2014. február 13., csütörtök

Néhány apróság a versenyre

El is felejtettem megmutatni, hogy miket vettem még a versenyre.
Ugye a lentebbi bejegyzésben említettem, hogy lila csipkemintát fogok varázsolni a szememre, igen ám, de olyan igazi sötétlila szemhéjpúderem nem volt (szégyen-gyalázat egy lila mániástól :P). Ezen kívül a szólómhoz mindenképpen lilás rúzst szerettem volna és nem bordót, úgyhogy még azt is néznem kellett.
Bejártam a Campona összes elérhető árú drogériáját, mindenhova benéztem, hátha találok magamnak valami szép, intenzív lila púdert meg lila rúzst, de eléggé gyér volt a kínálat. végül a Tesco-ban lévő sminkes pulton leltem rá arra a két gyönyörűségre, amiket végül elhoztam.



A NYC szemhéjpúdere tökéletes, pont megfelelő árnyalat és a pigmentáltsága is remek. A versenyen majd egy pici feketével fogom elegyíteni. A rúzs pedig Maybelline ColorSensational, méghozzá a Midnight Plum árnyalat, a leértékelt árus kosárkában láttam, és már előzőleg is szemeztem vele, de nem mertem megvenni, mert már így is sokat költöttem a versenyre. Végül nem tudtam neki ellenállni, jött is velem haza. Nagyon szép színe van, csodaszép sötétlila enyhe hideg fénnyel.



Velük szerintem már teljes lesz a megjelenésem :)

2 megjegyzés:

  1. Ilyen csipkés sminken én is gondolkodtam magamnak,csak ugye a kivitelezés,meg hogy mikor. De jó lesz nagyon,majd mutass képet (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád, majd ha jössz kipróbáljuk rajtad is :P De mutatok majd amúgy is képeket :)

      Törlés