2014. március 18., kedd

Ismerkedés a Yankee Candle-lel

Ma megérkezett a várva várt csomagom, ugyanis végre én is rászántam magam egy YC rendelésre :) A blogolásnak köszönhetően rengeteg jó dologgal ismerkedtem meg, és az utóbbi időben nyitottabb is vagyok ezekre az újdonságokra. Persze azért igyekszem ésszel kísérletezni, most egy darabig nem is fogok vásárolni magamnak semmit, de ez a YC rendelés már nagyon régóta érlelődött bennem. Imádom a finom illatokat, egy kellemes aromát képes vagyok órákon keresztül szimatolni, és minden örökre bevésődik az emlékezetembe (állítólag az illatok maradnak meg a leginkább az emberekben, az hozza fel belőlünk a régi érzéseket, gondolatokat). Ehhez tartozik az is, hogy nagyon kifinomult a szaglásom, így a legapróbb komponenseket is kiérzem a parfümökben, illatgyertyákban, stb, és szívesen is szórakozok ilyesmikkel. Márpedig aki ennyire illat-mániás, annak szinte kötelező kipróbálni ezeket az illatgyertyákat, nem igaz? :P Szóval dobpergés és pezsgőbontás, végre én is kísérletezhetek ezekkel a sokak által dicsért gyertyákkal. Persze ismerkedő lévén csak tartokat rendeltem, de már ezekért is oda meg vissza vagyok.
Nézzük a csoportképet:



Négy illatot rendeltem, és azt hiszem ezek a kis csodák bőséggel elegek lesznek egy jó darabig.



Clean Cotton tart, ami a frissen mosott ruhák illatát idézi. Ezt mindenképpen ki akartam próbálni, illetve a Fluffy Towels-t is, de az most kimaradt, majd a legközelebbi rendelésemnél rá is lecsapok.



November Rain tart, amire azért vágytam, mert imádom a novemberi eső áztatta levélillatot, és ez a tart erre emlékeztet :) Nagyon kíváncsi leszek rá, a borongósabb napok egyikén ki is fogom próbálni.



Strawberry Buttercream tart, ami a fólián keresztül engem egyértelműen valami édes, enyhén vaníliás krémre emlékeztet, az epret még nem találom benne, de gondolom párologtatás közben az is ki fog jönni. Ezt muszáj volt, mert az ilyen cuki, romantikus dolgokat sosem tudom otthagyni :P



A Child's Wish tart, ami egy igazi nyugtató aroma. Nagyon akartam egy friss, üde, tavaszias illatot és azt hiszem ez remek választás volt, mert olyan illata van fólián keresztül, mint a virágos mezőknek és a frissen nyírt fűnek. Azt hiszem valami ilyesmivel írják is le az illatát, de mikor szagravételeztem tényleg ezek az illatok jutottak nekem is eszembe. 


Szóval ők lennének a szerzeményeim, nemsokára neki is esek valamelyiknek, de most meg a bőség zavarától szenvedek és azon dilemmázok, vajon melyiket próbáljam ki először :D

16 megjegyzés:

  1. Tanítson meg valaki gépen át szaglászni...olyan jól néz ki mind, és jól hangzanak...:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha tényleg kapóra jönne, ha illatokat is tudnánk közvetíteni, mert ezek a kis mütyürök még becsomagolt állapotukban is árasztják magukból az illatukat, fantasztikusak :)

      Törlés
  2. Illat közvetítő gépet!!!! Már most érzem de fincsik lehetnek *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Hát így becsomagolva már fantasztikusak, hát ha még el is kezdem őket párologtatni! :) Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, és ki tudja, lehet én is függő leszek :P A jó dolgokba könnyű szerelmesnek lenni.

      Törlés
  3. kíváncsi leszek milyenek. már én is gondolkoztam,hogy veszek egy kettőt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már én is az vagyok :) Ma is csak azért nem próbáltam ki őket, mert ruhát mostam és ilyenkor alapból kellemes illat van a lakásban :) Na majd holnap felavatom az egyiket.

      Törlés
  4. A November Rain-t én nagyon szerettem ősszel. :)
    A Strawberry Buttercream is nagyon fincsi tavaly, vagy tavaly előtt használtam.

    Nem akarok kötekedni, de a Child's Wish nem új illat, szerintem az is tavaly, vagy tavaly előtt jött ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem én mindegyiket imádni fogom :)
      Köszi a javítást a Shild's Wish-sel kapcsolatban, mindjárt korrigálom is az írásomat róla. Valamiért tisztára az maradt meg bennem, hogy az is mostani, talán mert annyira tavaszias. De köszönöm még egyszer, hogy szóltál :)

      Törlés
  5. Én most az eper ízét érzem hirtelen a számban. Az orromban pedig az eső illatot. Nagyon jók ezek a kis gyertyák. Én szeretem őket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma fogom felavatni valamelyiket, már nagyon kíváncsi vagyok rá :)

      Törlés
  6. A November Rain megtetszett a leírásod alapján, meg nézegettem a honlapon is a tartokat, hajajj :D Nem merek rendelni, mert ha egyszer nekiállok... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont azt próbáltuk ki, valami mennyei! :) Nem baj az, ha rendelsz, elvégre ennyi kis apróság jár az ember lányának, nem? :P

      Törlés
    2. Pont az a probléma, hogy sok apróság lesz belőle :D

      Törlés
  7. És semmi Camomile Tea?? Az kihagyhatatlan, legalábbis szerintem. Amúgy nagyon jókat választottál, én a Child's Wish-t próbáltam volna elsőnek ezek közül, de amúgy a November Rain nálam is kipróbálásra vár :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az nem tudom milyen lehet, a kamilla illatával annyira nem vagyok kibékülve, de ha te azt mondod, hogy finom, akkor legközelebb kipróbálom azt is :) Egyébként lehet, hogy a tavaszias illattal kellett volna kezdenem, azóta amúgy pont a Child's Wish illatozik a lakásban, de esősebb napokon isteni a November Rain is :)

      Törlés