2014. május 4., vasárnap

Új szerelem - Flormar Miracle Colors U08

Ismét egy lakkos bejegyzéssel jelentkezem, amit még a blogtalin zsákmányoltam a Nailland pultjánál. Köztudott tény rólam, hogy vannak színek, amikkel nem tudok megbarátkozni a körmömön, és bizony a kék is ebbe a kategóriába tartozott. Sosem szerettem a kék lakkokat, idegennek, természetellenesnek éreztem magamon (pedig amúgy nagyon is szeretem a kéket az élet többi területén), de amióta egyre több beauty bloggert követek és nézem, hogy mennyi szépséges árnyalata van, ami jól mutat rajtuk, kicsit jobban nyitottam e szín felé. A jeget végül a címadó lakk törte meg, ami az eddigi legcsodálatosabb lakkom, komolyan, ilyen szépséget még nem láttam, egyszerűen nem tudok betelni vele! Ez a Flormar lakk egyszerre kék és lila, közben ezer csillámmal szikrázik és gyönyörű fénye van. Rájöttem, hogy igazából mindegyik színnél csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálnom, azt, ami igazán illik hozzám. Nem muszáj nekem pasztell kéket viselnem, ha az éjszakai csillagos égboltot is a körmeimen hordhatom, ami tényleg nagyon illik hozzám :) Így aztán ez a lakk a jelenlegi abszolút kedvencem, és amióta viselem kb. minden ismerősöm, barátom megcsodálta, mert tényleg különleges szépség. A fellépésre menet megpróbáltam lefotózni nektek (sajnos leginkább vakuval, mert addigra már nagyon be volt borulva és alig látszott valami természetes fényben), néhány képen egész jól sikerült lekapni a színváltósságát és csillogását.












Ezek után azt hiszem a kék lakkok is jöhetnek a kosárkámba :P

10 megjegyzés:

  1. Csak annyit mondanék: naugye :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, neked lett igazad, ez nagyon én vagyok :P Örök hálám! :)

      Törlés
  2. Lakktesók again :DDD
    Szerintem egy qrva jó kék lakkra sikerült rábeszélnie Katy-nek, rendkívül jól mutat a kacsóidon! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát no, sok mindenben hasonló az ízlésünk :P
      Igen, tényleg szuper ez a lakk, csak bámulom és bámulom és nem tudom megunni. Nem gondoltam volna, hogy egy kék lakk lesz az abszolút kedvencem, de örülök, hogy végül így alakult :)

      Törlés
  3. fú, ez tényleg gyönyörű :) nekem nagy kedvenceim a kék lakkok, meg alapvetően is ez a kedvenc színem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is :) Én valamiért nem szerettem ezt a színt a körmeimen, de most már megtaláltam a nekem tetsző árnyalatokat belőle :)

      Törlés
  4. Tényleg csodás ez a lakk és szerintem nagyon jól áll neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is nagyon megszerettem :)

      Törlés