2014. március 12., szerda

Néhány apróbb szerzemény

Tegnap voltam kicsit vásárolgatni, mivel újabb nadrágot sikerült kifogynom, így pótolnom kellett a hiányt. Ez egyébként tök jó, meg minden, örülök is neki nagyon, egyedül a pénztárcám nem szereti a gyakori nadrágkészlet-váltást :D Minden esetre kellett egy új naci, úgyhogy a Tescoba mentem, mint ilyenkor mindig. Szeretek ott nadrágot venni magamnak, mert sokszor lehet kapni rugalmasabb anyagú farmereket, amiket én nagyon szeretek, ééééés amit ott láttam attól még egy ütemet ki is hagyott a szívverésem. TRAPÉZSZÁRÚ nadrágok mindenütt! De mindenütt! Sikongatni tudtam volna örömömben, mert imádom ezt a fazont, hála az égnek, hogy újra divatba jött :) Őt sikerült hazahozni.



Sima fekete rugalmas farmer trapézszárral, nagyon kényelmes és nagyon tetszik :)

És ha már ott voltam néztem magamnak új cipőt is, mivel rájöttem, hogy átmeneti topánkám bizony csak egyetlen egy van. Akad még egy régebbi, de annak már ferdére van kopva a sarka (sokszor viseltem, imádtam), nem tudom sűrűn hordani, szóval kellett egy új cipő is.



Tökéletes :) Pont megfelelő sarokméret (ennyit kötelező hordanom, bármennyire is hihetetlen), fekete, bársonyos borítású, fűzős és kissé hegyesebb az orra. Szerelem volt első látásra :)

Aztán ahogy battyogtam a könyvesbolt felé (szigorúan csak nézelődési szándékkal) megláttam egy cukorkás bódét, és megakadt a szemem egy furcsán ismerős dobozkán. Jobban szemügyre vettem és nem akartam hinni a szememnek!!!!



BEAN BOOZLED!!!!
Régebben írtam erről az érdekes édességről, mert egyszer módomban állt rendelni és kipróbálni. Maradandó élmény volt, az biztos :D A lényege annyi ennek, hogy vannak különféle színű zselébabok - piros, kék, fehér, zöld, stb. Na most mindegyik színhez két íz tartozik, egy finom és egy öhm... kevésbé finom :D Konkrétan a finom íz párja egy förmedvény, és az ember nem tudja, hogy amelyiket épp megkóstolni készül, az fini, vagy furi lesz. Nincs se illata, se megkülönböztetése, úgyhogy trükkös kis nasi ez, nem mellesleg nagyon jó szórakozás is :P Rögtön vettem is belőle egy dobozzal és hétvégén ki is próbáljuk majd Zsófival együtt, ugyanis ellátogat hozzánk :P Kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni a hányás, záptojás, meg a fika ízű cukorka XD Volt belőle még egy doboz, amit szintén elhoztam volna, de hát az ára eléggé borsos... Pedig Barbi barátnőmmel is terveztük megkóstolni közösen ezeket az édességeket, de bízom benne, hogy ha legközelebb megyek még fogok kapni ilyet és akkor őt is boldogíthatom ezzel az ízélménnyel :P Mellé persze vettem egy normális, bogyós gyümis válogatást is, hogy tudjunk mivel "öblögetni" két kóstolás között.
Nem terveztem ilyet is venni, de nagyon örülök, hogy rátaláltam, most pedig képzeljétek el, ahogy ördögien gonosz arckifejezéssel dörzsölgetem a kezeimet és fojtott hangon kuncogok annak gondolatára, hogy Zsófit alaposan megviccelem ezzel :P Haha, gonosznak lenni jóóóó! XD
Ja, és ha sikerül még egy dobozzal szerezni, akkor az én drága blogos kvartettemet is kitenném eme sokkhatásnak, azaz Renit, Elenit és Katyt is szeretném rávenni magammal együtt egy ilyen elmebeteg kóstolásra :P Na lányok, mit szóltok? :P

18 megjegyzés:

  1. Benne vagyok: D Jó móka lesz: D hű végre trapéz nadrágot lehet kapni *-* na majd szülinapomkor körbe nézek mindenhol: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha tudok szerezni mindenképpen letesztelem rajtatok is :P A trapéznadrágért meg annyira boldog vagyok, már nagyon ideje volt, hogy újra divatba jöjjön.

