2014. január 4., szombat

Árkádos haul - Nailland, Claire's, és néhány szép ajándék :)

Ma volt egy találkozóm eredetileg Katy-val, illetve Azrail-lal, aki Eleni (és innentől kezdve nincs kedvem a blogos nevén említeni őt :P). Már nagyon régóta terveztük Katyval, hogy élőben is megismerkedünk egymással, úgyhogy vártam a találkozót nagyon. Elenivel sikerült is összefutnom a metróban, meg a párjával is, úgyhogy szerencsémre nem kellett egyedül utaznom, mert szégyen-nem szégyen, a mozgólépcsőn rám jött a pánik. Rég nem éreztem már ilyet, és nagyon vacak volt. Mintha a mélység húzott volna lefelé, a fejemet mázsásnak éreztem, megvakultam a jobb szememre, a ballal is csak fekete foltokban láttam, szédültem, szóval ja... tipikus pánikroham. Szerencsére tudatomnál voltam, mikor felszálltam a metróra, és Eleni elcsacsogta az utat, így rá figyeltem a szenvedésem helyett, úgyhogy ezer köszönet érte :) A metrón értesültem arról, hogy Katy nem fog tudni velünk tartani a találkozón, mert reggel rosszul lett, úgyhogy sajnos vele most sem sikerült összefutnom, de ami késik, az nem múlik, hamarosan ismét merényletet tervezünk ellene, úgyhogy nem úszta meg a dolgot :P Na jó, csak viccelek, nem jókedvéből lesz valaki beteg, DE! legalább sikerült vele pár percre telefonon beszélnem, és annyira kedves, aranyos hangja van, hogy hihetetlen :) Nagyon várom már, hogy megölelgethessem ^^ Viszont bónusz meglepiként befutott hozzánk Reni, akinek a blogját szintén nagyon szeretem, és nagyon jó volt őt személyesen is megismerni :)
Szóval Starbucksban gyülekező, ahol kipróbáltam egy Gingerbread Latte-t, és meg kellett állapítanom erről a helyről, hogy túl van ajnározva. Oké, nem mondom, finom volt a kávém, na de az akkor is csak mézesfűszeres tejeskávé volt :O Ettől kellett volna hasra esnem? Hááát, akkor már inkább maradok annál a méregnél, amit Viktor főz :P Mindegy, legalább ezt is kipipálhatom a "hülyeségek, amiket ki kell próbálnom" listámról. Ezután jött egy kis ajándékozás, mert karácsonykor nem láttuk egymást - vagyis én csak Eleninek adtam, mert Renit még nem ismertem, de Eleni jól járt, mert ő mindkettőnktől kapott :P



Én ezeket a szépségeket kaptam. Eleni gondolatolvasó, pont most fogok kifogyni a testápolómból és rögtön kaptam is utánpótlást :) Az illata csodás, akárcsak a testvajé. Én lazán kókuszosnak éreztem, holott vanília, de nem baj, finom :P Az avonos habfürdőnek finom virág illata van, és oh, lila körömlakk! Tudja ez a lány mi kell nekem ^^


Annyira szép ez a lila árnyalat :)

Ja, és nem szabad elfelejtenem, hogy még meg sem mutattam miket kaptam Zsófitól!



Mesés illatú illatpárnák - engem leginkább a régi, romantikus púderes dolgokra emlékeztet, nagyon imádom ^^ Aztán van itt egy szép fekete kis táska, ami nagyon jól fog jönni a családi összejöveteleken, mikor kivételesen nem akarom magammal cipelni a fél otthonomat :P És két szuper sminkcucc, egy bronz színű és egy lilaaaaa!!! szemhéjpúder :D A lila festék egyik testvérével már nekem is volt dolgom, csak az fekete, és nagyon imádom, biztos ez is szuper lesz :) A Mandala tea sajnos lemaradt a fotóról, de képzeljétek oda, meg hozzá az isteni fűszeres-fahéjas illatot.



