2014. augusztus 20., szerda

Picture Polish - Dorothy

A most bemutatásra kerülő lakk még mindig szülinapi ajándék, Renitől a Time Warp mellé egy másik PP csodát, a Dorothy-t kaptam. Körmökön az egyik legkedvencebb színem a piros és annak a különféle árnyalatai, így ezzel Reni telibe trafált nálam. Nagyon régóta keresem azt a tökéletes lakkot, ami Dorothy rubintpiros csillámcipellőjét idézi elém, és hát nevéből is adódóan Picture Polish-ékat ez ihlette meg a Dorothy megalkotásakor. Voltak már próbálkozásaim a tökéletes piros csillámos lakk ügyében, de többnyire fedőket fogtam ki, amiket sok-sok rétegben kellett a körmeimre kennem, a lemosásuk pedig maga volt a pokol. Na ilyen problémáim többé már nem lesznek, mert jelentem, ez az igazi!








Két réteg tökéletesen elég volt belőle. Nagyon könnyű használni, mint ahogy az eddigi összes PP lakkomat, szuperlatívuszokban tudnék csak róla beszélni. Villámgyorsan szárad, így gyorsan kell vele dolgozni (bár aki ügyes lakkos, annak ez nem jelent problémát). És imádom, hogy ez végre egy olyan piros lakk, amiben nem arany, hanem inkább sápadt ezüstös csillámok vannak, így nincs annyira karácsonyi hangulata (nem mintha azzal bajom lenne, csak mondjuk nyáron a kevésbé karácsonyos pirosakat szeretem hordani). 
Egyetlen egy hibája van csak ennek a szépségnek; mikor összekoccantottam az ujjaimat sajnos nem teremtem otthon, de ezt az egy apróságot igazán ez lehet neki nézni :P


Nektek hogy tetszik? Én hihetetlenül imádom ^^

6 megjegyzés:

  1. Én is imádom a pirosat, de glitteresem egy sincs, valahogy nem tudom elképzelni magamon, erre jössz és gondolkodóba ejtesz...:D Nagyon jól áll Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha még nincs glitteresed, akkor érdemes kipróbálnod Dorothy-t, mert ki tudja, lehet imádni fogod :)
      Köszönöm a bókot, szerettem is viselni ^^

      Törlés
  2. Bakker, pedig ilyen extrát is kértem hozzá, ezek szerint kifelejtették belőle??? Nahh, megyek is vissza reklamálni! :D
    Viseld egészséggel, istenien áll Rajtad ez a lakk! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Oda se neki, én így is imádom őpirosságát :P
      Köszönöm, Reni, nagyon-nagyon imádom ezt a lakkot, az egyik kedvencemmé nőtte ki magát! ^^

      Törlés