2014. szeptember 27., szombat

Őszies smink

Szerettem volna készíteni egy kicsit kevésbé drámai őszi sminket, ezért most elhagytam a feketét és helyette aranyat, burgundit és barnát használtam, azokból sem a sötétebb fajtát, inkább amolyan hétköznap is hordható árnyalatokat. Először ahogy nézegettem a képeket nem értettem, hogy mi olyan furcsa rajtam, aztán rájöttem, hogy mennyit lágyít a sminkemen és a vonásaimon is az, hogy fekete szemceruza helyett barnát használtam. Kicsit szokatlan is volt, de azóta egészen megkedveltem és reggelente sokszor nyúltam inkább a barna után a fekete helyett. Remélem nektek is tetszik a végeredmény, én igazán jól éreztem magam a viselésekor :)








Az arcomon most csak egy kis púdert láthattok (elvégre ha nincs vele problémám minek fedjem le?) illetve az Avon márványos pirosítóját, ami szerintem tökéletes őszre. A szememen a Sleek Vintage Romance palettájából a Vow in Venice és a Court in Cannes látható, amit még feldobtam a NYC Union Square négyes palettájának legsötétebb barna árnyalatával. Kontúrozáshoz az Essence Hot Chocolate ceruzáját használtam, a pilláimra pedig szokás szerint az Astor Big Boom spirálja került. Az ajkaimon egy ezidáig mellőzött rúzs, az Avon Divine Wine árnyalata látható, ami tökéletes őszi rúzs lett számomra. Sajnos a jelenlegi náthás mivoltomból kifolyólag még kicsit hanyagolnom kell, de utána aztán le sem lehet robbantani rólam :)

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép sminket készítettél :) Igazán jól áll Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik a sminked és a fülbevalód is :) Most kerültek elő nálam a rúzsok, valamiért nyáron a szájfényeket viselem csak el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez a füli nálam is kedvenc, főleg ősszel és télen szeretem hordani a színe miatt :) Rúzsozni én is ilyenkor szoktam, nyáron hozzád hasonlóan szájfényezek, vagy még inkább csak ajakápolózok, mert minden leolvad rólam :/

      Törlés
  3. Nagyon szép smink, és jól áll neked, szép barna árnyalat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, én is egészen megkedveltem magamon a barnát :)

      Törlés
  4. Csodaszép sminket készítettél! Nekem is meg van ez a paletta, ideje elővenni. A rúzs színe is nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, ha tetszik :) A Vintage romance-t szerintem ebben az évszakban lehet a leginkább kihasználni, tipikus őszi színek vannak benne, imádom ^^

      Törlés
  5. Nagyon tetszik a sminked, jól áll! :)

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép vagy! Ez a smink meg nagyon szuper, természetes hatású mégis mutatós! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm ^^
      Én is szerettem ezt a sminket viselni, számomra nagyon passzol az őszhöz :)

      Törlés
  7. Nagyon jó lett! Tetszenek ezek a barnás, enyhén füstös sminkek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett neked :)

      Törlés
  8. nagyon szép,de nem szeretnél esetleg frufrut növeszteni...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Mivel nagyon kevés hajam van, nem állna jól a frufru, nem lenne elég hajam hozzá. Próbáltm már és szörnyen állt :) Tudom, hogy magas a homlokom, de én így érzem jól magam - szeretek más lenni, mint a hétköznapi :)

      Törlés