2014. szeptember 21., vasárnap

Őszies lakkozások

Az utóbbi napokban-hetekben már tombolt nálam is az őszi láz, így csupa ehhez passzoló manikűrt készítettem. Nem akartam mindegyiknek külön bejegyzést szánni, mert annyira nem nagy durranások, vagyis nincs bennük semmi olyan különleges, ami megért volna egy teljes bejegyzést, de így egybe ömlesztve gondoltam megmutatom őket nektek. Néhol még volt fény a képek készítéséhez, de néhol már erősen borult időben, vagy épp este kellett fotóznom, úgyhogy a képek minősége kicsit eltérő lehet, de azért a színeket nagyjából visszaadják.


Lila-arany repedezős


Nagyon szeretem ezt a Catrice repedezős lakkot, ami elméletileg krokodilbőr hatást kelt a körmeinken. Hát, nálam nem tudom mennyire jön ez át, minden esetre imádom. A lila pedig egy Aden lakk, valami brutálisan lila élőben is, nem csak a vaku hozza ki ennyire a színét.



Itt a gyűrűsujjam kivételével mindenhol az Essence Vampire's Love kollekció True Love lakkja van rajtam, ami káprázatosan szép bordós-barnás lakk ciklámen csillámokkal. A gyűrűsujjamon pedig az O.P.I. Black Cherry Chutney-ja látható egy Lovely Moulin Rouge fedővel. Mikor még a csillámokat nem vittem fel rá nagyon szépen lehetett látni az enyhe árnyalatnyi különséget a két lakk között, így kicsit már elvesz az alapszín és egybeolvad a többivel.



Ez a manikűr már kissé kopott állapotában lett fényképezve, látszik is, hogy már nőtt le rendesen és nem olyan szép, de mégis megörökítettem, mert a két lakk párosítása tetszett. A világosabb szín egy rezes-pirosas Miss Sporty lakk, aminek a fedése megdöbbentően jó volt, egyetlen réteg elég lett volna belőle, de a szokás kedvéért kettőt kentem rá. A sötétebb pedig a Golden Rose Paris Magic Colour 320-as lakkja, szerintem nagyon jól passzoltak egymás mellett.



Az utolsó pedig egy teljesen egyszerű, natúr lakkozás volt, igazából ki szerettem volna próbálni a nyeremény Moyra lakkomat. Ez a Gel Look kollekcióból van, 910-es árnyalat és gyönyörű málnapiros színe van. Nagyon fényesre szárad, ahogy a nevében is benne van, ám sajnos a tartóssága annyira nem kiemelkedő. Fedővel is csak 3 napot bírt, ami nálam szokatlan, mert a legtöbb lakk egy hétig is elcsücsül a körmeimen, de ennek ellenére is nagyon megszerettem, biztos sokat fogom viselni.


Hát ezeket alkotgattam volna mostanában, remélem valamelyik elnyeri a tetszéseteket :)

12 megjegyzés:

  1. Szépek, főleg az első kettő! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, nekem is azok lettek a kedvenceim :) Főleg a lila :P

      Törlés
  2. Nagyon szépek! Nálam az első a kedvenc. :)))

    VálaszTörlés
  3. Az a lila valami brutáljó *-* És milyen szép hosszúak a körmeid.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Azóta sajnos kicsit megrövidültek a körmeim, a Moyrás képeken lehet látni a mostani állapotát, de hamarosan úgy is visszanő :)

      Törlés
  4. nagyon szépek, az első a kedvencem, az nálam telitalálat :))

    VálaszTörlés