2014. április 27., vasárnap

Bloggertalin jártam :)

Tegnap egy fantasztikus napot tölthettem el néhány blogger leányzó társaságában, ahol szuper élményekkel és rengeteg smink, meg körmös cuccal gazdagodtam. A csajok egyébként mind egytől egyig nagyon kedvesek és aranyosak voltak, annyira jól éreztem magam a társaságukban, szinte elröppent velük a nap. Én egy kicsit korábban odaértem a megbeszélt találka helyre Barbivalegyütt, így aztán sikerült kapásból összefutnunk Katy-val. Eléggé esett az eső, úgyhogy kicsit manőverezni kellett a puszilkodásnál, de azért sikerült szemkiverés nélkül köszöntenünk egymást. Rögtön az elején Katy a kezembe nyomott két ajándékot, amin nagyon meglepődtem, de persze repestem a boldogságtól, az ilyen kedvességek nagyon jól tudnak esni nekem.


Ezt a két finom illatú YC tartot kaptam tőle. A Christmas Rose-nak csodás aromája van már így fólián keresztül is, na de a Camomile Tea valami isteni! Azt hiszem Katy szívügyének érezte, hogy megismertesse velem ezt az illatot, ugyanis erősen ledöbbent, mikor az első YC-s rendelésemnél nem szereztem be egy ilyen tartot, ezt a hiányosságomat pedig most pótolta helyettem is :P Én ugyanis azt hittem, hogy borogatás szagú ez az illat (a kamilla teáról mindig ez jut eszembe), de tévedtem, valami mesés az illata, finom és szolid, nagyon nekem való. Hát drága Katy, nagyon szépen köszönöm ezúton is a kis ajándékokat, már alig várom, hogy beillatozzák a lakást :) 
Ezután csatlakozott hozzánk Eleni is, majd végül Reni, akikkel a várakozás közben már nagyokat nevettünk :) Ja, és ami a legfontosabb!!!! Végre megcsodálhattam Barbi gyűrűjét és személyesen is gratulálhattam neki, hiszen menyasszony lett, éééés ami még fontosabb, felkért, hogy én legyek a tanúja!!!! ^^ Úgy örültem neki, mert ő meg az én tanúm volt, és ez olyan jó dolog :) Szóval nagyon boldog voltam, ugráltam, mint egy kisgyerek, nagyon tudok lelkesedni és örülni a másik boldogságának és sikerének :) 
Aztán ötösben átsétáltunk a Starbucks-hoz, ugyanis ott volt az össznépi találkozó. Páran már várakoztak ott, így a bemutatkozások után, hogy ne ázzunk tacsakossá bevonultunk a kávézóba, a többiek pedig már oda érkeztek. Szép kis létszám gyűlt össze, ha jól emlékszem húszan biztos meg voltunk. Barbival ittunk egy karamellás frappét, mert hát az esős, hideg időben mi mást is kellene nekünk inni, mint jeges-fagyis finomságot :P Nem is mi lennénk :P


A háttérben Eleni bontogatja a szülinapi ajándékait :) Néhány képet Barbitól kölcsönzök, mert én nem fotózgattam annyit, remélem nem haragszik meg érte :)





Barbival befrappéztunk. Ez is annyira tipikus, ő tök szép és aranyos rajta, én meg - ahogy nála is megfogalmaztam - egy csapzott dromedárra hajazok :D Mondjuk könnyebb lett volna bájos pofit vágnom, ha közben nem röhögtet "valaki" :P 


Egyesítsük körmeinket :)


Kölcsön kép: a kis csapat egy része 
(belőlem már megint csak a hajam látszik)



Barbi és a fültől fülig-vigyor :)

Miután mindenki beszerezte a reggeli koffein adagját csapatostul átvonultunk egy közeli étterembe, amit Reni lefoglalt erre az alkalomra. Nekem nagyon tetszett, egyszerű, letisztult volt hatalmas belső térrel és kellemes berendezéssel. Rendeltünk italokat (zömében limonádét), aztán pedig ebédet, közben pedig előkerültek a csereberés cuccok is, amikkel több asztalt is beborítottunk :P



Panni finomsága



Barbi garnélás spagettije



És az én tejszínes-lazacos gnocchim :) Hatalmas adagokat kaptunk egyébként, nem is tudtam megenni, pedig isteni finom volt! És ahogy elnézem ruccolát mindenki kapott, jó is az :P



Kipakoltuk a cuccainkat, és mi nők, mint a kiéhezett keselyűk csaptunk le a nekünk tetsző dolgokra :P



Én persze egy rakat szájra valót hoztam el 



Színminták a fenti sorrendben - mindegyiket imádom!



