2014. július 29., kedd

Próbálkozás a csíkokkal

Mivel még gyerekcipőben járok a lakkozás terén, ezért a csíkozás is elég nehéz számomra. A mostani manikűr sem lett valami hű de eszméletlenül szép, de ez az első ilyen alkotásom és azért nekem tetszett. Nincs semmilyen felszerelésem, se díszítő csíkok, se vékony ecsetek, semmi, tehát sufnituning technikával oldottam meg a dolgot, celluxot vettem igénybe. A körmeimen a Model Own Absinthe-ját, a China Glaze Goldie but Goodie-ját, és a FlormarMiracle colors U08-asát láthatjátok. A csíkok sajnos még nem egyenletesek, néhol vastagabbak, néhol vékonyabbak, és a cellux sajna felszedi kissé a megszáradt lakkot, de azért még talán vállalható. Annyira siettem a fotózásával, hogy el is felejtettem körbetisztogatni, kérlek nézzétek el nekem. Egyébként ez a manikűr számomra elég merész kombináció volt, úgy éreztem magam vele az utcán, mintha hatalmas, zenélő, villódzó, nyilat formázó tábla mutatna rám, ezért mindenki engem bámul :D Azért 3 napig jól esett viselni és biztos fogok még ilyesmit készíteni, remélhetőleg legközelebb már ügyesebb is leszek. Azért fogadjátok szeretettel:


Sajnos az Absinthe zöld árnyalatát még mindig csak ilyen félhomályos képeken tudom nektek rendesen megmutatni.









Itt már kékülünk megint...






Remélem azért tűrhető lett, én nagyon élveztem a kísérletezést :)


16 megjegyzés:

  1. Szerintem nincs vele probléma, csak a kék és a zöld nem nagyon üt el egymástól. Én is gyakran használok sufnituningot, pl. a fokpiszkáló mindenre jó szerintem, vékonyan csíkozni meg főleg. Vagy a radíros végű ceruzába szúrt gombostű jó ki pontozó. Még egy-két ilyen lakkozás és tökéletes lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a képeken nem jön át annyira, hogy ez a három szín mennyire elkülönült egymástól, pedig élőben nagyon feltűnő volt, nem is mertem sokáig hordani :P A fogpiszkálós megoldást pedig köszönöm, ki fogom próbálni :)

      Törlés
  2. Nagyon jól néz ki, ez a lakk még mindig gyönyörű :) Az arany pedig nagyon feldobja :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nincs semmi baj vele, jól össze illenek a színek :) Én most találtam rá egy régi, általános iskolás festőecsetre, és azt használom vonalhúzásra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Festőecset lakkozásra? :D Ezt nevezem én sufnituningnak :P

      Törlés
  4. Hát ez nagyon jól néz ki, nekem nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Én majdnem minden nap lakkozok, de az egyenes vonal húzása nekem sem megy :D
    Jól mutat együtt a zöld és az arany, jó kombináció

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul én még nagyon suta vagyok ebben, mert nincs érzékem a finom, apró minták, vonalak festésére, de igyekszem gyakorolni, hogy változzon a helyzet. Az elismerést pedig köszönöm :)

      Törlés
  6. Nagyon szép és más csak remélne hasonlót csinálni, főleg sufni-tuningból, úgyhogy le a kalappal ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nagyon kedves vagy, köszönöm szépen :) Nagyon jól estek a szavaid :)

      Törlés
  7. Szuper szép lett *-* És ez napról napra jobban fog menni ^_^

    VálaszTörlés