2014. február 21., péntek

Pink Panda rendelés

Tegnap megemlítettem, hogy rendeltem a Pink Pandától, és nemrég meg is érkezett a rendelésem ^^ Majd kiugrottam a bőrömből, mikor a kezembe foghattam a csomagomat, ugyanis olyan dolgokat rendeltem, amik után régóta ácsingóztam.
Maga a rendelés nagyon egyszerű, én mindig attól tartok ezeknél a netes rendeléseknél, hogy belebonyolódok a folyamatba, de náluk minden pofon egyszerűen zajlik. A kiszállítás minden mozzanatáról kaptam értesítést - hogy felvették a rendelésem, hogy a csomagom már úton van, hogy a futár átvette. Nagyon jó érzés volt ez az alaposság, mert így nyomon tudtam követni hol jár a csomagom, és ez biztonság érzetet adott. Kicsit aggódtam az átvétel miatt, mert délelőtt vissza kellett mennem a dokihoz kontrollra (ahol sajnos az derült ki, hogy még keddig tuti nem mehetek dolgozni, mert a manduláim olyan szinten be vannak gyulladva, hogy ihaj, és mint tudjuk a tüszős mandula gyulladás baromira fertőző :S), és fogalmam nem volt mikor végzek. Viszont a csomag akár délelőtt is megérkezhetett volna, és ha nem tudom átvenni, akkor caplathatok érte a postára. Sprinteltem haza (már amennyire a fulladásom engedte), nehogy lemaradjak a futárról, de szerencsére bőven volt időm az érkezéséig, hiszen nemrég, 11 óra környékén ért ide. Tényleg nagyon gyorsak, két nap alatt ideért a rendelésem épen és sértetlenül. Mikor felértem vele egy percig csak vigyorogtam és örömködtem, mert a két termék, amit rendeltem tényleg olyanok voltak, amikre már nagyon régóta vágytam, és most végre, vééééégre itt vannak! :D Lássuk akkor;



Ilyen cuki kis csomagban érkeztek hozzám a szépségek. Szerintem életemben nem volt még ennyi rózsaszín a kezemben XD A biztonságra egyébként nagyon odafigyeltek, mert dugig kitöltötték a dobozt buborékfóliával (én csak bubis bigyónak hívom). Volt benne egy kedves köszönő levél és egy kupon, amit a következő vásárlásomhoz használhatok el, illetve egy pontos listázása a rendeléseimnek. Na de akkor nézzük a doboz tartalmát!


BH Cosmetics 12 darabos ecsetkészlet! Annyira vágytam már egy ecsetkészletre, hogy az nem igaz! :D Persze külön-külön már voltak ecseteim, amiket nagyon szeretek, de akartam már egy olyat, ami összetartozó és egységes, és most végre az enyém :P Ilyen szép kis tokban érkezett hozzám, az egészet még befedték egy kis fóliával is. Kibontáskor megcsapta az orromat a tipikus új műbőr szaga, ami elsőre kissé kellemetlen, de bízom benne, hogy pár napon belül el fog illanni. A tok egyébként patenttal záródik.



Minden ecsetet külön-külön is becsomagoltak, hogy egyetlen száluk se sérüljön - én ezektől gyorsan meg is szabadultam.



Teljes pompájukban a kis ecsetek :) Nagyon kellemes a tapintásuk, igazán puhák, de közben rugalmasak is, nem veszítenek a formájukból. Ahhoz képest, hogy szintetikus ecsetekről van szó, én nagyon meg vagyok velük elégedve így első benyomás alapján, remélem a gyakorlatban is jól fognak teljesíteni :)


És a másik, amire már régóta vágytam;



Egy csodálatos 88-as Shimmer paletta! *.*
Egyszerűen szerelmes voltam ebbe a szemfesték-Kánaánba, nagyon régóta szemeztem vele, de sosem mertem megrendelni - na most végre megtört a jég :) Én az a fajta ember vagyok, aki imádja a csillogó, szaténos-gyöngyházas finisheket, úgyhogy számomra ez a paletta volt a lehető legtökéletesebb választás :)



Képtelen vagyok betelni a színeivel, annyira mesések!!! Igaz, meg kellett küzdenem a kinyitásával, mert bitang erősen zár, de remélem ez is csak annak köszönhető, hogy még nagyon új, és ha majd gyakrabban nyitogatom, akkor kicsit enged a tartásából. Mondjuk alapjáraton ez nem hátrány, csak most épp a körömlakkom bánta a dolgot. 
Persze már belenyúlkáltam szinte az összes színbe és jaj, meg juj, meg woaaa :D