Körömlakkok közül kettőt választottam, az egyik ez a mini Max Factor sötétkék lakk, ami picit lilába hajlik - kaptam hozzá tanácsokat, miszerint önmagában nem túl jó, szóval kenjek alá valamit és inkább fedőnek használjam, ezzel nem lesz gond. A másik egy rumos-pirosas színű Miss Sporty lakk. Pont beszélgettünk Eleniékkel, hogy nem is olyan rossz ez a márka, gondoltam akkor erre lecsapok, mostanában úgy is rákattantam az ilyen színekre.


Fűszeres narancsos és gyömbéres testpermet, amit én légfrissítőnek fogok használni - csodás illata van, imádom!


Ezt a csipkés medált szinte utolsó pillanatban találtam és azonnal le is nyúltam, mert annyira ÉN, hogy hihetetlen. Elegáns, csinos, ott helyben fel is vettem.



Itt látható rajtam - csipkés felsőhöz csipkés nyaklánc dukál :) Háttérben Panka garázdálkodik :P




A cserebere után ebédeltünk, tényleg nagyon finom volt minden, vagyis próbáltunk ebédelni, ugyanis közben sztorizgattunk, ami sokszor megnehezítette az étkezést :P Rengeteget nevettünk, én többször le is tettem a villát, mert majd megfulladtam két falat között, de annyira tetszett, hogy állandóan dőlt belőlünk a hülyeség :D Mindenki elmesélte a vicces élményeit - Eleninél tök mindegy miről beszél, mert ahogy mondja az valami hihetetlen :D -, előkerültek a sulis emlékek, az állatkás sztorik (Anna cicája példának okáért ugat és visszahozza a labdát), én pedig beavattam a többieket azon élményembe, mikor egy hulla társaságában ebédeltem.

Off.

Mert hogy még nem is meséltem a dolgot, valahogy lemaradt :D Szóval valamelyik nap jöttem haza melóból, mentem volna kínaiba kajálni, hát látom, hogy a kajálda előtt el van kerítve nagy kukákkal egy jó nagy terület, a közepén meg egy fazon fekszik hullazsákban. Én nem igazán zavartattam magam, bementem, kértem a szokásos menümet, aztán leültem az ablak mellé, ahol szép rálátásom nyílt halott barátunkra. Engem őszintén szólva nem zavar az ilyesmi, elvégre be volt fóliázva, meg minden, mit izéljek rajta? :D Szóval nekiálltam enni, mire az egyik rendőr bejött és megkért, hogy ugyan menjek már beljebb az étterembe, mert hogy ez nem étel mellé való látvány. Én nem igazán értettem mire ez a nagy finomkodás, mert semmit nem láttam az emberkéből, de ha kicsomagolták volna sem érdekel. Persze végül hátra ültem, had legyen békesség.

On. 

Na szóval ezen sztorim kicsit kiakasztotta a népet, pláne ebéd közben, de azért jót nevettünk rajta :D Renin ismét betegre röhögtem magam (halálos humor+profi színészi játék+brutál arcmimika= gyilkos kombináció :D), egyszóval nagyon jó hangulatban telt a napunk ezen része is. Később felkerekedtünk a Nailland-be, de oda már páran nem jöttek velünk. Azért így is szép létszámmal vetettük be magunkat a körömlakkok birodalmába. Én eredetileg a Picture Polish Gravity-jét akartam volna hazahozni és semmi mást, de sajnos nem volt :( Miután keserű könnyeket hullattam Katy vállán úgy döntöttem, hogy akkor más lakkokkal vígasztalom magam, de azokról majd lesz külön bejegyzés :) 
Miután kiéltük ezen szenvedélyünket ismét elköszöntek tőlünk páran, a megmaradt emberkék pedig kétfelé váltak - a kávé után sóvárgók Starbucks-ba mentek, mi pedig addig bevetettük magunkat a The Body Shopba. A málnás tusiba beleszerettem, és a barackos testvajat is el kell majd hoznom, ez a kettő valami brutálisan finom, annyira élethűek az illataik, mintha valóban frissen szedett málnát, vagy kettévágott barackot szagolgatnék. Szóval meg van mikre kell spórolnom :P Végül mi is csatlakoztunk a kávézósokhoz, picit még beszélgettünk, aztán Barbi meg én hazaindultunk, mert rendesen leszívta az erőnket az a nap. 

