2014. március 4., kedd

Pink-arany köröm

Vasárnap óta viselem ezeket a színeket és bevallom, sosem gondoltam volna, hogy ezt a két színt magamon párosítsam, valahogy beszűkült az ízlésem a sötét színekkel, de a tavasz közeledte belőlem is kihozta a színesebb dolgokat és ezt sikerült alkotni. Lakkozni továbbra sem tudok és jelenleg eléggé csutkák a körmeim is, de mégis tetszik ez az egész.
Viszont kedves, aranyos, szuperül lakkozó bloggerina társaim! Nem akar valaki megszánni egy step by step bejegyzéssel, hogy miként is kell szépen lakkozni? :D Annyira örülnék neki :P








20 megjegyzés:

  1. pedig milyen szép a két szín együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg az, erre most már én is rájöttem :) És magamon is megtetszett.

      Törlés
  2. Nagyon szép kombináció. Nekem tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Ennek vagyok az elkötelezett híve :) A nail art nem az én világom, másokon elnézegetem, de magamon az egyszerűbb dolgokat szeretem.

      Törlés
  4. Jól néz ki! Bár nagyon nem az én színeim, viszont most kedvet kaptam egy nude körömlakkhoz (van egy kedvencem, csak nagyon lassan szárad)...:D
    (A tavaszi hangulatom sajnos még nincs itt :/)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bennem él egy Barbie mániás, rózsaszín cukorhabos királylány, aki néha ilyenekre vágyik :P Viszont én meg a nude lakkokat nem kedvelem :D Ízlések és pofonok ugyebár.
      Hát olyan nagyon tavaszias idő még nincs, de engem a reggeli madárcsicsergés mindig tavaszi hangulatba hoz, meg az a finom, tiszta illat :)

      Törlés
    2. A nude-ot én se és ironikus módon a kedvenc rózsaszín körömlakkom (meg egyébként az egyik kedvenc lakkom) a "Disco pink" nevű maxfactor csoda...szóval...x'D
      Én ne vetek rád követ (bár az túl erős, nem tavaszias...:/)

      Törlés
    3. Rózsaszínek közül is meg lehet találni azokat az árnyalatokat, amik jól állnak nekünk és illenek a stílusunkhoz is. Én így vagyok ezzel a színnel is, nagyon szeretem, mert nem Barbie-pink, hanem sötét rózsaszín.

      Törlés
  5. Szerintem ez a step-by-step jól használható, legalábbis nekem ez a kedvencem :) http://www.lacquerized.com/2010/05/how-to-how-i-paint-my-nails.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, ez egész jó, bár nekem arról is kéne valami jó leírás, hogy a körömágybőrömmel mit csináljak, mert ugye minden lakkozás előtt kéne vele valamit kezdenem, de nem értek hozzá. Aztán amilyen béna vagyok a festék pont a fenn maradó körömágybőrömet fogja meg és az istennek sem tudom leszedni :D Viszont a lakkozási tippet köszönöm, hasznos lesz :)

      Törlés
    2. Nekem annyi a trükköm, hogy nem megyek ki a körömágyig teljesen, ahol mégis összekenem, vagy nem egy vonalban van a lakkozás vége, ott egy ecsettel javítom. Régebben ferde végű tusecsetet használtam, mostanában pedig ebayről rendelt filléres nail art ecsetet. Remélem segítettem kicsit :)

      Törlés
    3. Köszönöm, ez nagyon hasznos tanács volt :) Hamarosan be fogok akkor szerezni egy ilyen ecsetkét és akkor remélhetőleg jobban fognak kinézni a manikűrjeim.

      Törlés
  6. Milyen aranyos a mutató ujjadon a köröm:)
    Amúgy nagyon jól néz ki ez a két szín egymás mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kis nyomi :D De az összes ujjam elég ortopéd :P
      Örülök, hogy tetszett neked :)

      Törlés
  7. Nem is ortopéd a kezed, ne mondj ilyet magadra: D Amúgy azt már megfigyeltem,hogy élőben mások egy kicsit az ujjaid, kecsesebb, a manid meg szuper!*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hát ha egyszer nincs egy olyan ujjam se, amelyik ne lenne nyomi :D Igen, képeken azért más, mert még mindig nem érzek rá milyen szögből fotózzak :) És örülök, hogy tetszik a mani, bár a te nyomodba nem érhetek :)

      Törlés
  8. Parancsolj, íme Edina videója, remélem segítségedre lesz :)
    http://www.youtube.com/watch?v=SuUizMdpJt0
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm szépen, ez nagyon hasznos volt. Most már csak ki kell ügyesednem, és akkor talán én is fogok tudni normálisan lakkozni :)

      Törlés