Hát ők lennének az én új drágaszágaim ^^ Ha esetleg van valami elképzelésetek, hogy milyen színvilággal készítsek először sminket vele azt örömmel fogadom, ha meg nem, akkor szabadjára engedem a képzeletem és kitalálok én valamit, amivel felavathatnám ezt a szépséges palettát :P

14 megjegyzés:

  1. Gyah!!! :o
    Mennyi szépség...:o
    A betegségre egy kis lelki megnyugvást okoz neked is remélem a vásárlás...én is annyira ki voltam a gyógyszerektől, hogy már muszáj volt kis boldogsághormonokat venni, hogy ne készüljek ki...(a rúzstól szinte meggyógyultam...azóta olyan vidám voltam annak ellenére, hogy nyelni nem bírtam)
    És továbbra is gyógyulgass...:)

    Én a természetesebb árnyalatokra lennék nagyon kíváncsi (számomra hihetetlen, hogy ilyen csodásan csillogó dolgokkal lehet teljesen természetes sminket csinálni...és arra sincs ötletem, hogy milyen matt árnyalattal lehetne őket jól kiegészíteni)...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek neked, én azóta is csak gyönyörködöm bennük és vijjogok itt magamban :D
      Igen, nagyon jót tett most a lelkemnek egy pici vásárlás, mert annyira ki vagyok már attól, hogy a gyógyszerek lenyomnak, meg hogy a mandulám ki akarja tolni a nyelvemet :S De ez most jót tett ^^
      Hm, természetes árnyalatok. Hát igen, én főleg az erősebb színeket kedvelem, de végül is ez is egy kihívás :)

      Törlés
    2. Az a baj, hogy én is "erősszínpárti" vagyok, de nyáron szóbeli, ahova smink nélkül nem megyek, de természetes külsővel kéne megjelennem...és sehol nem leltem még olyat, ami illik is hozzám, és mégis természetes...(alapjáraton még rúzsban se nagyon szeretem a nude árnyalatokat)

      Mondjuk annyi szép szín van benne, hogy lesz bőven mit kombinálnod...:D
      És én is ezt csinálnám...szerintem kb nyakig lila-zöld-kék lennék már, hogy megnézzem melyik milyen minőségű...a sleek palettáim is áldozatai lettek ennek..lefényképeztem, aztán nekik estem...és napokon keresztül nyitogattam, forgattam, és örömködtem...:D szóval tudom milyen érzés ez. :)

      Törlés
    3. Igen, én is pont ugyanilyen vagyok :) Igazából jó, ha az ember néha natúrabb színvilággal dolgozik, mert egyrészt azt is meg kell tanulni elkészíteni ÉS viselni is, mert vannak helyek és szituációk, amikor csak egy ilyen sminkben lehet megjelenni. Meg aztán jó egy kis változatosság is :)
      Igen, színek aztán vannak benne bőven, még zöldek is, amiket még fogalmam sincs hogy fogok használni, de tervbe van véve, mert jön a tavasz és késztetést érzek a zöldes színek kipróbálására :P Az örömködés meg nálam is pont ilyen - ritkán engedhetek meg magamnak nagyobb tételű vásárlást, de ez most ilyen volt és nagyon boldoggá tett ^^ Hiába, nőből vagyunk :P

      Törlés
  2. Az az ecsetkészlet.:) Én is szeretnék egyet beszerezni de még hezitálok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is sokáig tartott rászánnom magam, de most akciós volt ez az ecsetkészlet, úgyhogy nagyon megérte :) Érdemes szétnézni a Pink Panda oldalán, sok jó ajánlatuk van :)

      Törlés
  3. Nagyon klassz dolgokat rendeltél. :) Én valami kék vagy lila sminket néznek meg szívesen tőled, valami színpasi stílusút. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszenek :) Hm, tetszik ez az ötlet is, lehet, hogy most begyűjtögetek mindenféle jó témát és mindet kipróbálom :D

      Törlés
  4. nekem is tetszik az ecsetkészlet
    legközelebb amikor otthon leszek veszek tutira egy lime crime rúzst.arra nygon fáj a fogam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nézegettem azokat a rúzsokat, de azok már nekem túl extrémek :D

      Törlés
  5. Hát igen, az Ultra Shimmer az egyetlen, amelytől egyszerűen nincs szívem megválni. Újra és újra beleszeretek, bár jól jön mellé egy pár matt satírozó- és mélyítőszín. Az ecsetekről kérek szépen részletes tesztet, közeli képekkel!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a Shimmer paletták teljesen magukkal ragadják az embert, én totálisan beleszerettem az enyémbe :) Téged például csak fényes, szaténos sminkkel tudlak elképzelni, az annyira illik hozzád! :) Rendben, az ecsetekről akkor lesz részletesebb teszt és képáradat is a napokban :)

      Törlés