2014. július 4., péntek

Amiket használok - Arcápolás

Anno, mikor betáraztam mindenféle szépségápolási terméket megfogadtam, hogy mindegyikről írok pár sort, hogy nekem mennyire váltak be, mik a tapasztaltaim, stb. De aztán az idő elrepült, én meg azon kaptam magam, hogy egyre több cuccot használok, hogy a fenébe tudnék mindről tesztet írni? Így aztán inkább úgy döntöttem, hogy ahelyett, hogy egy termék egy teljes bejegyzést tenne ki, témakörönként veszem őket górcső alá és mondok róluk véleményt. Így nekem is könnyebb, és talán átláthatóbb lesz számotokra is a dolog. Most az arcápolási termékeimet mutatnám meg.




Himalaya Herbals Neem maszk: Róla itt olvashattok részletesebb leírást, és habár őt már alaposan kiveséztem, még sem hagyhattam le a csoportképről. Mióta beszereztem egyre jobban imádom, egyszerűen bolondulok ezért a maszkért, rosszul is érezném magam, ha a szokásos vasárnap esti kis wellness programomból kihagynám. Gyönyörűen kitisztítja a pórusaimat és puhává teszi a bőrömet. Csípni még mindig csíp, de oda se neki, ha egyszer ennyire jó. Ha elfogy, tuti újra veszem.

Garnier micellás víz: Nagyon örülök, hogy végül beadtam a derekam a micellás víz mizériának, mert nem hiába sztárolják őket annyira. Igaz, hogy ez "csak" egy drogériás termék, én mégis nagyon meg vagyok vele elégedve. Elsősorban sminkleszedésre használom és arra is remekül bevált, ugyanis minden festéket maradéktalanul eltávolít a bőrömről, még a szempillaspirál sem okoz neki gondot. Dörzsölnöm nem kell és nagy pirosont azért, mert nem csípi a szememet. Kiválóan letisztítja a bőrt, de nem tudnám csak ezt használni, nekem kell mellé a lemosó és a tonik is, habár mindkettőt tudná helyettesíteni. Ezen kívül nyáron baromi jó érzés áttörölni vele az arcom, felfrissülök tőle. Illata nincs és nem hagy ragacsos érzést maga után. Kiszerelését tekintve szerintem még jó darabig fogom használni, de egyáltalán nem bánom, mert remekül bevált számomra. Nem hiszem, hogy váltani fogok utána, hiába vagyok kíváncsi a drágább termékek teljesítő képességére. Ez a termék megfizethető, könnyen elérhető számomra, és maradéktalanul elvégzi a dolgát, nekem másra nincs szükségem.

Garnier Pure Active mitesszer eltávolító bőrradír: Másodjára vettem meg ezt a terméket, mivel már az első tubussal is elégedett voltam. Igaz, hogy mitesszer eltávolításban közel nem jeleskedik úgy, mint a Neem maszk, de nem is kell, mert sima arcradírnak tökéletes. Hűsíti és feszesíti a bőrömet, egészen frissítő érzés a mentholos hatása miatt. Használata után a bőröm feszes, puha és sima lesz,  és a benne található szemcséknek köszönhetően remekül eltávolítja az elhalt hámsejteket. Még mindig szeretem, nem fogok leváltani.

Oriflame Pure Skin arclemosó gél: Hosszú idő után rendeltem az Oriflame-ből, mivel mindig is inkább Avonos voltam, de ezzel a termékcsaláddal azt hiszem nem lehet melléfogni. Sima arclemosó gélről van szó, ami szerencsére nem habzik veszettül, így nem tud belemenni a szemembe, hatását tekintve pedig jól tisztít. Az illatát amolyan semlegesnek mondanám, klasszikus, semmi extra. Nem valószínű, hogy újra vásárolom, mert nem leszek Oriflame katalógus közelben mostanság, éppen ezért majd egy új arclemosót szeretnék kipróbálni, ami könnyebben beszerezhető.

Oriflame Pure Skin tonik: Ugyanaz mondható el róla, mint a lemosóról. Egy termékcsaládba tartoznak, a dolgát ez is megfelelően teszi. Az adagolója kényelmes, mert inkább csöpögtetni kell belőle és így nincs meg a veszélye a hirtelen tonikzúdulásnak. Illata szokásos tonik-illat, kicsit szárítja a bőrömet, de ez nálam minden terméknél így van. Kellemes, frissítő érzés használni, de ugyanazon okok miatt nem fogok újravásárolni, mint az arclemosót. 

