2014. március 10., hétfő

Csillámos átmenetes

Többeknél is láttam csillámos átmenetes manikűröket, amelyek nagyon megtetszettek nekem is. El is határoztam, hogy kipróbálom magamon, habár nem nagyon ismerem még ezeket a technikákat, meg úgy ánblokk lakkozás terén nulla a kézügyességem. Tegnap este sikerült alkotnom ezt a mai manit, és annyira nem lehetett rossz, mert a kolléganőim közül többen is megbámulták és dicsérték :) Persze nem mondom, hogy olyan hű de profi, meg hű de ötletes és szép, de tőlem ez már haladás :) Alapnak az Essence Twilight-os kiadású lakkját, a Jacob's Protectiont választottam, ami egy csillámos mélykék, arra pedig a Lovely Moulin Rouge kiadású ciklámen színű csillámos lakkját tettem a körmeim tövébe. Sajnos a legtöbb kép nem adja vissza azt a szikrázó csillogást, mint amit napfénynél lehet látni, de azért próbálkoztam.









Ezt az utolsó homályos képet azért mutatom, mert itt látszik egy kicsit a csillogása. Sajnos a kék alaplakkot nem sikerült normálisan megörökítenem, amúgy is eléggé fekete, de nekem így is tetszik :) Fogok még ilyen csillámos átmenetes manikat csinálni, mert egyszerű de nagyszerű, mutatós és hamar meg van. 


8 megjegyzés:

  1. Huuuu! Ez extrán szép lett! Imádom az ilyen manikat, eddig főleg világos alapon láttam, nagyon tetszik ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, én is beleszerettem :) Igen, én is világos színeken láttam főleg, de mivel hozzám inkább a sötét színek illenek, gondoltam kipróbálom - bevált :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, és nagyon Szilvis lett! Még sok hasonlót tessék alkotni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van :P Rajta leszek az ügyön, mert erre most nagyon rákaptam :)

      Törlés
  3. Ez nagyon szép, én fordítottan szoktam csillámozni, a köröm végéről befelé, így is szép :) majd kipróbálom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon tetszik, ki is fogom próbálni legközelebb :)

      Törlés
  4. Na jól van, tessék csak hozni az ilyen és ehhez hasonló manikat! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés