani, így a 25%-os kedvezményt tuti el fogom lőni egy deóra.

Libri: mert olyan könyvet mindig találok, ami éppen tetszene :P Ezt a 20%-os kedvezményt sem hagyhatom ki, szerintem vagy az Utolsó egyszarvút veszem meg belőle, vagy valami ifjúsági irodalmat, ami éppen megtetszik.

Palette: Viktornak szeretnék hajfestéket venni, ehhez ez az 50%-os kupon tökéletes lesz.

L'Oréal Paris: tőlük szeretném kihasználni az 50%-os Casting hajfestékre való kupont, ez magamnak lesz.

Max Factor: nagyon gondolkodom, hogy kipróbálok tőlük egy szempillaspirált, mivel a mostani Astorom kifogyóban van. Ezt az 50%-os kuponnal most meg is merem tenni.

Maybelline: Egy Color Tattoo mindenképpen jön velem haza féláron, csak még nem tudom melyik :D A Metallic Pomegranate és az On and on bronze között vacilálok, élőben majdcsak tudok dönteni köztük :P

Manhattan: innen ugyan nincs konkrét kiszemeltem, de ha meglátok valamit, ami megtetszik tuti kihasználom az 50%-os kedvezményt.

Rimmel: Egy Kate Moss rúzs vágyaim netovábbja. Ha nem lesz nekem tetsző árnyalat, akkor valami brutál bordót, vagy burgundit, lilát keresek - szintén 50%-os kedvezménnyel.

Na hát rájuk szeretnék beruházni. Pénteken meló után ott fogok szambázni a dm-ben (ha esetleg valaki akkor arra jár nyugodtan köszönjön rám :D), meg persze a Libriben. Egyébként szépen leredukáltam az kezdeti mennyiséget, mert kb. 15 kuponnal akartam elindulni, de azért ebben a hónapban meg is kéne élni valamiből, úgyhogy kicsit csökkentettem a létszámot :P Viszont ezeket mindenképpen beszerzem, és már alig várom a pénteket! *.*

Ti is várjátok már a Glamour napokat?
Miket szeretnétek zsákmányolni?


20 megjegyzés:

  1. Óóóó én is írtam listát :D (és valahogy kihagytam a Color Tattoo-t :D úgyhogy még jó is, hogy ide benéztem :D)
    Nagyon szuper a listád :) Nekem kb. 8-10 kuponom van, amit 21-ről csökkentettem le :D Kivágtam mindent, amiről úgy gondoltam, hogy használhatnám, de ebből volt olyan, ami mondjuk azonos márka, csak 3 különböző üzlethez szól, de nyilván nem megyek el egy márka miatt 3 helyre is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A CT-t nem szabad elfelejteni :P
      Nekem is valami huszon darab kuponom volt az elején, amiből lejjebb vettem kicsit, mert hát azért kicsit durva lett volna annyit elhasználni. Így, ezzel a listával úgy érzem pont megfelelő mértékben tudom tartani a vásárlási lázamat. És én is csak egy üzletre korlátozódtam, a dm-re, mert nekem sincs kedvem ezer felé menni egy kis kedvezményért.

      Törlés
  2. Mivel nem rég kezdtem spórolásba ez nekem most kimarad...semmire nincs úgy igazán szükségem, és bár a kívánság listámon jó pár dolog van, ami így jobban megerne, azokat se érzem most annyira fontosnak...(a héten már pénztárcabarát módon amúgy is bevasaroltam...de mentségemre, limitált dolgok voltak)
    Viszont sok sikert majf a vadaszathoz, kíváncsian varom miket sikerült szerezned. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem most elég sok minden kell, mert kifogyóban vagyok sok mindenből, úgyhogy a glamour napok kapóra jöttek. Mindenképpen lesz zsákmányos bejegyzés róla :)

      Törlés
  3. Én még mindig nem vettem meg az újságot, mivel nem döntöttem el, hogy megéri-e azért a 2-3 kuponért, amit felhasználnék (vagy megvesszük közösen a munkatársammal).
    A Rossmann kedvezményes kuponból vennék Catrice és Essence pirosítót (ha kiraknák végre az új Essence termékeket), Alverde szempillanövelőt és ha találok valami csinit, akkor az F&F kupont is felhasználnám
    A Color Tattook jó vételnek számítanak ilyenkor, nekem már megvan minden olyan szín, amit szerettem volna, de bármelyiket is választod a bronz és a burgundi közül, szeretni fogod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PAncsi! Holnap kedd, és állítólag a Kiskegyedben meg a Hölgyvilágban vannak Glamour kuponok. 200.- Ft... Ezt akarom levadászni holnap. :)

      Törlés
    2. Pancsi, hát én most kivételesen, először vágok ebbe bele, remélem jó élményekkel gazdagodok és megéri a hercehurcát. A CT-k közül még nem döntöttem, mert a kihasználhatóság is fontos nálam. Szerintem élesben fog eldőlni és ki tudja, talán egy harmadik, nem tervezett színnel térek haza :D

      Törlés
    3. Lolli, akkor lehet jobban jártok, azért sokkal olcsóbb az az újság :)

