2014. június 22., vasárnap

Új külső

Mint észrevehettétek, kicsit megváltoztattam a blog külsejét. Egyik nap ugyanis ahogy böngészgettem, valahogy besokalltam a sok mintától és a nagyon tömény lilától, valami nyugtatóbb, kékesebb dologra vágytam, olyan galaxisosra. Meg az is közrejátszott, hogy már idejét sem tudom mióta volt ez a gótos-rózsás kombó az oldalamon és kicsit ráuntam. Hát bevallom nektek töredelmesen, hogy nem vagyok egy nagy desgin zseni, nem értek a nagyon profi külsőségekhez, viszont ez a galaxisos háttér szinte sorsszerűen lépett az életembe, ugyanis ez az egyik kedvenc hátterem, le is van mentve a gépemre, aztán ma a böngészés során néztem, hogy a blogger alap háttereiben is benne van. Na mondom ez egy jel, át is váltottam erre és nem bántam meg :) Gyorsan csináltam hozzá egy lilás-kékes átmenetes fejlécet, meg beállítgattam 1-2 apróságot, hogy semmi ne tolja ki a szememet, és ez lett a végeredmény. A fejléccel most nem volt kedvem vacakolni, egyszerűségre törekedtem, mivel a háttér ismét mintás, de talán kevésbé, mint az előző. Nekem összességében tetszik a végeredmény. Védjegyemtől, a lila színtől nem váltam meg, viszont egy kicsit kevésbé érzem zsúfoltnak az oldalamat, kicsit talán letisztultabb lett (mármint önmagamhoz képest :D)
Nektek hogy tetszik ez a mostani külső?

10 megjegyzés:

  1. Csodás új külső, gratulálok hozzá! :) Viszont én egyéb rejtett dologról is tudok, ami rávitt a galaxis-témára: a Picture Polish Gravity lakkja! :DDDDDDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Reni, nagyon aranyos vagy ^^ Hát nem egy bonyolult kódos-programos izé, de az én tehetségemet kimerítettem benne és elégedett vagyok vele :P
      Khm... miből feltételezel te rólam ilyesmit? :P (amúgy igazad van, tényleg inspirált az a lakk, mert azóta bolondulok a galaxisos dolgokért, olyan megnyugtatóak ^^)

      Törlés
  2. Egyszerű de nagyszerű! :D
    Amúgy is imádom a galaxis-os témát, nem mintha bármi ilyesmi cuccom lenne (mert divatban is megjelent), de valahogy megnyugtatnak az ilyen színek-képek.
    Szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most kicsit letisztultabbat szerettem volna :)
      Hát azt nem tudom mennyire divatos a galaxis téma, de én nagyon régóta szeretem a színvilágát, ezt a kékes-lilás, csillagokkal pöttyözött dolgot, és hozzád hasonlóan megnyugtatnak az ilyen képek :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik így, és a háttér valami fantasztikus, alapból imádom a galaxisos képeket :D Bár amint látom, nem vagyok ezzel egyedül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik ^^ Nagyon szeretem a galaxisos képeket, meg az egész színvilágot, most ez nagyon jó hatással van a lelkemre is, kicsit szétoszlatja bennem a káoszt :P

      Törlés
  4. Nagyon jó lett, olyan egyszerű, de nagyszerű! :) A lila szín nálam is kedvenc, bár most épp a kék korszakomat élem nagyon, de a lila az örök! :) Érdekes amúgy, mert most hogy jobban belegondolok, míg hosszú hajam volt (tavaly nyárig) állandóan volt rajtam valami lila, vagy felső, vagy köröm, vagy smink.. aztán ahogy levágattam a lombkoronám, felfedeztem a kék színt, nem tudatosan, de valahogy azokat kutattam pl. ruhavásárláskor vagy kiegészítők gyanánt.. hm.. bocsi, hogy itt filozofálgatok, de ez most esett le, miközben írtam a kommentet! :) Visszatérve, szuper lett ez a galaxy téma! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Most ez volt a cél, egy egyszerűbb külső megalkotása, ami színében illik hozzám, de kevésbé csicsás, mint az előző. A lila nálam kislány korom óta jelen van, nem tudok róla leszokni és nem is szeretnék :P Mondjuk a kéket is szeretem, nagyon megnyugtató szín, de ha lilával párosítva látom még jobban tetszik az összkép :)

      Törlés
  5. Tényleg nagyon szuper kis váltás volt. Jók a színek, minden olvasható és látható. Jól döntöttél hogy ezeket választottad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés