2014. szeptember 7., vasárnap

100 happy days - 91-100

Elérkeztünk a kihívás utolsó részéhez. Hosszú idő telt el azóta, hogy elkezdtem, s most így a végén én is hasonló érzésekkel vagyok tele, mint oly sokan előttem. Ez a kezdeményezés nagyon jó volt, maga az ideál és életszemlélet, hogy minden napban lehet találni jót. Ezt én már évek óta tudatosan alkalmazom, csak nem rögzítem úgy, ahogy most tettem, de minden nap találtam valami olyasmit, ami boldoggá tett. Így a kihívás ezen része nem jelentett problémát, ellenben a fényképezés már igen, ugyanis én a boldog pillanatot megélni szeretem, nem pedig rögtön dokumentálni. Néha zavart, hogy a legoldottabb hangulatom kellős közepén kellett előkapnom a telefont egy gyors fotóra, de az is előfordult, hogy úgy kellett kutatnom az emlékeimben, hogy ma mi is örvendeztetett meg. Ez olyasmi, ami nem megy parancsszóra, szóval bizonyos részei kicsit kacifántosak voltak nekem, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy megcsináltam :) Jöjjön is az utolsó részlet.



Elkezdődött egy újabb tanév! Hogy mit keres ez a boldogságaim között? Hát azt, hogy újra együtt lehetek a gyerkőceimmel és az imádnivaló kollégáimmal ^^ Hiányoztak nagyon :)



Házassági évforduló alkalmából beiktattunk egy kis mozizást. Megnéztük a Galaxis őrzőit, előtte pedig isteni finomat ebédeltünk egy kínai étkezdében. Én a szokásos levesemet ettem, illetve zöldséges rizstésztát zöld ceruzababos csirkével, meg persze egy kis 100%-os narancslével.



Éééés igen, megtörtem a fogadalmam, ugyanis a Camponában járva muszáj volt betérnem a Norbi update üzletbe, s nem is távoztam üres kézzel. Ezt a citromos-bodzás üdítőt választottam, ami közel egy liter volt és csak 250 Ft, szerintem megérte. Viszont jóformán semmi természetes nincs benne, szóval hiába semmi cukor, semmi szénhidrát, nem fogok újra ilyesmit vásárolni náluk. Viszont volt még 1-2 dolog, ami érdekelt, szóval lehet visszanézek :D



Közös fagyizás a csajokkal ^^ Egyik barátnőm hazajött Angliából és muszáj volt összeröffennünk, persze Barbi barátosném is velünk tartott. Mivel akkor még jó idő volt elnyaltuk a nyár utolsó fagyiját, én természetesen diabetikusat.



Éééés dvd-t váltottam, most Norbi 4-es kiadású duci tréningjét csinálom. Úristen, gyerekek, ez jobb, mint a drog! Az első napon - elnézést a gusztustalankodásért, de - csöpögött rólam az izzadság, úgy megdolgoztatott, viszont annyira élveztem és jól éreztem magam közben, hogy még órákkal utána is megállás nélkül vigyorogtam és nevetgéltem a semmin :D Szuper jó ez a torna, most egy hónapig tuti ezt fogom nyomni, aztán meglátom, hogy októberben váltok-e egy még keményebbre, vagy kitolom 2 hónapra a mostanit.



Kása utánpótlás a DM-ből, most vaníliás-mandulás ízben. Illetve végre hozzánk is elért a 99 Ft-os Revlon műszempilla akció, kapásból hármat is vettem.



Megérkezett a nyereményem Zitutól, ami szuper dolgokat rejtett. Még plusz dolgokat is kaptam, pl. a csokit és a kis jegyzettömböt, irtó aranyos az utóbbi, köszönöm szépen, Zitu! ^^



Éééés jött egy másik csomagom is, méghozzá Gabcsitól, de ennek a tartalmát még nem mutathatom meg, ugyanis a közös ajándékozós program keretein belül kaptam és még kicsit várni kell a megmutatásával. Viszont nagyon örültem mindennek, csodás meglepetés volt :)



A szakadó esőt nem lehet megunni ^^



Jött a kiccalád felköszönteni Viktort a névnapja alkalmából, ennek örömére pedig új sütireceptet próbálhattam ki tönkölybúzaliszttel és xilittel - íme a narancsos csokoládékenyér, amit diabetikus baracklekvárral fogyasztottunk, valami mennyei!!! Recept innen

Bónuszként pedig meg kell említenem még egy hatalmas boldogságot számomra, mégpedig azt, hogy mikor a minap beírtam a youtube keresőjébe, hogy tribal fusion bellydance, az első oldalon az én szólóm virított O.O Annyira boldog voltam, hogy majd kiugrottam a bőrömből. Most azt hiszem kb. a 3. oldalon vagyok, de még ez is szuper teljesítmény részemről.
Hát ezzel véget is ért ez a kihívás, irtó gyorsan eltelt a 100 nap, de jó érzés volt végigcsinálni :) Most majd még nagyobb élvezettel vethetem bele magam más kihívásokba.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok a YouTube-hoz. Megmondom őszintén, amikor az utóbbi fellépésedről írtál, utána olyan egy vagy két hónappal kerestem rá a nevedre, és már akkor kidobta. :)
    A négyes tréning jó, én is csináltam már. Leizzadsz és belehalsz, de abszolút megéri. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát én le vagyok akkor maradva, mert nekem csak nemrég tűnt fel a dolog, de nagyon jól esett :)
      Ó, a négyes tréning eszméletlenül jó, imádom! Igen, patakokban folyik rólam a víz közben, de tüdővel és izmokkal már bírom, szóval csak idegesít az izzadás. Ezzel együtt teljesen rákattantam.

      Törlés
  2. Kár, hogy vége, szerettem ezeket a posztokat :) Istenem, olyan szomorú vagyok, hogy a 99.-Ft-s Revlon műszempillákról én lemaradtam :( Egyik héten még ki voltak rakva 1000.- Ft körüli árakon, aztán már egy sem volt :/

    VálaszTörlés