      Törlés
  4. Nekem is van egy listám, hogy költséghatékonyan tudjak vásárolni. Könyvek eddig nem voltak rajta, de hátha... csak az a baj, hogy a legtöbb könyvet angolul az interneten olcsóbban meg lehet venni, csak ugye a hosszú kiszállítás...
    Amúgy ha véletlenül lesz abban a dm-ben, a Rimmel Cutting Edge-t, asszem 120, nagyon ajánlom, meleg árnyalatú bordóslila, olyan szilvalekvár színű. Majdnem megvettem, de van egy nagyon hasonló rúzsom, szerintem neked is tetszene.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a könyvesen most én is gondolkodom, mert úgy nagy vágyam nincs, és csak a kupon miatt költeni nem akarok. Meglátom, benézek majd a Libribe és ha lesz olyan, ami kell és tetszik elhozom, de ha nem, akkor nem használom el a kupont.
      Rimmel Cutting Edge? :P Ó, felfigyeltem arra az árnyalatra, a közelgő játékomban is szerepel, mint nyeremény :P És annyira megtetszett, hogy elég valószínű, hogy arra fog elmenni a Rimmeles kuponom, hogy nekem is meglegyen :) Köszi a tippet amúgy, ebben eléggé egy rugóra járt az agyunk.

      Törlés
  5. Ha sikerül olcsó újságot vásárolnom holnap /Kiskegyed, Hölgyvilág/, akkor meglátom mit veszek. Ruhát biztos nem. Bementem a párommal pár üzletbe, és leájultunk az őszi kínálattól. Viszont a párocskám a hét végén a Premierbe akar elrángatni, mivel 10 éves az outlet, így még nagyobb kedvezmények vannak. Semmi kedvem menni, de állandóan mehetnékje van, és muszáj elkísérnem... :D
    A Müllerbe szoktam venni ilyenkor egy rakat saját márkás egészségügyi betétet a 20 százalékon, meg saját márkás szappant, aminek az eredeti ára így is csak 200.- :D Talán veszek egy rúzst, vagy egy lakkot.. mostanában meg van mindenem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én elhasználtam elég sok mindent, úgyhogy nekem kapóra jönnek a kuponok. Meg egyszer szerettem volna kipróbálni, aztán ki tudja lehet innentől kezdve mindig a megszállottja leszek :D

      Törlés
  6. Áh, nekem kimarad a Glamour-nap, egyszerűen így egyszerűbb nekem :)
    Nem tudom, a CT-kből szokott-e kint lenni teszter, ha igen, akkor mindenképpen tapicskolj bele. A MP nem olyan jó szerintem, mint az On and on bronze (nekem ez a kettő van/volt meg). Nem olyan pigmentált szemhéjon, vékonyabb az állaga, szerintem mindenképpen csak alapnak jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem a te álláspontodat is, én most ki akarom ezt próbálni :) És persze, próba nélkül nem is veszek meg semmit. Nekem is olyan emlékeim vannak, hogy a burgundis gyengébb kissé, de olyan szép szín :( Viszont a bronzos is gyönyörű, jaj, kicsit hajlok afelé, de majd inkább élőben, teszter után döntök :)

      Törlés
  7. A Max Factor-tól Clump Defy szempillaspriál nálam az etalon, nagyon megszerettem, csak ajánlani tudom! A Maybelline Color Tattoo-k közül én most mindenképp szeretném a metallic pomegranate színt beszerezni, csak annyira szörnyű, hogy így megemelték az árukat!
    Jó shoppingolást kívánok majd a hétvégére és készülj a tömegre! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utána fogok nézni ennek a spirálnak, köszi a tippet! :) Én most épp a bronzos felé hajlok, mert emlékeim szerint a burgundis tényleg kissé gyengén muzsikál, de majd meglátom. Neked is jó vásárolgatást, remélem kapsz majd mindent, amit szeretnél :) A tömeggel meg nem lesz gond, majd oldalba bököm a sok nézelődőt és előre furakodok :P

      Törlés
  8. A Kate Moss rúzsok nagyon jók, én is veszek majd egyet mindenképpen :) :) Én a metallic pomegranate-ot ajánlom, szerintem gyönyörű, én nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem a Rimmel rúzs a Cutting Edge lesz, mert tényleg csodás árnyalat, beleszerettem *.* A CT között meg nem tudok dönteni, a teszter fogja meghozni helyettem ezt a nehéz döntést :P

      Törlés
  9. Nagyon jó a listád, legalább nem bolyongsz majd össze vissza mindenfele, ahogyan én szoktam! :)
    Ilyenkor azért kicsit fáj a szívem, hogy kint vagyok és nem mehetek csavarogni otthon! Ez mindig egy jó alkalom volt! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én is bolyongok, de most listával megyek, mert úgy könnyebb, és nem csábulok el mindenfélére még pluszban :P Sajnálom én is, hogy ebből így kimaradsz, de majd mesélünk sokan róla és akkor egy kicsit úgy érezheted, hogy velünk tartottál :)

      Törlés