Avon kakaóvajas arckrém: Nagyon megszerettem ezt az arckrémet, nem is reméltem, hogy ennyire jól be fog válni számomra. Isteni kakaóvajas illata van, egyáltalán nem mű, maga a krém pedig könnyű állagú, tökéletes nyárra. Kicsit aggódtam, hogy habár a lágy formula hasznos a meleg időben, de mit fog tudni kezdeni az én száradásra hajlamos homlokommal? Jelentem, tökéletesen hidratál! Igaz, néha rosszabb napokon kétszer is átkenem a homlokom vele, de általánosságban elmondhatom róla, hogy száraz bőrűeknek is remek választás lehet, mert szépen puhítja a bőrt, ugyanakkor nem nehezíti el azt. Az illatanyagától tartottam, hogy vajon miként fogja tolerálni a bőröm, de nem történt semmi, nagyon jó barátok lettünk. Közben ajándékba kaptam egy másik Avonos arckrémet, úgyhogy ha ez elfogy, akkor azt fogom használni, de ha azt is betermelném és nem lenne közben utánpótlásom, mindenképpen visszatérnék erre a krémre.

Használtok valamit a fenti termékek közül? Ha igen, nektek hogy váltak be?

15 megjegyzés:

  1. Na jó, vége, nem kell több sugallat, megveszem a Himalaya Herbals maszkot, nincs mese! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá-hajrá, hidd el, nem fogod megbánni, szuper termék :)

      Törlés
  2. A micellás vizet én is használom. Különösebb bajom nincs vele, a sminket is nagyjából leszedi, a spirállal nem mindig birkózik meg mindig teljesen, de megbocsátom neki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, lehet ezt is spirálja válogatja. Én Astort használok, azt gond nélkül leszedi, meg minden mást is, pedig nem szokott tocsogni a vattakorong.

      Törlés
  3. A Neem maszkot, a Garnier Pure-t és a micellás vizet én is használom. :)
    Ja és engedd meg, hogy megkésve ugyan, de boldog szülinapot kívánjak! Sok puszi neked! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mind a hárommal elégedett vagyok, biztos, hogy újra fogom venni őket, ha elfogynak :)
      De drága vagy, nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám és felköszöntöttél! Neked is boldog szülinapot így utólag! <3

      Törlés
  4. Basszus, tudtam, hogy kihagytam valamit a mai drogériás vásárlásomkor.. a Neem maszk! :/ Na majd holnap! :P A kakaóvajas arckrém egyébként gyorsan beszívódik, jó sminkalapnak? :) A Garnier vizet én is imádom, körülbelül fél éve van meg és a 3/4-énél járok! :)) Abszolút megéri az árát! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azt érdemes beszerezni :P
      A kakaóvajas arckrém pillanatok alatt beszívódik, úgyhogy remek sminkalap. Én is minden sminkelés előtt bekenem magam vele, és nem lesz zsírosan fénylő tőle a bőröm, viszont remekül hidratál és a sminkem is tartós lesz. Csak ajánlani tudom :) A micellás vízzel valahogy én is így vagyok, nagyon kevés fogyott belőle, pedig jó ideje használom már, szuper kis cucc ^^

      Törlés
  5. Ezek közül csak a Neem maszk lelhető fel a rutinomban,de én már a második tubussal fogyasztok éppen, én sem cserélem le soha: ) Tonik közül az Olay-t használom jelenleg, arckrém a Gerovitalt, de most álltam rá egy Nivea krémre, radír pedig a L'oreal arcradírja amihez van ilyen kis párna is ami segít a radírozásban: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a Neem maszk felénél járok éppen szerintem jóval később szereztem be, mint te, de jobb később, mint soha :) Azok a termékek is biztos jók, amiket te használsz :)

      Törlés
  6. Egy micellás vízre a Garniertől én is szert fogok tenni, úgy érzem. Nekem Garnieres sminklemosó tejem és tonikom van, mindkettő szőlős, imádom őket, de az új dolgoknak nehezen tudok ellenállni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis termék, én csak ajánlani tudom :) A sminklemosó tejek is jók, de valamiért jobban esik nyáron ez a kellemes, vizes érzés a bőrömön.

      Törlés
  7. A neem Mask és a micellás víz nálam is ott figyel a fürdőszobában. :) A Neem Maskot nagyon szeretem a micellás vizet egyelőre csak ritkábban használom, mert van más szemfestéklemosóm és tonikom is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam radírból az avon clear skin vált be a legjobban, évek óta használom és imádom. Mondjuk elég brutál módon radíroz, de az én arcomnak szüksége van rá. :/

      Törlés
  8. Én is a Garnier micellás vizét használom, szintén javarészt sminklemosásra, szerintem ár-érték arányban verhetetlen :)

    VálaszTörlés