Nagyon sok élményben volt részem és rengeteg tüneményes lányt ismerhettem meg, akik mind csinosak, szépek és kedvesek voltak, egyből tudott mindenki beszélgetni egymással, nem volt kínos csönd, csak oldott, vidám hangulat és hatalmas nevetések :) Ahhoz képest, hogy én pl. nem vagyok kifejezetten beauty blogger, inkább amolyan kutyulék, kicsit sem éreztem magam kirekesztve, sőt, bármiről el tudtunk beszélgetni egymással. Nekem nagyon nagy élmény volt megismerni mindenkit, remélem szép lassan minden blogra ráakadok (néhány lány munkásságát még nem ismertem), és az már biztos, hogy a következő blogger talin is ott lesz a helyem :) 
Kedves Katy, Eleni és Reni, köszönjük a szervezést, szuper volt minden! :)

24 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az a nyaklánc :) Csak azt tudom mondani, hogy remek hangulat lehetett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg az, nagyon imádom :) A hangulat meg szuper volt, nagyon jól éreztem magam :)

      Törlés
  2. én nem kaptam ruccolát, pedig imádom :( de még így is isteni volt a kaja! hát igen, a málna látom tőled sem maradhatott le, nem bírom már kivárni azt a két hetet, hogy megvegyem végre a Joy napokon a testradírt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig tisztára úgy tűnt, mintha az mindenkinek a kajájában lett volna. Ja, igen, a málnás cuccok, hát jóformán mindet megvenném, de most a tusi az első lépés, meg a barackos testvaj, aztán majd meglátjuk le tudok-e állni :P

      Törlés
  3. Jó cuccokat szereztél, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a képek most is nagyon beszédesek...:D

    A hullás sztori annyiból borzasztana el, ha kiderülne, hogy az ottani kaja miatt feküdt ki az ember...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen, eléggé tükrözik a hangulatot :)
      Egyébként megnyugtattak minket, hogy nem az ottani ételtől lett rosszul, egyszer csak fogta magát és összeesett, valószínűleg hajléktalan volt. Meg aztán még én is itt vagyok, pedig elég sűrűn étkezem ott, csak nem lehet nagy baj :D

      Törlés
    2. Én is egyből azt kérdeztem a sztori hallatán, hogy ugye nem az ottani kajától volt :-D

      Szilvi, a Tart-os beszámolót nagyon várom, és örülök, hogy örömet szerezhettem Neked velük :-)

      Törlés
    3. Vajon miért gyanakodik mindenki a kínai kajára? XD
      Lesz a tart-okról beszámoló mindenképpen, főleg most, hogy beavattál az illatváltás titkaiba mindegyiket kipróbálom. Már alig várom azokat is, amiket Tőled kaptam, annyira aranyos vagy, hogy gondoltál rám :) <3

      Törlés
  4. Miután az Árkádban végigszaglásztam a korábban csak vélemények alapján kiválasztott tartokat (meg persze az összes többit is), itthon gyorsan leadtam a rendelésemet, első körben csak azokra, amikre éppen valamilyen kedvezmény is volt. Erről a kamillásról Katy-nél olvastam, és élőben is nagyon-nagyon meggyőző volt, úgyhogy ő lett az egyik :)

    Nagyon jó volt végre élőben is találkozni veled, meg persze a többiekkel is, de bevallom, sok embert nem ismertem (fel) :S :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok miket rendeltél, remélem lesz róluk bejegyzés :) A kamillás tényleg isteni, már értem miért imádja Katy annyira.
      Én is ugyanezt mondhatom, nagyon jó volt személyesen is megismerni :) Sokakat én sem ismertem, de nem baj, mert a tali arra is jó volt, hogy rátaláljak a blogjukra és őket is olvashassam :)

      Törlés
    2. Ó, nem nagy titok, ezen kívül még hármat vettem: Clean Cotton, Turquoise Sky, Garden Hideaway. Utóbbit nem tudtam megszagolni az üzletben, de korábban valamilyen megfontolásból a kívánságlistámra tettem, úgyhogy most megvettem :)

