2014. október 8., szerda

Az ősz színei körömlakkos kihívás - Bogyószín/ burgundi

Ismét jelentkeztem egy kihívásra, melyet Thimmyke szervezett. Igaz, ez nem volt benne a terveimben, ugyanis a Halloween-i kihívásban is tevékenykedem, ami kezdő lakkozóként elég nagy kihívás számomra, de annyira imádom az őszt és a színeit, hogy nem bírtam ellenállni a csábításnak és végül erre is jelentkeztem :P Első körben bogyószín és/vagy burgundi lakkokkal kellett alkotnunk valamit. Én nem tudtam eldönteni, hogy a fent említett két szín közül bökjek rá egyre, vagy mindkettővel alkossak, így inkább utóbbit választottam, hiszen ebben a fordulóban mindkét színt imádom. Íme az én bogyós-burgundis lakkozásom :)








Ehhez a manikűrhöz a Moyra gel look 910-es lakkját használtam, ami élőben inkább burgundis, de mivel nagyon napsütéses időben fotóztam, bogyószínnek tűnik. Ezt a lakkot a hüvelyk, a középső és a kisujjamra vittem fel, melyet a Lovely Moulin Rouge ciklámen csillámos fedőjével díszítettem a körömágybőrhöz közel, a többi ujjamra pedig a Golden Rose bogyószínű homoklakkját vittem fel (Holiday 57). A bőröm állapotáért elnézést kérek, de a hideg őszi idő meghozta a szokásos kézszárazsági válságot nálam, borzasztóan ki vagyok száradva, fél percenként kenegetem magam. Remélem hamarosan már szebb állapotomban mutathatom nektek a manikűrjeimet.

Azért remélem tetszik nektek :)


9 megjegyzés:

  1. Nekem is közel egy hónapig volt nagyon sebes a köröm körüli bőr, kitartás: ) a mani nagyon jól mutat rajtad: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Sajnos a köröm mlletti bőröm még mindig szörnyű, most van a kiszáradós korszakom és nagyon nehéz kezelni, pedig kenem a kezem, olajozom a körmeim, mniden. Remélem idővel jobb lesz.

      Törlés
  2. Nagyon kis csilli villi lett. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, az volt a cél, hogy kiéljem a szarkaságomat :P

      Törlés
  3. Tetszik a mani! Az a GR lakk nálam is nagy kedvenc. :) A szárazság-gondokat teljes mértékben megértem, sajnos nálam is hasonló a helyzet. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)
      A szárazság ellen folyamatosan krémezek, de hát még így sem jobb a helyzet :(

      Törlés