Ezt meg én csináltam Eleninek :) Nagyon megtetszett neki az első nyereményjátokban látott virágos könyvjelző, úgyhogy elkészítettem neki rózsaszín verzióban, mert neki meg az a kedvenc színe :) 



Ezt pedig Zsófinak készítettem, mert denevér mániás :P

Na szóval, hol is tartottam? Ja igen, tehét ajándékoztunk, örültünk, aztán nekilendültünk a Nailland-nek. Bevallom, én most veszítettem még csak el e téren a szüzességem, életemben először voltam itt, és hát jaj... ez egy nagyon gonosz, ördögi hely, ahol egy láthatatlan, mágikus erő ráveszi az embereket arra, hogy felvásárolják az egész lakkos pultot :D Hát kedves emberek, aki volt már ott, az tudja miről beszélek, aki meg nem, az feltétlenül menjen el oda, mert tényleg egy élmény. Én sosem voltam egy nagy lakkozós, az utóbbi időben kezdtem el rákapni az ízére, de itt még a legelvetemültebb lakk-ellenzők is (van olyan???) kedvet kapnának a vásárláshoz, mert csodálatos a kínálat, hatalmas, és rendkívül változatos. Az eladó lány nagyon készséges volt, és mindig segített nekem abban, hogy ne kelljen drága lakkot vennem, ha megtalálta annak a dupe-ját egy másik, olcsóbb körömlakk márkánál, és milyen jól is jártam velük!
Legalább negyed óráig csak köröztem a pultnál, mint keselyű a dög fölött, hogy jaj, mégis mit válasszak, mert a pénztárcám tartalma véges. Egy A-England lakkot mindenképpen szerettem volna, és jó ideig teljesen biztos voltam abban, hogy a Gothic Beauties kollekcióból fogok választani. Az Ophelia és a Jane Eyre tetszett meg, akár mindkettőt meg is vettem volna, ha nem kezdek el nézelődni a neten utána, ahol sima, hétköznapi emberek fotózták le ezeket a lakkokat normál fényben, no meg ha nem kapok Biától néhány jó tanácsot. Ő is és a képek is azt erősítették meg bennem, hogy ezeknél a lakkoknál alig lehet kivenni a szép színes csillogást, ami az üvegben olyan jól látszik, felkenve ugyanis csak feketének tűnik az egész. Az eladó lány javasoltam, hogy picit szaladjak át vele egy kis lemosóval, mert akkor jobban lehet látni a csillámokat benne, de úgy voltam vele, hogy a rosseb fog ezzel szenvedni. Végül is a Twilight szériás lakkjaim is csodaszépek és hasonlóak ehhez, kékben, ezüstben, lilában meg vannak, úgyhogy a Gothic Beauties-ról gyorsan lemondtam, de utána nem volt megállás, sorban vándoroltak hozzám az üvegcsék. 



Sajnos az én kis fényképezőm nem adja vissza azt a káprázatos szín és csillám orgiát, ami az üvegcsékben látható, de azért igyekszem.



Ő lett végül a választottam - Princess Tears, még a fantázianeve is olyan szép :) Egy csodás holo lakkról van szó, nekem ő az első ilyen lakkom (bár az az oriflame Palladium is holo-jellegű), úgyhogy nagyon várom, hogy kipróbálhassam. Van egy pici lilás-rózsaszínes beütése, nagyon különleges, nagyon-nagyon szép :) Kicsit sem bántam meg, hogy nem a Gothic Beauties-t hoztam el, mert sötét körömlakkom van egy rakás, de ilyen szép holo-m még nem volt, úgyhogy nagyon örülök neki :)



China Glaze - Goldie but Goodie. Nem tudom miért, de ellenállhatatlan vágyat éreztem egy arany színű lakkra. Soha életemben nem szerettem az aranyat sem színben, sem ékszerben, sem sminkben, de most valahogy nyitok erre a színre is. Az tetszik a legjobban ebben a lakkban, hogy nem überbrutál sárga arany színe van, hanem kicsit visszafogottabb, mintha kicsit halványabb árnyalat lenne. A mennyiség pedig hatalmas, tényleg, ahogy az ember kézbe veszi úgy érzi, mintha nem is lakkot, hanem követ szorongatna a kezében. 14 ml azért nem semmi! Ja, és először az A-England állványnál nézegettem egy arany színű lakkot, de az eladó lány rögtön ezt nyomta a kezembe, hogy ez a dupe-ja, és jobban járok vele, mert kísértetiesen hasonló árnyalat, viszont fele annyiba kerül. Tenkjúverimáccs!



Golden Rose Jolly Jewels 121-es. Ebben az eladó lány segítségét kértem, mivel minden vágyam egy igazi Dorothy cipőt idéző lakk, ami dugig van piros csillámokkal, és NEM FEDŐ! A piros csillámos fedőkkel az a baj, hogy csak pár csillámocskával szórja meg az alap piros lakkot, de én olyat szerettem volna, ami önmagában is elég tömény ahhoz, hogy a gonosz nyugati boszorkány is le akarjon csapni rá :P Hát, azt hiszem tökéletes választás volt ez a lakk, tömény piros glitter, ami képeken ugyan nem jön át, de én egy kis papíron mindet kipróbáltam már és olyan, de olyan szépek!



