2014. március 9., vasárnap

Ismerjük meg egymást!

BiaPinkhiena és Niki is meghívott egy játékba, amikben 7 dolgot kell elárulnom magamról. Igaz, hogy most már tényleg nem tudom mit írhatnék magamról, hiszen a blogom ennél személyesebb már nem is lehetne, de tudjátok, hogy szeretem a kihívásokat, ezért összeszedek magamról újabb 7 dolgot, amit még eddig nem írtam. Valószínűleg sokáig fogok ezen bejegyzés fölött görnyedni XD

1. Viktor állandóan nyomkodja az orromat, amit ő egyenesen imád, de engem ki tudna vele kergetni a fél világból :P Nem tudom mi olyan jó benne, de nem múlik el nap, hogy ne nyomorgatná össze a szaglószervemet :D Ebben már csak az a vicces, hogy alapjáraton utálja a porcogót, ha ételről van szó, de az orrom esetében ezek szerint kivételt tesz.

2. Rettenetesen érzékeny vagyok a szagokra, illatokra. Képtelen vagyok olyan légkörben megmaradni, ahol kellemetlen szagot érzek és olyankor nem tudok udvarias lenni, lévén szabályosan öklendezni tudok, ha rossz szagú ember áll mellettem. Egyik alkalommal mentünk haza a munkából pár kollégámmal, felszálltunk a buszra, engem meg rögtön megcsapott valami borzasztó bűz, mire hangosan felkiáltottam, hogy " mi ez az állott ember szag?!" Aztán mikor alaposabban körülnéztem láttam, hogy munkások is vannak a buszon, közvetlenül mellettünk és nagyon próbáltak nem rám nézni. A kollégák prüszkölve röhögtek fel, vagy próbálták elnyomni a nevetésüket, én pedig szerettem volna menten elsüllyedni szégyenemben, de valamiért velük nevettem :P Rossz vagyok :P Ugyanakkor azt sem szeretem, ha egy nő vagy férfi túl sokat fúj magára a kedvenc parfümjéből, mert megfulladok tőle és allergiás reakciót vált ki nálam.

3. Régi vágyam, hogy lila csíkokat festessek a hajamba, de nem valószínű, hogy valaha is megteszem. Egyrészt túl konzervatív vagyok hozzá, másrészt nincs valami erős hajam, így nem tenném ki a hidrogénezés, meg egyéb plusz vegyi dolgok hatásainak. Ki tudja, lehet az a pár tincs tőből letörne a fejemről, nekem pedig minden egyes hajszálamra szükségem van.

4. Többféle hivatást is ki szeretnék tanulni. Nagyon szeretnék óvónő és logopédus lenni, ugyanakkor minden álmom elvégezni egy profi smink-és maszkmester tanfolyamot, illetve szeretnék hivatásos hastánctanár is lenni. Ezek nem elérhetetlen célok az életemben, csupán idő kérdése és mindet megvalósítom :)

5. Nem tudok se fütyülni, sem pedig kacsázni, pedig mindkettőt szorgalmasan gyakoroltam anno kiskoromban :P A fütyülés egyszerűen nem megy, nem tudom mit csinálok rosszul, a kacsázáshoz meg nincs érzékem.

6. Egyszerre él bennem a vágy a lenyűgöző luxus és az egyszerű vidéki élet iránt. Mindkettőben látom a szépséget és mindkettőhöz vonzódom. Ha tehetném összevonnám a kettőt, és amolyan tehetősebb vidéki dámaként élném le az életemet :)

7. Nem tudok könnyen barátkozni. Habár nagyon szeretek ismerkedni, egyszerűen nem vagyok az a típus, aki az első közös téma után úgy tudja kezelni a másikat, mintha ezer éve ismernénk egymást. Természetesen elcsevegek bárkivel, de az igazi nyitottság és közvetlenség csak a sokadik találka és beszélgetés után jön elő belőlem, addig udvariasan távolságtartó vagyok. Persze néhány ritka esetben megtörtént már olyan is, hogy rögtön első alkalomra harmóniát és összhangot éreztem valakivel, és akkor egyből el tudtam lazulni, de zömében nem ez jellemző rám. Jobb szeretem előtte kicsit megismerni az embereket, mielőtt én magam is kitárulkozom.

