2014. április 9., szerda

Grumpy TAG

Bree oldalán találtam ezt a TAG-et és éreztem, hogy ezt nekem is muszáj lesz kitöltenem, mert jó kis témával foglalkozik - nevezetesen azokkal a dolgokkal, amik bosszantanak minket. nézzük is a kérdéseket:




1. Mi bosszant fel leginkább a tömegközlekedésben?

Jaj, ide csak egyet lehet írni? Pedig annyi mindent felsorolnék... De ha már választanom kellene egyet, akkor a tolakodó embereket mondanám, akik nem képesek megvárni, amíg én leszállok, mert nekik muszáj a bordáimon keresztül eljutni az egyetlen ülőhelyig, különben becsap egy meteor, újra kihalnak a dinoszauruszok és lesántul a szomszéd tehene...


2. Legutálatosabb házimunka?

Mosogatás... van, aki azt szereti? (ja igen, anyósom...)


3. Van olyan szomszédod, akit nem szeretsz? Ha igen miért?

Igazából elég rendes szomszédokkal vagyunk ellátva, úgyhogy erre igazán nem lehet panaszom. A közvetlenül mellettünk lévő idős néni mondjuk kicsit furi, mert állandóan ellenőrizget minket és parancsoló stílusban beszél velünk olykor-olykor, de vele nem foglalkozunk :P


4. Körömfestéssel kapcsolatos dolog, ami felidegesít?


Amikor fél órát vártam a száradással, majd a dolgukat jól végzett emberek könnyedségével szeretnék elmenni mosdóba, de naná, hogy a lakk nem száradt meg és az egész felgyűrődött az összes körmömön...


5. Sminkelésnél mi okozza a legtöbb problémát?

A helyhiány. Kezd egy kicsit sok cuccom felgyülemleni és jó lenne egy nagyobb tároló, mert amikor szeretnék elpakolni magam után, akkor a rohadt szempilla göndörítővel élet-halál harcot kell vívjak, hogy a helyére ficcenjen a dobozban.


6. Főzésnél a legutálatosabb:

Az előkészületek. Utálok pucolni, szeletelni, húst vágni különösen, a kutyulás és fűszerezés sokkalta kedvemre valóbb :P Szerencsére van nekem egy ügyes kis kuktám, aki minden ilyesmiben segít nekem, úgyhogy munkamegosztás van nálunk.


7. Legborzalmasabb film, amit valaha láttál?

Nem kérdés, Lizzy és a Jeti. Néha még ma is sikítva riadok fel legédesebb álmomból, amikor Sissy kifigurázott alakja megszólal egy férfi basszus orgánumában és megpróbál negédesen bájosan beszélni.


8. Valami, ami undort vált ki belőled, pedig egy hétköznapi emberből nem szokott?

A párnák csücske. Egyszerűen utálatos dolgok, és ha nem tudtátok volna, mérgezőek! Beleállnak az ember fülébe és szemébe, mikor átfordulunk a másik oldalunkra és nem hagynak aludni. Le a párnacsücskökkel! Kerek párnákat akarunk!

Töltsétek ki ti is, ha kedvet kaptatok hozzá! :)

8 megjegyzés:

  1. :D Ez jó!
    Lopva (mint mindig).

    VálaszTörlés
  2. Na ezt én is kitöltöm majd, az utolsón visítok :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek a válaszaidra :P A párnacsücsök pedig tényleg veszélyes!

      Törlés
  3. A párnacsücsöknél jó nagyot kacagtam! :)
    Tetszettek a válaszaid, de az utolsó minden vitt!

    VálaszTörlés
  4. Kivétel erősíti a szabályt: én szeretek mosogatni :D
    Ez jó kis TAG, Én is kitöltöm :)

    VálaszTörlés