2014. április 5., szombat

Újabb érdekes személyiségteszt :)

Válaszd ki azt a fát, ami leginkább megfogott téged! 
Ne gondolkozz túl sokáig, dönts első benyomás alapján!


1. Te egy nagylelkű és erkölcsös személy vagy, aki mindig igyekszik fejlődni. Ambíciózus vagy és nagyon magasra teszed a mércét. Néhányan azt gondolhatják, hogy nehéz veled kommunikálni, pedig egyáltalán nem könnyű a te helyzeted sem. Rengeteget dolgozol, de nem vagy önző, hiszen azon munkálkodsz, hogy a világ jobb legyen. Nagyon tudsz szeretni, amíg meg nem bántanak téged…de még azután sem szűnsz meg szeretni. Nagyon kevés embert tudja értékelni a munkádat, és nyújtani azt, amit megérdemelsz.

2. Te egy vidám, őszinte ember vagy. Nagyon felelősségteljes, és mindig törődsz másokkal. Hiszel abban, hogy a tisztességes napi munka meghozza gyümölcsét, könnyű veled kijönni, és az emberek könnyen megbíznak benned. Okos, vicces, és gyors észjárású vagy, akinek mindig van érdekes sztorija.

3. Okos és megfontolt ember vagy, amellett nagyszerű gondolkodó. Számodra a gondolatok és az ötletek a legfontosabbak, szeretsz egyedül elmélkedni. Habár befeléforduló vagy, jól kijössz azokkal, akik szintén szeretnek merengeni, tanulni és elmélkedni. Sok időt töltesz erkölcsi kérdéseken való gondolkodással, azt próbálod tenni, ami helyes, mégha a társadalom többsége nem is ért egyet veled.

4. Figyelmes és filozofikus, nagyon egyedi ember vagy. Senki sem hasonlít még egy kicsit sem rád környezetedben. Intuitív és kicsit furcsa vagy, fáj neked, hogy gyakran félreértenek. Szükséged van személye térre, de tiszteletben tartod mások igényeit is. Olyan ember vagy, aki tisztán látja az élet sötét és a szép oldalait is. Nagyon érzelmes vagy.

5. Te magabiztos és a felelősségteljes vagy. Független emberként mottód: „Saját utamat járom”. Főleg magadra számítasz, és mindig erős marad saját és a szeretteid érdekében is. Pontosan tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érheted el céljaidat. Az emberektől csak őszinteséget vársz, hiszen elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot minden esetben.

6. Nagyon kedves és érzékeny vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, sok barátod van, akiknek szívesen segítesz. Világos és meleg aurád van, ezért az emberek kellemesen érzik magukat, amikor a közeledben vannak. Minden nap fáradozol azon, hogy jobb legyél. Szeretnél érdekes különleges lenni. Mindenkinél nagyobb szükséged van arra, hogy szerethess, és hogy szeressenek. Még azokat is szereted, akik téged nem.

7. Te boldog és rendíthetetlen, érzékeny és megértő ember vagy. Nagyon jó hallgatóság vagy, és sosem ítélkezel. Abban hiszel, hogy mindenkinek saját életútja van, amit be kell járnia. Nyitott vagy új emberek és események felé, ritkán stresszelsz vagy aggódsz. Általában nyugodt vagy és mindig jól érzed magad a bőrödben.

8. Te bájos és energikus vagy. Jó ember, aki tudja, hogy nevettesse meg az embereket. Az univerzummal harmóniában élsz. Spontán és lelkes vagy, aki soha nem mond nemet egy kalandra. Gyakran meglepő, sőt néha megdöbbentő emberek társaságában találod magad, de Te már csak ilyen vagy. Sok minden érdekel, és ha valami felkelti érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg nem tudsz minél többet az adott témáról.

9. Optimista és szerencsés alkat vagy. Hiszel abban, hogy az élet egy ajándék, ezért annyi minden el akarsz érni, amennyi csak lehetséges, hogy megbecsüld ezt az ajándékot. Nagyon büszke vagy az eredményeidre, és kitartasz szeretteid mellett jóban, rosszban. Számodra a pohár mindig félig tele van. Nagyon könnyen megbocsátasz, tanulsz és fejlődsz, mert úgy véled, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne így tegyél.Nekem a hetesre esett a választásom, és ismét közel érzem magamhoz ezt a leírást. Viktor az ötöst választotta, és szerintem hozzá is passzol :)
Ti melyiket választottátok? Szerintetek illik rátok a leírás?

24 megjegyzés:

 1. Hetes, de nem igazán passzol. Csak törekszem rá, hogy ilyen legyek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig biztos nem véletlenül erre éreztél rá :) Meglehet már jó úton vagy a megvalósítás felé.

   Törlés
 2. 5 : ) részben igaz, kifelé tudtommal ezt látják...és nagyon helyes, hogy ezt látják, hiszen mindig is egy ilyen ember látszatát akartam kelteni, de belül sokszor fáj és sok seb van : )
  azért érdekes : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ... ne aggódj a sebek miatt, ami nem öl meg az megerősít :)))

   Törlés
  2. Viktor is azt választotta, és rá nagyon illik :) Egyébként nagyon tipikus eset az, amit leírsz. Kívül a sebezhetetlenség, de belül egy érző szív dobog, ami sokszor meg van sebezve. Én nagyon kedvelem és tisztelem az ilyen embereket.

   Törlés
  3. Szilvia A. válaszával nagyon egyetértek :)

   Törlés
 3. Nahát ez nagyon jó, az 5-öst választottam és tényleg passzol :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett és hogy szerinted illik hozzád a leírás :)

   Törlés
 4. 5-ös. És igen, nagy része passzol rám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No még egy ötös :) Örülök, hogy te is a magadénak érzed a leírást!

   Törlés
 5. 7. Ez lett a választott fám, és egészen jól passzol rám. :)
  Szeretem az ilyen teszteket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is azt választottam, nagyon tetszik a leírása. Jók ezek a tesztek, elgondolkodtatnak.

   Törlés
 6. 4. Szinte mind igaz rám, nohát :))

  VálaszTörlés
 7. 1. Hát, nem annyira felvidító:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nagyon szimpatikus a leírása :)

   Törlés
 8. 5. és totálisan én vagyok :)
  köszi, hogy hozol mindig ilyeneket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett és igazán nincs mit, örömmel teszem :)

   Törlés
 9. És mennyire illik is hozzád :)

  VálaszTörlés