2014. szeptember 7., vasárnap

Játék a színekkel

Tegnap nagyon jó kedvemben voltam, mivel egy pörgős, eseménydús vendéglátás után még nekiálltam kísérletezni a sminkjeimmel. Kicsit olyan ez számomra, mint a főzés - kikapcsol, feltölt energiával, pihentet. Így aztán előkaptam a szemhéjpúder palettáimat és elhatároztam, hogy ismét kilépek a komfortzónámból és valami színes sminket alkotok. Nem volt koncepció, sem konkrét ötlet a fejemben, csak úgy jöttek a színek és a formák egymás után. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, kicsit egy szivárványos arab sminkre emlékeztet, habár olyan erős kontúrozást most nem használtam, mert inkább a különféle árnyalatokat hagytam érvényesülni. Ehhez a Sleek Vintage Romance palettáját és a BH Cosmetics 88 színből álló palettáját használtam. Ezeken kívül csak egy kis CC krém, púder és némi pirosító van rajtam, az ajkaimon pedig a blogtalin zsákmányolt Essence Circus, circus szájfénye látható.














Remélem tetszik nektek :)

16 megjegyzés:

  1. Megint nagyon szépet alkottál. A lilás bordós a szemhéjadon az valami csodás szín. Melyik palettából van? És csodálkoztam, hogy az essence szájfény mennyire erős szín. Tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jól esik ezt olvasni :) A szemhéjamon zömében a sleek vintage romance palettáját használtam, az a lilás-bordós szín pedig a Honeymoon in Hollywood árnyalat, megspékelve némi sötétszürkével. Az Essence szájfény pedig nagyon jól pigmentált, jó vásárt csináltam vele :)

      Törlés
  2. Legyen többször jó napod, mert eszméletlenül jól bánsz a színekkel, és minden sminked nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, jól esik az elismerés :) Igyekszem sokat gyakorolni, mert mindig van min csiszolni, de ezzel most kivételesen én is egész elégedett voltam.

      Törlés
  3. Nagyon szép lett!
    Egyetértek az előttem szólóval legyen több ilyen napod! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Hát ha leszek még ilyen jó formámban biztos fogok próbálkozni :P

      Törlés
  4. Nagyon tetszik, amit a szemedre alkottál! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett, igazán jól bánsz a színekkel, és jól is állnak neked. :) Az a szájfény....valami mesés!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen az elismerést, nagyon jól esik :) A szájfény pedig számomra is kellemes csalódás volt, csodásan intenzív :)

      Törlés