2014. augusztus 3., vasárnap

Golden Rose Holiday 57 - az első igazi rózsaszín lakkom

Én és a rózsaszín sokáig nem voltunk jóban egymással. Mint vérbeli fém zene kedvelő elvből lázadoztam eme nagyon csajos, nagyon csini szín ellen, de aztán be kellett látnom, hogy igenis vannak a rózsaszínnek olyan árnyalatai, amik nekem is tetszhetnek. A szóban forgó Golden Rose lakkról már sok helyen olvastam, s minduntalan lenyűgözött a színe, csillogása, no meg az, hogy homoklakk. Végül beruháztam rá, és milyen jól tettem! Azóta egyszerűen bolondulok ezért a lakkért, komolyan, mostani hangulatomban még a bordónál is jobban kedvelem (de ha élőben rákérdezel, azért le kell tagadnom, tudjátok, elvből XD). Aki szemfüles volt a 40 arckifejezés bejegyzésemnél az néhány képen kiszúrhatta, hogy ez a lakk volt rajtam :)


Napsütésben



Tompa fényben



Vakuval



Két rétegben tökéletesen fed, enyhe dörzsis felülete van, még pont kellemes. Nagyon sokáig bírta, 6 napig volt a körmeimen, és csak azért mostam le, mert már nagyon lenőtt (az Ebelin szivacsos lemosója komolyan megkönnyíti az életem a homoklakkok és a csillámos csodák leszedése terén). 
Nektek hogy tetszik ez a lakk? Én nagyo szeretem ^^


15 megjegyzés:

  1. Jaj de jól áll neked ez a szín! :) Csodálatos ez a lakk, nekem sincs még hasonló színem. Ha legközelebb a Naillandnél járok, biztos meglesem, esélyes, hogy jön velem haza. :D Az Ebelin szivacsos cucca pedig nekem is nagyon jó barátom lett a homoklakk-mániám miatt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Mindenképpen érdemes meglesni, mert élőben még csodásabb a színe és a csillogása, szerintem téged is rabul fog ejteni :P Az a szivacsos lakklemosó pedig életem egyik legnagyobb könnyebbsége a szemöldök tetoválásom után :D

      Törlés
  2. Nagyon jól mutat a körmeiden, tessék több árnyalatot is kipróbálni: ) beruházok egy ilyen lemosóra, mert unom a vattakorongos leáztatós módszert.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hát ha majd találok kedvemre valót, fogok még kísérletezni :) A lemosót pedig nagyon javaslom, mert tényleg sokat könnyít az ember dolgán, még ha rövid életű is a termék.

      Törlés
  3. Jó döntés volt beruházni erre az álomszép lakkra! Igazán jól áll neked! ;-)

    VálaszTörlés
  4. Szép nagyon. Nekem az 52-es van meg ebből a kollekcióból. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Megnéztem, az is egy nagyon szép árnyalat :)

      Törlés
  5. Szép lakk! Ha egyszer elkap a rózsaszín-láz nehéz szabadulni. Nekem a lakkjaim 60% rózsaszín vagy rózsaszínes. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azért ettől nem félek, de tény és való, hogy vannak a rózsaszínnek is olyan árnyalatai, amik kellemesek. De én azért maradok a feketénél, lilánál, bordónál :)

      Törlés
  6. Nagyon hasonlít a Catrice Shooting Starhoz, ahogy azt nálam írtad. De nagyon ráéreztünk, hogy majdnem egyszerre posztoltuk ki :) Amúgy simán megérne egy összehasonlítást, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyből feltűnt a hasonlóság, csak sajnos én a Catrice-t nem tudom kipróbálni, mivel nem jutok hozzá :( Pedig nagyon ígéeretes a márka többi lakkja is. Amúgy igen, mintha csak összebeszéltünk volna a bejegyzés megírásakor :) És biztos érdekes lenne róluk egy összehasonlító írás :)

      Törlés
  7. Tetszetős! Nagyon szeretem ezket a rózsaszínes árnyalatokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tőlem elég idegen, de ennek olyan jó kis színe van, nagyon szeretem :)

      Törlés