2014. szeptember 26., péntek

Don't go chasing waterfalls

Még a nyár folyamán készítettem egy manikűrt a két A-England lakkommal, név szerint a Princess Tears-szel és a Lady of the lake-kel. Mivel mindkettő lila szín, ezért gondoltam jól néznének ki együtt, habár a Princess Tears-nél annyira nem jön elő a képeken a lila árnyalat. Ennek ellenére én szerettem hordani ezt a manikűrt, még ha utólag elnézve a két szín kissé el is ütött egymástól. A két A-England lakkot szivacsos technikával próbáltam finoman összesimítani egymással, míg a gyűrűsujjamra waterfall technikával csíkokat húztam különféle lakkokból, melyhez az Oriflame Palladium holo lakkját, a Moyra Vamp lakkját és persze a két A-England lakkomat használtam. Remélem azért tetszeni fog nektek, a végére pedig jöjjön a címadó dal, az örök klasszikus TLC feldolgozása a Stooshe lányok által.











21 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a waterfall. Ügyes vagy. ;)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon szép lett! (-: Én menthetetlen lila fanatikus vagyok egyébként is, de nagyon ügyes vagy, nálam a szivacsos technika mindig kudarcba fulladt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Hát akkor kezet rázhatunk, mert én is hatttalmas lila fan vagyok, de erre már akkor rá lehet jönni, mikor belépnek a blogomra :P Nagyon jól esik a dicséret, de igazából még én is csak barátkozom ezekkel a technikákkal. A Water marble például az istennek sem akar úgy sikerülni, ahogy azt én szeretném.

      Törlés
    2. A water marble-t én ki sem merem próbálni. :D

      Törlés
    3. Én már párszor próbálkoztam vele, de azt hiszem nincsenek még hozzá megfelelő lakkjaim. Ugye nem mindegy milyet használ hozzá az ember, de azért én próbálkozom tovább, hátha :D

      Törlés
  3. Szerintem is nagyon szuper, jól néz ki két mutatós technika együtt: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Egyelőre próbálkozom csak, bontogatom a szárnyaimat :P

      Törlés
  4. Szép lett, ezt viselném is.
    Az utóbbi manikűrjeid közül, ez tetszik a legjobban! :)
    Főleg a gyűrűs ujj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Én is sokáig viseltem, nagyon hozzám passzolónak éreztem, örülök, hogy akár te is hordanád :)

      Törlés
  5. Waterfall nagyon tetszik, de a lakkok is szépek önmagában :) Szuper, és a szám is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszett a zene is ^^

      Törlés
  6. nagyon szép lett ez a manikűr :)

    VálaszTörlés
  7. Micsoda holo csillámtenger. :) Nagyon ragyogó manikűr lett. :)

    VálaszTörlés