2014. május 18., vasárnap

Living Doll





Nemrég láttam ezt a videót és valamiért teljesen beszippantott a témája. Érdemes egyébként megnézni, mert van, aki jót botránkozik rajta és van, akinek megtetszik. Hozzá kell tennem, hogy a videóban szereplő "férfi" viselkedése és életstílusa, meg ahogy ezt a "nézzünk ki úgy, mint egy baba" témát kezeli kifejezetten taszító számomra. Justin Jedlica egyszerűen egy műanyag ember, a modern világ tökéletes bábja, az egész személyisége förtelmes számomra, a kinézete meg nem hogy vonzó, hanem nevetséges, de hát ízlés dolga. Viszont a videóban szereplő másik két leányzó valamiért nagyon megfogott. Mindketten szeretik a babákat, a babaszerű kinézetet, de ezt nem plasztikai műtétekkel, hanem aranyos ruhákkal és sminkkel, meg kiegészítőkkel érik el. Bevallom bennem is él egyfajta furcsa vonzódás a babák irányába, szeretem ezt a fidres-fordos, pirospozsgás világukat. A porcelán babák mindig is a gyengéim voltak, nekem kettő van belőlük, meg egy Götz babám, akiket nagy becsben tartok, de anno Viktortól is kaptam babát, de még készítettem is egyet édesanyám segítségével. Szóval mondhatni, hogy tényleg szeretem őket. Nincs azzal se problémám, ha valaki a normál keretek között szeret babaszerű külsőt ölteni, bár a kerek arcú leányzónak kissé irritáló hangja van. Ez mondjuk ilyen japán hozadék, ő az ottani lolita stílusra építi a saját életvitelét, szóval ahhoz ez tökéletesen passzol, az én fülemet viszont hosszú távon kissé bántja. Viszont ha már annyit nézegettem ezt a videót, meg az ehhez hasonlóakat gondoltam én is kipróbálom ezt a babás külsőt és készítettem egy porcelán baba jellegű sminket. Nem vittem túlzásba a dolgot, de nekem tetszett a végeredmény. És hogy legyünk hűek a japánok baba mániájához, néhány képen én is igyekeztem olyan idétlen fejeket vágni, mint ők. Kicsit fura érzés volt egy ennyire cuki szerepkörben kipróbálnom magam, de nem volt rossz ^^











Szerjózsa is beállt egy fotó erejéig ^^



Hát nem lett olyan nagyon babás, mint lehetett volna, de műszempilla és cuki ruhák hiányában (meg borzalmas állapotú hajjal) ezt sikerült alkotni :)

26 megjegyzés:

  1. Meseszép vagy! *-* Szerintem nagyon jól sikerült babásat alkotni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm :) Örülök, hogy átjött, pár kiegészítővel jobb lett volna azért a hatás.

      Törlés
  2. A harmadik képen nagyon cuki vagy!:) még végéig se olvastam a bejegyzésed de a lolita stílus ugrott be kapásból, aztán láttam hogy írtad is. Hihetetlenül szép vagy, jó ez a smink nagyon ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ A lolita stílus nekem kicsit giccses, de néha jól el lehet szórakozni az ilyenek kipróbálásával, én ezt most light-osan csináltam. Köszönöm az elismerést és a dicséretet is, nagyon aranyos vagy ^^

      Törlés
  3. Nagyon szép lett!
    (Am szerintem ezt a csajt a nemzetközi lolita közösség nagy része sem bírja túlságosan, hihetetlenül mű... Engem rettentően irritál, sajnos:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Venus valóban kicsit mű, de szerintem van benne egy adag - bocsánat a kifejezésért - bárgyúság is, szóval talán alapból ilyen a jelleme és ezt a lolita stílus csak még jobban kihangsúlyozza. A beszéde tényleg irritáló, de a külseje valóban nagyon babás.

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a szemed, olyan jól áll ez a hatás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is megtetszett, azóta hétköznapra is gyakran használom kicsit visszafogottabb formában :)

      Törlés
  5. Nagyon szép és tiszta aranyos vagy *-* :))

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik ez a stílus, érdekes a videó :) Mondjuk Ken babát kicsit túlzásnak érzem de a lányok nagyon szépek és aranyosak. Kicsit a lolita világ jut róla eszembe (sőt, az is ezt az ártatlan, gyermekded külsőt erősíti) amit én nagyon kipróbálnék. Kb. 1 éve tetszett meg a lolitaság és szeretném elkezdeni, csak nem túl pénztárcabarát..

    A sminked gyönyörű lett és nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ken baba borzadály, de hát beteg emberek mindig voltak, vannak és lesznek is. A lányok abszolút loliták, nekem is tetszenek, egyszer kipróbálnám magam egy ilyen jelmezben, bár tényleg horror lenne az ára. Az elismerést pedig köszönöm ^^

      Törlés
  7. Nagyon szép vagy, nekem is a 3. kép tetszik a legjobban, az nagyon szuper és babás is :)))

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon szép vagy, neked amúgyis porcelánbőröd van szerintem, legalábbis a képeken mindig olyan szép, fehér, tiszta! :)
    A videót nem volt időm végignézni, beletekergettem, de ez a csávó(?!)..ez már szenvedélybetegség szerintem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ennyi dicséret után már tisztára zavarba jövök :D Igen, a bőröm elég szerencsés, mert nincs vele sok gondom, általában szép tiszta és fehér. A "haspi" pedig borzalom, szerintem nem normális, de hát gusztus dolga.

      Törlés
  9. Szerintem nagyon klassz lett a smink ès szuper jól áll:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy így gondolod :)

      Törlés
  10. Nekem a fekete hajaddal együtt teljesen Hófehérkés voltál hirtelen, ahogy a képre néztem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm :) Már mások is mondták rám, hogy Hófehérkés vagyok :P

      Törlés
  11. Amúgy is gyönyörű vagy, de ez a smink!!! Csodásan áll Rajtad!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, mindig olyan jól esnek a dicséreteid :) Egyébként meg is szerettem ezt a sminket, gyakran készítem azóta :)

      Törlés