2014. augusztus 22., péntek

Lovely Baltic Sand nr9

Ezt a lakkot még a legutóbbi blogtalin zsákmányoltam be. Mivel nem nagyon van lehetőségem a Lovely márkához (a környékünkön nincs Rossmann), ezért nagyon örültem, hogy lecsaphattam erre a lakkra. Igaz, a színe miatt picit volt bennem félsz, hiszen ilyen világos színű lakkom még nincs - nem véletlenül, nem a kedvenceim -, de a homoklakkok az egyik gyengéim, muszáj volt próbát tennem vele. Hát nem bántam meg :)








Igaz, hogy ez egy világoskék lakk (amit alap esetben nem igazán szeretek), de annyira szépen csillog a homokhatás miatt, hogy nem lehet nem szeretni. Igaz, nyárra kissé fura volt viselni, mert még ha szikrázott is a napsütésben, a színvilága számomra teljesen téli, úgyhogy majd ha beköszönt a kedvenc évszakom, valószínűleg sokat fogom hordani. Olyan jégkirálynős ^^

Nektek hogy tetszik ez a lakk? 

12 megjegyzés:

  1. Szép lakk , nagyon jól áll neked :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép, habár eleinte barátkoznom kellett vele, de felkenve nagyon megszerettem :)

      Törlés
  3. Egy Lovely lakkom van, azt az életem végéig újravenném. Nekem bejött, mert tartós. Igaz, nude árnyalat. Ez is tetszik, pedig nagyon nem illik hozzám. Hozzád viszont, igen. :)
    Nekem is a tél jutott róla egyből az eszembe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy én nem jutok Lovely közelbe, bár ez igaz is, meg nem is, mert ha lenne lehetőségem rá, tuti lecsupaszítanám a bankszámlámat :P Köszi, örülök, hogy tetszik - én télen biztos sokat fogom hordani.

      Törlés
  4. A Lovely lakkot egytől egyig nagyon jók. Ez is gyönyörű, hordd gyakran mert jól áll :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Jó lenne, ha tudnék még több félét beszerezni, de erre ritkán van lehetőségem. Olyankor viszont megpróbálom kihasználni és még inkább ismerkedni a márkával.

      Törlés
  5. Ez a lakk hol tetszik hol nem. :D Rajtad például bejön. :D De nm hiszem, hogy beszerzem, most már inkább ősziesebb színeket nézegetek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én ugrottam még egy évszakot, télen fogom leginkább használni, és hozzád hasonlóan belevetem magam az őszi színekbe :)

      Törlés
  6. Jeeee kék:D Azt hittem rosszul látok, és annyira jól áll Neked, hogy tessék szépen kéket viselni körmön: ) Szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beza, megtört a jég, végre nem csak sötétkéket hordok a körmeimen :D Viszont őt tényleg inkább télen fogom elővenni, ahhoz az időhöz tökéletes lesz :)

      Törlés