Flormar Supershine 14-es árnyalat. Ez lenne az A-England-es Ophelia dupe-ja, és igaz, hogy ezt sem sikerült a fényképpel jól megörökíteni, de tényleg kísérteties a hasonlóság közöttük azzal a különbséggel, hogy a Flormar lakkjában tényleg látni a lila csillámot. Talán azért lehet ez így, mert maga az alaplakk, amibe a csillámokat keverték nem fekete, hanem sötétlila, és így az egész jobban érvényesül. Sokkal jobban jártam azzal, hogy ezt vettem meg - még Viktornak is nagyon-nagyon tetszett. Mikor megmutattam neki papíron a kis teszteket, egyből erre bökött rá, hogy milyen szép ^^ 


Hát ez volt a Nailland-es zsákmányom, de tuti fogok még ide jönni, mert láttam még itt pár szép lakkot, amit ki szeretnék próbálni, főleg a China Glaze márka tetszett meg, ott annyi gyönyörűség közül válogathat az ember, hogy ihaj, meg csuhaj. Eztán sajnos Eleniéknek mennie kellett (Eleni párja egyébként igazán hősiesen viselte a három lökött bige maszatolását a körömlakkok körül, komolyan, emelem kalapom - Viktor 2 :P), viszont Renivel mi még boldogítottuk egymást jó darabig. Rengeteg üzletbe bementünk, olyan helyekre is, ahová én magamtól soha be nem tettem volna a lábam, mert azt hittem, hogy egyszerű halandók ott nem kapnak megfizethető holmit, de mekkorát tévedtem! Reni nagyon sok olyan helyet mutatott, ahol hatalmas akciók voltak, meg olyanokat is, ahol alapból egész jó árak voltak, én meg valamiféle misztikus ködöt vontam köréjük, mert annyi gazdag tucatmaca emlegeti őket, hogy egyből azt hittem, hogy az ottani árak a csillagos eget verdesik. És nem! Igaz, ruhák terén nem vettem magamnak semmit, mert abból most van dögivel, viszont még a Claire's-be beugrottunk, és ott vásároltam is pár apróságot. Már régóta szét akartam nézni bizsus üzletben, mert az idei táncomhoz szerettem volna pár kiegészítőt venni, és most alkalmam is nyílt rá.



Idén lila-fekete-ezüst színkombináció lesz a kosztümömben, úgyhogy ehhez vettem két nagyobb lila virágot (a belsejük egyébként lila csillámos ^^), szerencsére pont le is voltak értékelve, meg 3 kisebbet, amik érdekes módon drágábbak voltak a nagynál. Eredetileg ötöt terveztem venni a kicsikből, de 1000 forintos darab áron, inkább csak hármat hoztam. Egyébként a kicsiknek is csillog a belseje, és a két szélső nem fekete, hanem nagyon sötét lila pici szürkés beütéssel.



Végül pedig egy ezüst színű, merev lemezkés nyakláncot is vettem, mert ehhez hasonlókat szoktam látni a táncosokon. Igaz, azok sokkal díszesebbek, de én nem szeretném túlcsicsázni az idei kosztümömet. Még láncokat szeretnék beszerezni az Obiból, meg néhány szép anyagot, esetleg pár apró ezüstös díszt egy kreatív hobbi boltból, és ennyiben ki is merül az idei díszítésem. Persze így is el leszek vele egy darabig, de nem szeretnék túl sok féle kütyüt magamra aggatni, mert a csicsát nem szeretem.

