2014. június 15., vasárnap

Csiguszok ^^

Szerintem cukik és kész :P
Azt hiszem a törpenyúl után kell egy csiga.
Meg Viktornak egy jak...
"Ó, szamóca, a kedvencem!""Hát ez meg mi?""Kukucs!""A végtelenbe és tovább!""Ez az, tartom magam!"
"Milyen illatos ez a virág!""Semmi nem választhat el minket!""Nahát, ez micsoda?""Gyerünk, öcsi, húzd magad!""Valami lecsöppent.""Szieszta a gombákon""Adj egy puszit!"

16 megjegyzés:

 1. Egy JAK? Juj. Mondjuk oké, a jaktej finom, mindent értek. :D
  Amúgy a csigák tényleg cukik - még pár éve a nagyimnál voltunk, és eső után összegyűjtöttük a kisebb, cukibb csigákat, azokat még az arcomra is rá mertem rakni, de a nagyobbak.. ew. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne kérdezd miért, de bolondul a jakokért. Szerinte aranyosak :D (van benne valami, bár lehet kissé szűkösen férnénk el idehaza :P) Nálunk a tesómnak volt 2 trópusi csigája, benga állatok voltak, de irtó aranyosak. Szerettem etetni őket, mert haláli volt, ahogy tolták befelé a salátát, hallani lehetett, ahogy ropogtatták :P De az arcomra nem teszem rá őket :P

   Törlés
  2. Jó, mondjuk nekem a kedvenc állataim úgy mozognak, hogy medúza-narvál-kígyó-lamantin, szóval nem lehet egy szavam sem. :D
   Egy régi osztálytársamnak is volt valami benganagy lénye, néha behozta, és mindig felkeltettük a téli álmából - mert az olyat is aludt, behaltam rajta -, ahogy bedobtuk neki az uborkát. :D
   A csiga meg tök cunci érzés, ahogy mászkál a kézen-arcon. :D

   Törlés
  3. Igazából mindegyik állat aranyos, ha meglátjuk bennük a szépséget :)
   Hát a csigát én inkább csak elnézegetem, mert az ilyen trutyis érzésekkel nem tudok mit kezdeni :D

   Törlés
 2. A csiga tényleg cuki állat. Kivéve a meztelen: azokat utálom! Ja, bocsi a javításért, de az első képen nem málna, hanem szamóca után nyúl a csigusz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, a meztelen verziók talán kevésbé aranyosak, de azért őket is kell szeretni :)
   Tényleg szamóca lenne? Nekem nagyon málnának tűnt, de annyira nem is néztem meg közelebbről. Köszönöm, hogy szóltál, javítom :)

   Törlés
 3. aww ez most jól jött, egy kis cukiság:D kábé száz csigafotó van a gépemen, mondjuk sajna nem ilyen jók, de a lényeg, nagyon szeretem az ilyen kis cuki csigákat.
  (A meztelen változatot viszont rettenetesen utálom. Bárki, aki gyomlálás közben nyomott már szét a kezével, egyet fog érteni velem...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is oda vagyok értük, annyira imádnivalóak ^^
   Meztelen változattal még nem találkoztam személyesen, de most már nem is szeretnék :P

   Törlés
 4. Nagyon aranyosak a csigák ebből a szemszögből nézve. :) Gyönyörű képek, a fotós nagyon eltalálta a dolgot. ^^
  Feldobtad a napomat így a végére ezzel a poszttal! ^^
  Cuki!!! ^-^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem mondjuk mindenhogy aranyosak a csiguszok, kicsi korom óta szeretem őket, de ezek a fotók még inkább kiemelik a cukiságukat ^^ Örülök, hogy tetszettek neked is :)

   Törlés