2014. január 13., hétfő

Csodaszép Flormar lakk

Mint ahogy említettem is, ma kipróbáltam a Flormar lakkomat, és jelentem, ez eddig a legtökéletesebb sötétlila lakk, ami a birtokomba került. Egyszerűen oda meg vissza vagyok tőle!
Hagyományos ecsete van, ami viszonylag sok lakkot vesz fel, így egy kicsit óvatosan kellett bánnom vele. A száradási ideje átlagos, nem annyira gyors, mint egy CG, vagy egy A-England, de engem ez igazából nem zavart. Először két rétegben kentem fel, de mivel béna vagyok és csíkoztam, meg nem lett egyenletes a fedés, ezért kellett egy harmadik, vékony réteg is, de aki ügyesebb, mint én, annak biztos elég lesz kettő, mert csodás, intenzív, telt színe van ennek a lakknak, szerintem alapból nem igényelne 3 réteget, csak én vagyok ennyire ortopéd XD






12 megjegyzés:

  1. O.O Ez olyan Szilvis lakk :D Nagyon szép a színe, Amúgy én a gyors száradás érdekében a NYC turbo dry fedőjét használom, tényleg koppra száradnak a lakkok Van Seche Vite mini fedőm is, de még nem próbáltam ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolúte Szilvis, a tökéletes sötétlila csillámos lakk, most ez a kedvencem :)
      Nekem még nincs ilyen száradást gyorsító fedőm, de lehet kipróbálom én is a NYC-t, ha neked bevált.

      Törlés
    2. Krémmánián is nagyon sokan dicsérik és olcsóbb mint a Seche Vite. Kb 600 huf körül mozog talán, és sokáig elég. A lakkok is tartósabbak és egész szép a fénye, nem annyira mint a Catrice gél lakknak, de a legjobb fedő amihez valaha közöm volt,.tuti újra veszem: )

      Törlés
  2. Csodaszép és nagyon illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szép ez a lakk, tegnap is nem gyűztem csodálni! Imádom *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^^ Nekem is nagy szerelem lett, bár eddig mindegyik lakkomba szerelmes vagyok :D Mondjuk nincs sok, de azokat legalább használom és tényleg szeretem is :)

      Törlés
  4. Egy az egyben Hozzád illik: az árnyalata, a mélysége, a csillogása...csodásan egymásra találtatok :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés