2014. szeptember 26., péntek

Pretty Plus Size - Melissa Masi

Régóta gyűjtögetem ennek a plus size modell hölgynek a képeit, de csak tegnap sikerült rájönnöm a nevére. Melissa Masi az egyik leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam! Olyan csodaszép vonásai vannak, olyan nőies, csinos, elegáns, mégis lezser, egyszerűen imádom ezt a nőt!
















Nektek mi a véleménytek róla?


10 megjegyzés:

  1. Szép és arányosan gömbölyű :) A szeme, tekintete, az valami félelmetesen magával ragadó. Van önbizalma és kisugárzása, ez a lényeg! :) Remélhetőleg még kedves is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pontosan így vélekedem :) Csodaszép nő, van valami magabiztos nőiesség a kisugárzásában, látni, hogy jól érzi magát a bőrében és ettől még szebb lesz :) Ahány videót láttam róla ott mind nagyon kedvesnek tűnt.

      Törlés
  2. Szerintem ő tipikusan az a nő, akire ha ránézel, egyáltalán nem a méretét látod, nem az jut eszedbe, hogy plus size modell, hanem a kisugárzását látod, amiről lerí, hogy jól érzi magát a bőrében, vonzó nőnek érzi magát. Mert tényleg az!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen egyetértek veled. Nekem sem az jutott eszembe róla, hogy plus size modell, hanem hogy káprázatosan szép, formás nő és jól is érzi magát így. Máskülönben készülhetnének róla akármilyen profi képek, egyiken se jönne vissza ez a magabiztos kisugárzás :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod, szerintem is gyönyörű :)

      Törlés
  4. nagyon szép ez a hölgy :) számomra esztétikusabb egy teltebb nő, mint például ez a modell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Szerintem is csodaszép és nagyon esztétikus :)

      Törlés