2014. szeptember 3., szerda

Disney hercegnős kihívás II - Merida



Mikor láttam, hogy Thimmyke meghirdetett egy Disney hercegnős kihívást muszáj volt jelentkeznem rá, pedig nem vagyok egy nagy körmös alkotó. Mégis a téma és a szereplők annyira megfogtak, hogy ha már az elsőhöz nem volt bátorságom, legalább a második részbe beszállok, úgyhogy most én is érkezem a Merida ihlette manikűrömmel.
Inspiráció gyanánt Merida meghatározhatatlan zöld, ugyanakkor sötétkékbe hajló ruháját választottam, illetve a hercegnő lángvörös, bongyor tincseit. A gyűrűsujjamra került a hajzuhatag, melyet többféle pirosas-rezes lakkból kutyultam össze, a többire pedig a Models Own Absinthe-ja, mert pont annyira megfoghatatlan a színe, mint Merida ruhájának. Ezen kívül a körmeimet kicsit tovább díszítettem a ruha vállánál és könyökrészénél található csíkos mintával. Nekem egészen megtetszett a végeredmény, nem gondoltam volna, hogy elsőre sikerül majd valami vállalhatót összehoznom, de azt hiszem ezek után bátran fogok nekiállni a többi kihívásnak is :)









Az utolsó két képet tompa fényben készítettem, ahol meg lehet látni az alaplakk zöldes színét. Néhol kéknek, néhol zöldnek mutatja magát.






Hát ez lett volna az én elképzelésem Merida manikűrjére :) 

18 megjegyzés:

  1. Klassz lett. Nagyon szép ez a lakk, amit alapnak használtál *-*

    Az inlinkz kódot direkt nem illesztetted be? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Alapnak a Models Own Absinthe-ját használtam, nagyon trükkös lakk, néhol kék, néhol zöld, de nagyon szeretem :)
      A kód pedig azért nem volt ott az elején, mivel időzítettem a bejegyzést, és akkor már csak a megjelenéskor tudtam hozzáadni. És mivel minden nap este 6ra érek haza csak később tudtam hozzáadni a linkemet a listához :)

      Törlés
  2. Azt hiszem, egy rugóra járt az agyunk többünknek :) A te lakkod jól visszaadja a ruhája színét, nekem ez nem jött össze :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahogy elnéztem sokan hasonló inspirációt gyűjtöttek be. Ez a zöld lakk tényleg jó volt ehhez, bár egy Saint George még jobb lett volna :P

      Törlés
  3. Jó lett, nagyon is jó. Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nagyon jó lett!!!
    http://floraljunkie.blogspot.ro

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, nagyon tetszik ^_^

    VálaszTörlés