2014. szeptember 10., szerda

Disney hercegnős kihívás II. - Aranyhaj
Elérkeztünk a Disney hercegnős kihívás legújabb részéhez, ahol egy Aranyhaj inspirálta manikűrt kellett készítenünk. Nekem nagyon tetszett maga a mese, kedves és vicces volt, Aranyhaj pedig gyönyörű. Mindig is tetszett a lila-sárga kombináció, ami a ruháját és a haja színét jellemezte, de végül is nem teljesen ez adta az ihletet a mostani manikűrömhöz. Úgy döntöttem, hogy a gyűrűsujjamon meghagyom a ruhájához passzoló lila színt, amire a családja nap-motívumát festem, a többi ujjamon pedig ombre technikát alkalmazok rózsaszín, lila és kékeslila árnyalatokból, amire arany pöttyökkel díszítek, ezzel jelképezve Aranyhaj születésnapját, mikor az esti órákban ezernyi lámpást röptetnek az emberek az ő tiszteletére. A nap mondjuk kicsit béna lett és elcsúszott, de a többi része tetszik :) Sajnos a fényviszonyok pocsékok voltak, mikor fényképeztem, így közel nem jön át a lakkok csillogása és színe, de mivel folyamatosan borús az idő, ennél jobbal nem nagyon szolgálhatok :(


Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a manikűr, én 4 napig viseltem és imádtam :)


16 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, misztikus köröm! :) Azért jó ez a kihívás, mert valahol mindenki a saját ízlésének megfelelően alkot manit ugyanannak a személynek :) És ez engem rendkívül szórakoztat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, ha tetszik :) Igen, tényleg mindenki máshogy képzeli el ezeket a személyeket, és így sok érdekes alkotást láthatunk. Én is nagy élvezettel néztem végig a többiek munkáit, most pedig írni is fogok hozzájuk :)

   Törlés
 2. Úristen,ez nagyon nagyon szép *-*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon-nagyon szép lett :) külön tetszik az ötlet, ha én lennék Aranyhaj, szívesen viselném :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Az ötlet már az elején körvonalazódott bennem, és habár a megvalósítás nem lett tökéletes, azért én így is elégedett vagyok vele.

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm, ennek igazán örülök :)

   Törlés
 5. óóó ez nagyon gyönyörűűű *.*

  VálaszTörlés
 6. Egyrészt nagyon imádom ezt a mesét, másrészt nagyon tetszik, hogy nem klisés manit csináltál :) Nagyon szépek és összeillőek a színek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, igazán jól esett a véleményed :)

   Törlés