Nos ezek lennének rólam az újabb érdekességek. A játék részeként további hét emberkét kéne jelölnöm a játékra, de nem szeretnék erre kötelezni senkit sem. Aki szeretné, az töltse ki nyugodtan :) És nagyon szépen köszönöm a három leányzónak, hogy jelöltek engem, nagyon jól esett! :)

14 megjegyzés:

  1. Én is érzékeny vagyok a szagokra, szóval átérzem a problémádat...:/
    Mondjuk én gyakran olyat is érzek, amit még a többiek nem, és csak később csapja meg az orrukat...>.<

    Amúgy lila csíkok: szerintem próbálj hajszínezőt vagy spray-t...azok első mosás után kimennek, szóval ha tényleg túl vad, akkor akár ki is moshatod még aznap a hajadat, és nem kell emberek közé menned úgy...:)

    Amúgy az általad összeválogatott szakmák szerintem nem ütnek el nagyon egymástól, és bár szép dolog kis gyermekeket nevelgetni, anya óvónő, és a sok érdekes felfogású szülő miatt alig alszik már, mert annyira magára veszi, ha belekötnek - jogtalanul...:/

    A fütyülésre meg anya mindig azt mondja: nem ettem elég répát...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is detto így működöm, nagyon kifinomult a szaglásom és mindent kiérzek a levegőből - azt is, amit más nem, és mindent borzasztó erősen érzek.
      Hm, hajszínezőt még nem próbáltam. Tudsz ajánlani valami jó márkát?
      A gyerekekkel való foglalkozás nekem nagyon fontos, imádom őket, a szülőket meg már megtanultam kezelni. Igaz én is érzékeny lélek vagyok, de erősödtem sokat régebb óta. Még nem tudom hova sodor az élet, de ezeket a célokat mindenképpen elérem.
      A fütyülésre nekem is mondták ezt a répás baromságot, de szimplán csak béna vagyok :D

      Törlés
    2. Mivel én festem a hajamat, a hajszínezőkben nem vagyok otthon...azt tudom, hogy a stargazer hajszínezői nagyon sok extrém árnyalatot tartalmaznak, de azt elég tartósnak mondják...

      Viszont a százasban leltem múltkor ilyen "noname" hajszínezőt (fehér, narancs, pink, piros, sárga, lila színekben), abból nem nézem ki, hogy túl tartós lenne...:) (ha megint járok arra fele, akkor megnézem a márkát)

      Törlés
    3. Én is festem és fogalmam nincs a hajszínezőkről, de talán majd elmegyek egy fodrász kellékesbe és kérek tanácsot. De szerintem csak nyáron próbálom ki, mert akkor flangálhatok ilyen fejjel :P

      Törlés
  2. A lila csíkokat abszolút támogatom, és örülök, hogy olyan könnyen megvolt az összhang már az első találkozásunkkor! Remélem, hamarosan végre újra láthatlak majd :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd egyszer kipróbálom a lila csíkokat, csak találjak valami jó színezőt :)
      Igen, Te, Reni és Eleni azok közé a kevesek közé tartoztok, akikkel egyből tudtam marhulni, bár a társaságotokban ez nem is csoda, mert mind olyan imádni valóan lököttek vagytok :*

      Törlés
    2. Én is a hajszínezőt javaslom: ) bár volt nekem szerencsém olyan sima hajfestékhez ami két mosás után kijött, igaz jó mérges voltam. Akkoriban rózsaszín melírral flangáltam.: ) Milyen jól egymásra találtunk ^_^

      Törlés
    3. A rózsaszín melír de jól állhat neked :)

      Törlés
  3. És ha már itt tartunk, mikor találkozunk így négyesben, hogy vállalhatatlanra röhögjük magunkat egy kávézóban? :DDDDDDD
    Amúgy én is csak kamilláztam, hogy Katy-vel milyen gyorsan és könnyen egy hullámhosszra kerültetek :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem hamarosan :D És akkor tényleg ki fognak minket zavarni, mert minősíthetetlenül idióták leszünk :P
      Igen, nagyon meglepő volt nekem is, hogy Katyval ennyire hamar egymásra hangolódtunk, de ugyanez igaz rád is és Elenire is :) Gondolom hasonlóan dinkák vagyunk mind, és ezért :D

      Törlés
  4. Az első az totál tesómék! Nővérem párja állandóan birizgálja tesóm Nóziját! De aranyosak amúgy.
    A szagok ugyanilyen reakciót váltanak ki. Az én gyomrom nem bírja az ilyesmit.
    Esetleg egyetlen egy rejtett tincsecske, ami csak néha néha bukkan ki? Akkor a konzervatív éned marad és "csak" egy tincs lenne károsítva! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy látszik nem csak mi szoktunk ilyet :P
      A lila tincs meg talán nyáron megejtődik, talán több is, de tényleg csak kipróbálás szintjén :)

      Törlés
  5. Egyetértek a többiekkel, próbáld csak ki a lila tincset :)
    Én sem tudok fütyülni, pedig úgy szeretnék, és direkt zabáltam a répát kiskoromban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már egyre bátrabb vagyok :P
      A répaevéssel engem nem lehetett beetetni (ez de hülyén jött ki), szóval az lemaradt nekem, de tök mindegy, mert amúgy is rosszul csinálok valamit, sosem fog sikerülni :D

      Törlés