2014. február 23., vasárnap

Vidrák ^^

Mert nem csak a cicák, nyuszik és kiskutyák tudnak cukik lenni :)
Én egyszerűen oda vagyok ezekért a kis szőrmókokért ^^
























24 megjegyzés:

  1. De bájosak! :)
    (Szerintem még az alpakák is tudnak nagyon cukik lenni a hülye fejükkel xD)
    Bár én a legtöbb állattól elolvadok (mondjuk a majomféléket, puhatestűeket és férgeket, valamint a macskákat nem szeretem...de a többit imádom *-*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? ^^
      Alpakák? Na őket még nem nézegettem, de egyébként imádom az olyan állatkákat, amik nem annyira ismertek, vagy népszerűek, mert én bennük is meglátom a cukit :) Nincs kivétel, még a pókok és a puhatestűek között is találok ilyet :P Lesz majd erről is bejegyzés :P

      Törlés
  2. Rettentően aranyosak tudnak lenni, én is szeretem őket.
    Itt is aranyosak vannak: http://imgur.com/gallery/PT7TJ :)
    A kedvencem egy gif amikor a pocakján 3 műanyag tálkát próbál egymásba rakni de nem sikerül neki és elkezd csapkodni, de azt most nem találtam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uramisten, ezek a gifek valami eszméletlenül aranyosak! :D Köszönöm őket, csak úgy olvadoztam tőlük ^^

      Törlés
  3. Aww, aww, awwwwwwwwww...most képtelen vagyok mást írni, ugyanis full elolvadtam tőlük! :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez többet mond minden szónál :P Én is csak olvadozok tőlük, olyan tüneményesek :)

      Törlés
  4. Iszonyat jófej állatok, és olyan kis szépek. Pécsen az Akvárium-Terráriumban élnek törpevidrák, halálosak, nincs még egy állat, ami ennyire édes nyüszögő-makogó hangokat tud kiadni *.* és kényszeresen játszanak minden kaviccsal, meghalok, ahogy dörgölik a hasukon :D
    Nyáron meg voltam a petesmalomi vidraparkban, ott egy pár veszekedett egymással, az egyik állandóan a másik mellé úszott, és nekiállta rágni a fülét :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a tengeri vidrák egymás mancsát fogva alszanak *.*

      Törlés
    2. Hűha, te már afféle vidra-szakértő vagy :D Én is imádom őket, rengeteg videót nézek róluk, mert szerintem tüneményesen bájosak :) A pesti állatkertben is vannak vidrák, én ott egy órát is el bírnék bámészkodni, mert annyira kis édesek, ahogy ide-oda mászkálnak, meg nyüszörögnek ^^ És tényleg nagyon kis izgágák, az ottaniak is mindenfélét a kezükbe vesznek és szórakoznak velük :D Ez a fülrágcsálós sztori meg nagyon cuki ^^ A tengeri vidrákról én is hallottam már, el lehet olvadni tőlük ^^

      Törlés
    3. Ja, és azt hiszem azért fogják egymás mancsát, hogy ne sodródjanak el, szóval azért praktikai oka van ennek a szokásnak, de akkor is bűbájos látvány :)

      Törlés
  5. Olyan aranyosak^^ Bár szerintem a bogarakon, és s csúszómászókon kívül minden állat szép. Na jó a pillangó, a szarvasbogár és a szentjánosbogár kivétel, de a kivétel erősíti a szabályt:)
    Szeretnék egy vidrát, meg egy kisebb állatkertet is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui: Rájöttem hogy több kivétel van a csúszómászóknál is. Szóval őket utólagosan kivenném:)

      Törlés
    2. Igen, kis cukik ^^
      Én még a bogarak és csúszómászók között is találok cukit, nekem minden állat imádni való :)
      Ha egyszer oda jutunk, nyissunk együtt állatkertet és akkor egész nap simizhetjük a vidrákat :P

      Törlés
    3. Egyébként majd lesz olyan bejegyzés is, ahol a kevésbé cukinak aposztrofált állatkák lesznek főszerepben, mert ők is tudnak cukik lenni :P

      Törlés
  6. Úúúúúúú én is imádom őket, a kedvenc állatos könyveim között is van amikben szerepelnek, és most nem Fekete István Lutrájára, sokkal inkább M.I. McAllister Bátorára és Fürgére gondolok, na meg Lótuszra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ismerem azt a történetet, de a vidrákat változatlanul imádom :P

      Törlés
  7. Imádom a vidrákat! Pár éve egyszer mi is olvadoztunk a google-ben talált képeken, eszméletlen kecses és egyben cuki állatkák :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindkettő igaz rájuk, bár nekem elég a pofikájukra néznem és egyből az jut eszembe, hogy übercukik ^^

      Törlés
  8. Nagyon-nagyon bájosak,a második képen lévőt meg tudnám zabálni - persze nem szó szerint. :)

    Én alapvetően macska- és békabarát vagyok, de a minap véletlenül valamilyen dokumentumfilmre kapcsoltam, amiben egy nagyon veszélyeztetett tigrisfajról volt szó. Eddig viszonylag közömbösek voltak számomra a tigrisek, de amikor közelről mutattak egy kiskölyköt, hát majdnem a könnyem kicsordult, annyira aranyos volt a kis hamis.
    Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy tényleg nem csupán a "sztárolt" állatok szerethetőek, a többiről sem ér elfeledkezni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg bűbájosak :)
      A békákat én is szeretem, a macskákkal meg úgy vagyok, hogy szépek, de nem tartanék. Nekem túlságosan öntörvényűek, a kutyák hűségéhez és odaadásához vagyok szokva.
      A kis tigrisek is nagyon édesek, bár ők is eléggé sztárolva vannak, mármint így a természeti csatornákon. De az üzenete abszolút átjött, hogy bennük is lehet édeset és bájosat találni, sőt :) Szerintem minden kölyök állat tüneményes :)

      Törlés