2014. április 13., vasárnap

Egy kis meglepetés

Nem is olyan rég nagyon kellemes meglepetésben volt részem az egyik kedves olvasóm által. Klau, a Craptrash világa-blog írója meglepett engem egy csodás ajándékkal, amitől köpni-nyelni nem tudtam. Szeretném itt rögtön az elején leszögezni, hogy habár egyre több ember téved el hozzám, egyre több kommentet kapok és egyre kedvesebb embereket ismerhetek meg, még mindig borzasztóan zavarban vagyok, ha valaki önzetlenül, minden különösebb ok nélkül örömet szeretne okozni nekem akár szavak, akár kedves apróságok által. Sokszor a bókokat sem tudom hova tenni, rettenetesen megilletődök tőlük, de persze azért nagyon jól esnek a lelkemnek. Most Klau volt az, aki teljesen zavarba hozott a kedvességével, és még mindig nem tudom mivel érdemeltem ki akár az ő, akár a többi olvasóm figyelmességét, de repesek a boldogságtól, hogy ilyen kedves, önzetlen, szeretettel teli embereket ismerhetek meg a blog által. Már csak a veletek való beszélgetés is feldobja a napjaimat! Klau viszont olyan szinten a vágyaim netovábbjába talált, hogy tényleg percekig csak szótlanul meredtem az ajándékomra és nem akartam hinni a szememnek.




Ezt az Arwen nyakláncot régebben láthattuk az ő blogján, de most úgy döntött, hogy nekem ajándékozza, én pedig ovis kisgyerek módjára ücsörgök, szorongatom a kezemben és nem bírom levakarni a vigyort a képemről :) Klau, ezúton is nagyon köszönöm ezt a csodás ajándékot, remélem valamikor lesz alkalmam nekem is meglepni téged :)
Holnap tuti, hogy ebben fogok feszíteni :P

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű!:) Nekem is van egy Arwen nyakláncom, bár nekem a sima kinézetű, de annyira félek felvenni. Mindig attól parázom, hogy elhagyom vagy eltöröm^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd olyat is szeretnék, Viktornak már megpedzegettem a dolgot esetleg a 26. születésnapomra :P Remélem vette a célzást :D De ennek is nagyon örülök, mert olyan kevés piros ékszerem van, és ez annyira tökéletes kis nyakék :)

      Törlés
  2. Azta, de gyönyörű ékszer! *.* Kár hogy az én blogomra nem tévednek ilyen adakozós, kedves emberek... :D

    VálaszTörlés