2014. április 19., szombat

Noir Emerald

Említettem, hogy megvettem életem első zöldes beütésű lakkját, mégpedig az Avon Noir Emerald nevezetű szépségét. Van benne kékes beütés is, úgyhogy kapásból két olyan szín került a körmeimre, amik eddig soha, és habár még most is szokatlan rajtam ez az árnyalat, határozottan a pozitív oldal felé billen a mérlegem. Ha a körmeimre pillantok még mindig nagyon furcsa ez a zöldes-kékes beütés, de maga a szín csodás és nagyon tetszik, úgyhogy biztos össze fogunk barátkozni.
A tartóssága eddig jónak bizonyul - 3 napja kentem fel a körmeimre, azóta pedig főztem, mosogattam, kádat pucoltam, mindenféle olyasmit csináltam, ami tipikus körömlakkgyilkos, ám ez a kis szépség töretlenül a helyén van mindenféle kopás és lepattogzás nélkül. Ehhez minden bizonnyal hozzájárul az is, hogy nem önmagában van a körmeimen, használtam alapot, két réteget magából a Noir Emerald-ból és egy gél fedőt. Mégis azt kell mondanom, hogy ha ez a lakk önmagában rossz lenne, akkor kenhetnék én alá-fölé akármilyen csodaszert, akkor is lejönne, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Meglehet, hogy a későbbiekben fogok még Avonos lakkot rendelni, mert igaz, hogy a régebbi élményeim nem voltak jók velük kapcsolatban, ez az új lakk viszont eléggé meggyőzött. Talán nem reménytelen az Avon körömlakkok terén :) A képeken egyébként nálam inkább a kékes szín köszön vissza, pedig más fényviszonyokban látszik benne a zöldes irizálás is.


A gyűrűs ujjamnál picit belenyúltam, de már nem volt kedvem lemosni és újra kenni.





8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép árnyalat, biztos jól nézne ki valamilyen nyomott mintával is :) Én egy időben el nem tudtam volna képzelni, hogy kékre fessem a körmömet (ennek ellenére vettem kék lakkokat... oO"), úgyhogy fogtam magam és az összes ilyen lakkomat elajándékoztam. Aztán jött egy kattanás, újravettem jó párat és azóta nagyon szeretem a kék sötétebb árnyalatait; most éppen a világossal és a sellő kékkel/zölddel barátkozok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én egyelőre örülök, ha egyetlen színnel ki tudom lakkozni a körmeimet elfogadható módon :D Én is úgy voltam a kék lakkokkal, mint te - soha, de soha nem bírtam őket elviselni magamon, aztán most mégis barátkozom velük. Ez valószínűleg a blogolásnak is köszönhető, mert annyi sok szép árnyalatot látok, hogy kedvet kapok őket kipróbálni :)

      Törlés
  2. Nekem rengeteg Avon lakkom van (most rendeztem át a lakkjaimat, még én is meglepődtem, hogy mennyi), mind a Pro+ vonalból. Gyönyörű és változatos színekben kapható, de a minősége árnyalatonként eltérő. A mostani fejemmel valószínűleg a Golden Rose Roch Color vonalból szerezném be ezt a sok-sok színt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez azért eléggé megtévesztő lehet, mert ha már az ember kipróbál egy lakkot az adott márka egyik vonalából, akkor mindegyiknél ugyanazt a minőséget várja. Én most egyelőre nem érzek késztetést új Avon lakk vételére, nem csábultam el egy iránt sem. De meglehet, hogy kevesebb aggodalommal fogok tekinteni rájuk a pozitív élmény után :)

      Törlés
  3. Nyamika, nagyon szép ez az árnyalat és örülök, hogy ennyire tartósnak bizonyul :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg mesés, és 4 napot mindenféle kopás, lepattogzás nélkül átvészelt. Csak azért mostam le, hogy kipróbálhassam az OPI-t, egyébként még lehet bírta volna :)

      Törlés
  4. Látom a te körmeidre hamarabb került, gyönyörű!!! :D
    Én most a másik vele vett lakkommal (Envy) próbálkozok, már fent van csütörtök óta, de még nem kezdett el lepattogni, ezért nincs szívem leszedni...de a következő szerintem nekem is ez lesz, mert képeken keresztül már imádom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szép, egészen megszerettem :)
      Az Envy-vel is nagyon szemeztem, de akkor majd megnézem nálad hogy muzsikál, meg miként fest a körmeiden :) Rákattantam a zöldes árnyalatokra, ez egészen fura tőlem :D

      Törlés