      Törlés
    3. Ezek közül én is megvettem a Clean Cotton-t, de még nem próbáltam ki, csak a fólián keresztül szimatoltam, de fenséges :)

      Törlés
  5. Van arcom ám nekem is :D
    Annyira jó volt, a hulla-evés dolgot meséltem, de alig tudtam mert annyira röhögtem, hogy a hasam is belefájdult :D
    Annyira jó hogy eljöttél Szilvi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem tudom, biztos velem van a baj, hogy ilyen groteszk dolgokba keveredek bele, de legalább vidítottam a népet :D Ne is mondd, én is nagyon élveztem ezt a találkozót, olyan jó volt a többieket is megismerni :) Innentől kezdve mindegyikre el kell jutnom ^^

      Törlés
  6. Olyan jó volt olvasni a talis beszámolós posztjaitokat. :)
    Nekem még csak párszor volt szerencsém neten megismert emberekkel személyesen találkozni, de iszonyú jó volt, szóval a varázsát át tudom érezni és sajnálom, hogy ilyen eldugott, mindentől messze lévő városkában élek...
    A kínais-hullazsákos-rendőrös dolgon meg jót nevettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is jó érzéssel olvastam a többiek beszámolóit, mert tetszik, hogy mások is ilyen vidáman élték meg ezt a napot, amit együtt töltöttünk :) Nekem ez volt az első ilyen nagyobb blogger talim, tényleg van egyfajta varázsa, remélem innentől kezdve sokra el tudok még menni. Szerencsére mivel közel lakok Budapesthez, így a közlekedés számomra nem macerás, de reméljük egyszer te is eljutsz majd egy ilyen találkozóra :)
      A hullazsákos dolog egyébként olyan fura nekem, mármint hogy a többieknek ez vicces, én tök hétköznapian kezeltem - lehet, hogy ezt találták inkább viccesnek :P

      Törlés
  7. Remélem, egyszer már én is eljutok :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kerestelek, sajnáltam, hogy nem tudtál eljönni, de legközelebb remélem már találkozunk :)

      Törlés
  8. Most, hogy olvastalak, megint eszembe jutottak a sztorik. Én is kimaradtam a rukkolából :( Jó volt személyes is megismerni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek az emlékek még fel fognak jönni nálam is a beszámolók olvasása közben :) Én is örülök, hogy megismerhettük egymást :)

      Törlés
  9. Tudtam, hogy ismerős vagy valahonnan, a szívem mélyén sejtettem is, hogy innen, csak sokszor bizonytalankodom ám! De örülök, hogy Veled is találkozhattam, bár sokat beszélgetni nem tudtunk (még). De remélem, ami késik nem múlik!
    Jaj lányok, szerintem én is írok beszámolót, mert olyan jó újra és újra visszaolvasni. A nagy nevetésből viszont kimaradtam, de mindig odakaptam a fejem, hogy ugyan már mi olyan vicces, el sem tudtam képzelni, mi folyik ott az asztal másik végén! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagyok benne, hogy lesz még alkalmunk beszélgetni egymással :) Én akkor kicsit meg voltam még szeppenve és egy kis társasággal traccsoltam, de legközelebb már mászkálok az emberek között, hogy mindenkit jobban megismerjek :) És bizony írj te is beszámolót, mert megemlékezni is olyan jó erről a napról :) Jaj, hát mi betegre röhögtük magunkat, nagyon lököttek voltunk (hoztuk a formánkat), de legközelebb ezt a dilit kiterjesztjük az egész társaságra :P

      Törlés
  10. Nagyon jól hangzik a bloggertali, így a beszámolók alapján:)
    Én rengeteg gusztustalan krimit nézek vacsora közben teljesen nyugodtan, de azért lehet, hogy a valódi már sok lenne, habár ki tudja. Mondjuk azért az szép, hogy csak úgy hagyták ott heverni meghalva egy darabig:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg fantasztikus volt :)
      Ja, krimi nézés nálunk is meg van, most éppen Dr Csont van terítéken vacsi közben, de egyáltalán nem zavar. Egyébként a valódiból nem sokat láttam, mert be volt zacskózva, szóval semmi gyomorforgató nem volt benne. Sokaknak azonban elég csak a tudat, én meg úgy voltam vele, hogy éhes vagyok, más nem érdekel :D Amúgy azt hiszem azért hevert ott egy darabig, mert vizsgálták a körülményeket.

      Törlés