2014. július 6., vasárnap

Avon, DM, Nailland zsákmány, plusz ajándékok

Az utóbbi napokban-hetekben elég sok mindent sikerült beszereznem. Ezeknek egy része születésnapi ajándék, másik része még régebbi szerzemény, de mindegyik nagyon tetszik és alig várom, hogy kipróbálhassam őket :)

Avon szerzemények


Egy kis Avonos rendelés
- körömpolírozó
- Foot Works Intenzív lábpuhító krém
- Solutions narancsbőr elleni krém
- Youth Restore kézkrém, amit ajándékba kaptam

A polírozót, a lábkrémet és a kézkrémet már használatba is vettem, eddig nagyon tetszenek, a narancsbőr elleni krémet meg egyelőre félretettem, mert még van az előzőből, csak feltankoltam belőle.



- Light Moisture uborkás-zöld teás gélkrém, amit szintén ajándékba kaptam
- Caribbean Paradise testpermet, amit szettben rendeltem a parfümmel együtt. A testpermetet megtartottam magamnak, mert isteni az illata, a parfümöt pedig beleraktam a most is zajló nyereményjátékomba. Ha még nem jelentkeztetek volna, itt megtehetitek :)

Erre a gélkrémre nagyon kíváncsi leszek, mivel nyárra tökéletes lehet egy ilyen állagú krém, meglátjuk mit tud majd.

DM zsákmány


- Balea dinnyés és csllaggyümlcsös testápoló. Le is voltak értékelve és már a tavaszi nyereményjátékomnál megfogadtam, hogy ki fogom őket próbálni, mert isteni volt az illatuk. Na most be is váltottam a magamnak tett ígéretemet :) 
- Balea koffeines balzsam. Róla Reni blogján olvastam, ugyanis szerinte ez a balzsam jogi alapon járna minden nőnek. Na most, ha valaki ennyire dicsér egy terméket, akkor azt nekem mindenképpen ki kell próbálnom még akkor is, ha szilikonmentes. Azóta már használtam és eddig csak pirospontot tudok neki adni ^^
- Fructise Miraculous Oil hajolaj, ami könnyebb kifésülést és táplálást ígér, no meg állítólag a töredezett hajvégek ellen is jó. Már elkezdtem használni, eddig ő is nagyon meggyőző, de részletesebb véleményt kicsit később mondanék róla.
- Dove kenős és fújós dezodor Invisible dry kiadásban. Én csak ezeket használom, hiszen a ruhatáram főleg feketéből áll, úgyhogy nem hátrány, ha a dezodorom nem hagy nyomot a ruháimon.
- Fructise hajpakolás festett hajra. Mivel a legkedvesebb shea vajas hajpakolásomat megint kivették az Avon katalógusból, kénytelen voltam nézni valami mást, és most erre esett a választásom. Előzőleg már használtam Fructise pakolást és meg voltam elégedve vele, remélem nála is ez lesz a helyzet.
- Ebelin szivacsos körömlakk lemosó. Róla több blogon is olvastam, illetve más márkájú társairól, és muszáj volt beszereznem. Remélem vele már nem lesz kínszenvedés a csillámos és homoklakkok lemosása.



Sima gyógyszertári ricinus olaj. Annyi jót olvastam már a hajra kifejtett jótékony hatásáról, hogy most én is megpróbálkozom vele, sőt, még Viktor is rákapott a témára, úgyhogy az egyik üvegcsét neki szánom.


Szülinapi ajándékok


Még ezek is a dm-es zsákmányhoz tartoznak, de külön vettem őket, mert a sminktermékeket inkább ajándék kategóriába soroltam, a test és hajápolási dolgok pedig szükségesek voltak. Na szóval:
- Miss Sporty körömágybőr ápoló olaj. Remélem jó lesz, mert a körömágybőröm néha katasztrofálisan tud kinézni, szálkásan peszakadozik, beduzzad, stb. Remélem ez segít némileg a problémán.
- S-he műszempilla. Régóta akartam venni műszempillát, mert akár táncos fellépés lesz, akár csak a bloghoz sminkelek, mindig jól jön egy tartalék. 
- Essence szemceruza "Hot chocolate" árnyalatban. Ugyan már van egy barna szemceruzám, a szintén Essence Teddy-je, de az picit bronzos beütésű, ez pedig egy matt csokibarna. Már ki is próbáltam, nagyon tetszik :)
- Essence korrektor. Végleg száműzni akartam az ezer éves Miss Sporty stiftes korrektoromat, és most erre esett a választásom. Szintén kipróbáltam már, és habár eleinte nehéz volt kicsalogatni a terméket az ecsetjére, de utána maga a termék egész jól szuperált :)
- Miss Sporty rúzsceruza. A fantázianevére már nem emlékszem és nincs is rajta, de csodás szilvalila színe van, imádom ^^


Nailland-es rendelés


- China Glaze Velvet Bow. Csodálatos, tökéletes bordó, édesanyám oda meg vissza volt tőle, és én is ^^
- Models Own Absinthe. Az első zöld körömlakkom. Habár sosem rajongtam a zöld színért körmökön, ennek a sötétebb méregzöld árnyalatnak nem tudtam nemet mondani :P
- A-England Lady of the Lake. Őt már nagyon régóta be akartam szerezni, elvégre lila mániás volnék, vagy mi :P Leírhatatlanul gyönyörű, azóta csak fogdosom és nézegetem és közben hangosan sóhajtozok... :D
- Golden Rose Holiday 57-es bogyósgyümölcs árnyalat. Szintén Reninél láttam  nyereményjátékánál, és akkor döntöttem el, hogy akár nyerek rajta, akár nem, nekem ez a lakk kell. Végül sajnos nem nyertem, de ez a lakk akkor is az enyém lett ^^