Ezeken kívül volt egy utam a Rossman-ba is, ahol újra vásároltam a kedvenc fésülést könnyítő spray-met (Schauma - Selymes fésülés, szuper!), illetve vettem vattakorongokat is, meg hajfestéket. 
Renivel tényleg irtó sokat nézelődtünk, csorgattuk a nyálunkat a Douglas-ben, meg a Marionnaud-ban, megnéztük mit nem veszünk meg magunknak, parfümöket szaglásztunk, könyveket néztünk, meg ruhákat, kajáltunk is és sokat beszélgettünk, és benne is egy irtó jófej, nagydumás, vagány csajszit ismerhettem meg, akinek baromi jó humora van és ritka kedves személyisége :) Sajnos mikor másodjára mentem a Rossman-ba innivalóért (meg egy szatyorért, amibe ezt a rohadt sok cuccot beletehettem végre), volt egy kis malőr a fizetéssel, két nagyon hosszú sort kellett végig várnom, közben az emberek csak gyűltek és gyűltek, alig volt levegő, emberszag mindenütt, majd mikor kijutottam akkor sem lett jobb a helyzet, mert csúcsforgalom volt az Árkádban, nekem pedig sürgősen le kellett ülnöm. Szerencsére Reni nagyon kedves és megértő volt velem, ő is ügyesen elterelte a figyelmemet, és tényleg ezer mindenről beszélgettünk - a tökéletes pálinkától kezdve a beauty blogok vezetésén át a gasztro blogokig, tényleg mindenről. Ahhoz képest, hogy totál idegenek voltunk egymásnak, nagyon jól el voltunk, én legalábbis szuperül éreztem magam a társaságában, és nagyon jól esett, mikor búcsúzkodásnál megölelgetett :) Ha minden igaz hamarosan újra találkozok a Csipet Csapattal, ezúttal már Katyval karöltve, már most nagyon várom :) Éééés hamarosan végre elmegyünk Barbival anyagot nézni a ruhámhoz!!! Juppééééé!!! ^^ 

Ja, és a végére egy kérdés: melyik lakkot szeretnétek elsőként élesben látni? Nekem mindegyikért viszket a körmöm, de hátha ti segítetek eldönteni ezt a kérdést :P

28 megjegyzés:

  1. Imádtam ezt a bejegyzést :D Annyira jók ezek a találkozók (kár, hogy olyan messze lakok Pesttől...paff :| )

    Mióta kinyitott a Nailland Webshopja, azóta akarok rendelni, mindig bepakolgatom a kosárban, az ki, és be, és végül nem veszek semmit sem :D

    Egy A-England lakkot én is elfogadnék, de annyira fukar vagyok, hogy nem vagyok hajlandó egy ezresnél többet adni egy lakkért :O :D Mindenesetre gyönyörűeket választottál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :P Igen, nagyon jó találkozni más bloggerekkel, akikről kiderül, hogy mind tündériek ^^ Nekem szerencsére csak kicsit kell utaznom és bent vagyok.
      Hát a Nailland erősen addiktív tud lenni, de én már tényleg nem bírtam magammal és muszáj volt vennem ott lakkokat :D
      Eddig egyébként én sem voltam hajlandó egy ezresnél többet kiadni egy lakkért, de sok helyen olvasom a minőségbeli különbségeket, és ez meggyőzött. Mondjuk nem hiszem, hogy 3000-res lakkok tömkelegével fogom megtölteni a tárolómat, de néhányat érdemes beszerezni közülük :)
      Köszönöm, én is imádom őket ^^

      Törlés
    2. Talán egyszer én is kiadok érte annyit :D Sajnos tegnap nem nyertem a lottón, szóval ez még várat magára :D :D :D :D

      Törlés
    3. Élőben nagyobb a csábítás, mint a neten :P Szóval ha egyszer a Nailland standjánál jársz csak óvatosan, mert ez a gonosz erő nagyon érti a dolgát :D

      Törlés
    4. Ez a gonosz erő most olyan, mint amikor Star Wars-ban azt mondják, hogy állj át a sötét oldalra! :D

      Törlés
  2. Nagyon szépeket vettél, a találkozó pedig biztosan nagyon jó lehetett :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerelem volt mind, és bizony nagyon jó volt ^^

      Törlés
  3. Nagyon szép dolgokat szereztél!!! :)
    A flormar lakk a kedvencem közülük! :)

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsi leszek az A-Englandra, én is szeretnék majd egyet, de én a Briar rose-t. :)
    Nagyon szép lakkokat vettél, várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon szép árnyalat, bár őszintén szólva az A-England pulton minden mesés :) Nehéz választani.
      Ma már felavatom az egyiket, az biztos ^^

      Törlés
  5. :) Jó találkozó lehetett, és jó volt olvasni róla:)
    Nagyon szép dolgokat kaptál, és vettél:)
    Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az új ruhád:) Majd megmutatod, ha kész lesz?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek :)
      A ruhát pedig természetesen meg fogom majd mutatni, ha elkészül - Barbi barátnőm keze munkája lesz, úgyhogy csakis remek lehet ^^