      Törlés
  2. Csodaszép az a cipő. Régóta vágyom egy ilyenre. :)
    A cukor az jópofa, főleg, amikor az embernek minden arcizma külön rándul egyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is régi vágyam volt, most végre találtam normális sarokmérettel is.
      A cukor meg nagyon-nagyon poén, és nem csak az arcizmunk rándul össze, hanem egyéb belső szerveink is :D

      Törlés
  3. Júúj de kipróbálnám azt az édességet!Nekem a Lidl-ös jelly bean-ek jutottak az eszembe róla. Olyan finomak. Szeretem! :)
    Szép a cipő és csinos a nadrág is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagy benne? Érdekes élmény :D A klasszikusok tényleg finomak, de ez eléggé lutri :P

      Törlés
  4. A cukorkákról a HP-s mindenízű drazsé jut eszembe...abban is volt hányás ízű...xD (de a csokibéka isteni volt...tudom, hogy már nem divat, de visszahozhatnák, olyan fincsi...)
    Amúgy a cipő nagyon szép!!! Én is elfogadnék ilyet, de a bársonyos cipők semeddig se bírják nálam (a bőr acélbetétes bakancsra is vigyáztam, mint a szemem fényére - és mégis úgy szét rúgtam, hogy már csak dísz...pedig shelly's...Danika..:))
    A nadrág is biztos csini rajtad, rajtam az ilyenek nem állnak jól, szóval lehet gyorsan be kéne szereznem pár gatyát, mielőtt mindenhol ilyenek lesznek...túl vékony a lábam, és nagyon hülyén néz ki rajtam (volt nekem is, mert úgy tetszett - felakasztva - azt anyának adtam...amúgy rajta is jól néz ki...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyat is akartam rendelni külföldről, de úgy rohadt drága lett volna. Ezt meg iszonyat nehéz kifogni, ezért is csaptam le rá. A csokibéka tényleg jó volt, kár, hogy olyan rövid ideig lehetett csak kapni, meg a minden ízű drazsét is. A cipő meg remélem, hogy jó lesz :) A nadrág fazonja nekem kifejezetten előnyös, ellenben a skinny verziókkal, :P

      Törlés
  5. BAGOLY BERTI FÉLE MINDENÍZŰ DRAZSÉ!:D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is a mindenízű drazsé jutott eszembe :D kalandos lehet. Emlékszem a csokibékára, mennyire finom volt *.*
    Tök jó dolgokat vettél, néztem ezeket a nadrágokat a Tesco-ban, de nem volt a méretemben. Szeretem az ilyen cipőket, nem lehet velük mellélőni, és nagyon illik hozzád ez a darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kalandos enyhe kifejezés rá :P
      A nadrágnak nagyon örültem, ez a kedvenc fazonom, és cipőben is az ilyen típusúak állnak hozzám legközelebb :)

      Törlés
  7. Én is vettem, egy hasonló cipellőt, bár én még ott tartok hogy a bokám töröm benne, minden évben újra kell tanulnom a magassarkúban járást:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerencsére könnyedén járok benne, csak nem hordhatom egész nap :)

      Törlés
  8. Khömm, hát én most nem vagyok boldog...hányás ízű...meg a többi...Eleni megeheti az én adagomat is, előre szólok! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyuszi vagy :P Amúgy sem biztos, hogy rosszat fognál ki, ez szerencse kérdése :P Meg hát várjuk meg, hogy tudok-e újra szerezni ilyen borzalmas babokat :D

      Törlés