Ajándék kolléganőmtől


Az én drága kolléganőm volt olyan tündér, és az utolsó munkanapomon megajándékozott, amolyan elő szülinap címszóval :) Kaptam tőle egy Avon Femme csomagot, egy mandulás Merci csokit és egy trópusi illatú szappant. A csokinak sajnos már hűlt helye sincs, a szappant hamarosan ki fogom próbálni, a Femme termékeknek pedig nagyon kellemes, kissé vintage jellegű virágos illatuk van.



Nagyon csinos kis üvegben van a parfüm :) sokan szidták krémmánián is, hogy büdös, de aki szereti a kissé régies, púderes virágillatokat, annak ez is tetszeni fog. Nekem speciel nagyon bejön :)


Hát ezeket szereztem és kaptam az elmúlt időkben. Mindegyiknek nagyon örülök, szuperek, alig várom, hogy az összeset kipróbálhassam :P
Viszont a lakkjaimhoz még hozzá sem nyúltam, ugyanis tőletek akartam megkérdezni, hogy melyikről szeretnétek elsőnek bejegyzést látni? :) 

21 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokat kaptál/vettél (: Engem leginkább az A-England érdekelne :3 Na de a többire is kíváncsi vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ Nekem igazából mindegyikre fáj már a fogam (vagyis a körmöm), de az A-England engem is különösen csigáz :P

      Törlés
  2. Isten éltessen sokáig drága! :))) Rengeteg szépség került a birtokodba, egytől egyig tetszenek! :)
    Az A-England lakkra vannak nagyon kihegyezve a csápjaim, így ő érdekelne leginkább :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No hát, ki nem néztem volna belőled, hogy pont egy lila lakkot szeretnél elsőnek látni :PP Egyébként én is arra vágyódom nagyon, olyan régóta szerettem volna már magaménak tudni *.* Milyen jól fog majd mutatni, ha kombinálom a Princess Tears-szel ^^ (de először natúron kenem fel, csak utána babrálok vele)

      Törlés
  3. Magam sem értem miért, de engem az Absinthe érdekel leginkább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon érdekes lakk, kíváncsi leszek én is rá, pláne mert sosem volt még zöld lakkom :)

      Törlés
  4. Fú, a Velvet Bow hogy kerülte el eddig a figyelmemet??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes lecsapni rá, az új árnyalatok közt találtam, mikor a tökéletes bordót kerestem. Édesanyám körmén kipróbáltuk, valami álomszép *.*

      Törlés
  5. Nekem volt már az az uborkás arckrém, kifejezetten nyárra vettem. Szerettem nagyon.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, remélem nekem is be fog válni :)

      Törlés
    2. Ó, már elfogyott. :D Szerintem még tavaly télen.

      Törlés
    3. Én meg majd csak a kakaóvajas elfogyása után kezdem meg, előbb elhasználom azt, amit megkezdtem :)

      Törlés
  6. Engem is az Absinthe csigáz a legjobban, várom a vele készült manit! :) A koffein sampon, de főleg a balzsam pedig a legjobb, kb. 1 éve csak ezt a családot használom! A ricinusról ugyanezt tudom elmondani, bár őt most kezdem újból hajamra, de szemöldökre, szempillára majdhogynem napi szinten alkalmazom, szuper! :)) Remélem neked is beválnak majd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan ki is fogom próbálni :P Örülök, hogy a koffeines balzsam neked is ennyire bevált, szerintem én is szeretni fogom, a ricinust pedig még nem avattam fel, de már nagyon várom, biztos szuper eredményt hoz majd :)

      Törlés
  7. Jó cuccokat szereztél, és még egyszer boldog szülinapot (utólag is) :)...

    VálaszTörlés
  8. Szupi dolgok, a dinnyés tusfürdőt és az uborkás arckrémet épp most használom én is. :) A Balea sampon nemrég fogyott el a Dove original deo meg verhetetlen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már alig várom, hogy én is belevethessem magam az újdonságokba :)

      Törlés
  9. Boldog születésnapot kívánok!! :)
    Bocsánat a késésért! Nagyon szuperek szerzeményeid és ajándékaid :)
    Én most nagy szappan fanatikus lettem, úgyhogy a kolléganődtől kapott szappanról is írj majd ^^,
    A koffeines sampon is érdekel!
    Örülök, hogy jól telt a szülinapod, puszii! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^
      A szapant már befogtam, fél tégla méretű, ölni lehet vele és nagyon kellemes az illata, jól tisztít, úgyhogy szeretjük :) A koffeines balzsamot is használom már egy ideje, de arról részletesebb bejegyzést szeretnék írni :)

      Törlés
  10. Jaj, mennyi szépség! A Femme nekem is megvan, és nagyon szeretem, szerintem tökéletes tavaszi illat :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, nem is értem miért bántják olyan sokan. Talán mert kifejezetten virágos illat, és hát ugye ízlések és pofonok, nem mindenkinek jön be.

      Törlés