      Törlés
  6. Annyira ügyes vagy, gyönyörűek ezek a könyvjelzők :)
    Imádom a Claire's-t, amilyen kis giccsesnek és cukinak tűnik, az ember nem is gondolná, micsoda kincsesbánya. Kár, hogy olyan húzós... Pedig ez a nyaklánc is mennyire jó már. A Princess Tears nagyon szépnek tűnik, majd mutasd meg hamar :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekszem ^^ Örülök, hogy tetszenek :)
      Én még nem nagyon voltam Claire's-ben, de tényleg jó kis cuccokat lehet ott találni. Ez a nyaklánc egyébként egészen megérte, mert csak 3000 volt, és elég nagy súlya van. A Zara-ban is láttam egy csodás nyakláncot, az maga lett volna a tökély, de 8000 volt, és hát nem mertem megvenni :S De ki tudja, lehet, hogy még visszanézek, mert csodás antik hatású volt ^^ A Princess Tears pedig hamarosan tesztelve lesz :P

      Törlés
  7. Jaj egy England lakkot pls!! :D Nekem is egy England lesz a következő áldozatom :)
    Annyira örülök, hogy láttalak, köszönöm szépen a könyvjelzőt, azt nézegettem egész délután mikor hazaértünk :D vagyis este, meg a lakkokat, felváltva :D Remélem testápolónak is jó lesz az a Isana, mondjuk hülye voltam megkérdezhettem volna mit használsz, de tudod milyen az ember ami nekem bevált másnak is be fog :D Amúgy vizes bőrre kenve nem rossz a testápoló, jah és reménykedem, hogy azért kádatok van nem pedig zuhanyfülke :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mivel a többség eddig szintén az A-England lakkot szerette volna látni, ezért azt fogom ma este megmutatni ^^ Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá, meg persze a többire is :)
      Én is nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni, hogy beszélgettünk, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszik a könyvjelző ^^ A testápoló miatt meg ne aggódj, biztos szuper lesz. Hamarosan elhasználom a Balea-t, és akkor be is vetem, amit tőled kaptam. Olyan finom az illata :) És igen, kádunk van, habár inkább zuhanyozni szoktam, de mivel tőled és Kittitől (blog karácsony jóvoltából) is fürdős termékeket kaptam, így végre lesz okom kihasználni a kád lehetőségeit :P Majd csapok egy wellness hétvégét valamikor :)

      Törlés
  8. A lakkok és a nyaklánc csodásak! *.*

    Én legutóbb ezeket vettem: http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/haul-learazasokdrogeriasleek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek :)
      Hű, nem tudom hogy siklott el a figyelmem a bejegyzésed felett, de most pótoltam, és azok a rúzsok valami csodásak :O

      Törlés
  9. Szeretem az ilyen bejegyzéseket olvasni, mintha az ember ott lenne. :)
    Mindegyik lakk szuperül néz ki, szóval, passz.

    VálaszTörlés
  10. Szuperül éreztem magam, jó volt shoppingolni és mindenféle hülyeségre rábeszélni :D Viktor tudja hogy szinte minden az én hibám volt? :)
    Nagyon örültem hogy végre Téged is megismerhettelek, imádtam a beszélgetéseinket!!!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon jól éreztem magam, és megállapíthatom, hogy veled nagyon veszélyes dolog plázázni :D Persze a legjobb értelemben :P Ja, mindent rád kentem, de nem jött be XD Viktor nagyon jól tudja, hogy nem kell engem kérlelni, hogy elcsábuljak bizonyos dolgokra, úgyhogy ez nem jött össze :D
      Én is nagyon örültem, hogy végre találkozhattam veled, szuper volt ez a szombati nap ^^

      Törlés
  11. Pont azért fogom a Goldie but Goodie-t megvenni a Mingle with Kringle helyett , mert előbbi nem olyan sárgás, hanem visszafogottabb, és ez egyrészt jobban is tetszik, másrészt jobban is áll nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ezért tetszett meg, nem az a tömény olvasztott arany, hanem kicsit szolidabb :)

      Törlés
  12. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam most Veletek tartani, de vasárnap esőnap!!! Ráadásul akkor nem megyünk még körömlakkok közelébe sem, aminek nagyon örülök, mert ez egy vékony pénztárcás hónap lesz sajnos. Ja, és a Te hangod sokkal kedvesebb, annyi jóság árad belőle már telefonon keresztül, hogy hihetetlen. Szóval VASÁRNAP!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is sajnáltuk, de a rosszullét sajnos már csak ilyen. Remélem azóta jobban vagy! :) Tényleg nem lesz hátrány, hogy körömlakkoktól távol leszünk, meg úgy sminkes körzet sem nagyon lesz a közelünkben :P És köszönöm a bókot, nagyon tündér vagy ^^ Alig várom, hogy ezúttal tényleg láthassalak és beszélgethessünk, az a kis teázó amúgy is nagyon kellemes, meghitt hangulatú, az ilyen baráti csacsogásokhoz tökéletes :)

      Törlés